| t2 b camper | |
|
+7nj Dika Klemen Klemen aqua mimi westfalia milan Relic 11 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Relic pridošlica
Broj poruka : 18 Godina : 52 Lokacija : Beograd Datum upisa : 30.12.2012
| Naslov: Re: t2 b camper Pet 4 Jan - 23:45 | |
| | |
|
| |
AC ACA VW zaluđenik
Broj poruka : 264 Godina : 52 Lokacija : Beograd Datum upisa : 06.09.2007
| Naslov: Re: t2 b camper Sub 5 Jan - 11:36 | |
| svaka cast, koju debljinu lima savijas | |
|
| |
Relic pridošlica
| Naslov: Re: t2 b camper Sub 5 Jan - 12:03 | |
| debljina o,8 mm,e sad da sam grejao mozda bi bilo lepse i lakse.mislim da je presudno to sto sam lim pricvrstio za alat i time omogucio istezanje i lakse oblikovanje.prvi put radim ovako nesto,ali nista bez strucnog saveta.na prvoj fotki su krajevi blatobrana oni su 1,20 ili 1,25 mm | |
|
| |
Relic pridošlica
| Naslov: Re: t2 b camper Sub 5 Jan - 19:28 | |
| drago mi je da je moj kombi i moj rad izazvao vasu paznju(680 pregleda),bas sam se zaleteo i trudim se da svaki dan uradim po nesto.ali dilema jos uvek stoi, sta sam ja kupio da li je westfalia ili neka druga nadogradnja,a posto sam nov bilo bi lepo da neko ko ima vise znanja pokaci link ili slike raznih vw konverzija.na ovakvim kombi kamperima naj interesantniji su otvori na krovu,odnosno njihovi zavrsetci.neke nadogradnje imaju kanale za odvod vode a neke ne. ne mogu vise da kucam bole me ruke od cekica i brusilice.poz. | |
|
| |
Dika dr. VW
Broj poruka : 3851 Godina : 72 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
| Naslov: Re: t2 b camper Sub 5 Jan - 20:52 | |
| Da bi tacno saznao sta si kupio moras da pronadjes M-kod tablicu a ona bi trebalo da se nalazi na ventilacionom tunelu ispod volana malo sa leve strane kad gledas prema volanu! | |
|
| |
milan dr. VW
Broj poruka : 1572 Godina : 42 Lokacija : pozarevac Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: t2 b camper Uto 8 Jan - 20:11 | |
| Kako stoji sa enterijerom tapacirima daj neku sliku unuta... | |
|
| |
Relic pridošlica
| Naslov: Re: t2 b camper Uto 8 Jan - 21:55 | |
| pa ovako stoji stvar,po m kodu pise da je kombi,da je beli, braon entreijer,da nema u kargo delu pojaseve i sedista,poklapa se broj sasije,isporucen u holandiji .covek od koga sam ga uzeo takvog ga je uvezao 95 godine u saobracajnoj se vodi kao teretni,od enterijera nema nista sem klupe sa ladicama koju je neko pravio,nadogradnja odnosno krov je isti kao na westfwaliji i sistem podizanja,krevet je na preklapanje,obod ima sivo beli gumeni keder,kao na wf i kompletna unutrasnjost krova je kao na wf,pocinkovane lajsne duz celog krova male bele plastike na spojevima srednja greda sa belim lajsnama i drikerima,itd itd,sve lici ali po m kodu nije wf.sve ovo pisem jer sam sve skinuo o lepo spakovao a nisam slikao.znali iko koliko je firmi u to doba pravilo konverzije campera,i dali je neka bila u holandiji. | |
|
| |
mimi westfalia Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 507 Godina : 56 Lokacija : obrenovac Datum upisa : 19.06.2008
| Naslov: Re: t2 b camper Sre 9 Jan - 0:36 | |
| - Relic ::
- pa ovako stoji stvar,po m kodu pise da je kombi,da je beli, braon entreijer,da nema u kargo delu pojaseve i sedista,poklapa se broj sasije,isporucen u holandiji .covek od koga sam ga uzeo takvog ga je uvezao 95 godine u saobracajnoj se vodi kao teretni,od enterijera nema nista sem klupe sa ladicama koju je neko pravio,nadogradnja odnosno krov je isti kao na westfwaliji i sistem podizanja,krevet je na preklapanje,obod ima sivo beli gumeni keder,kao na wf i kompletna unutrasnjost krova je kao na wf,pocinkovane lajsne duz celog krova male bele plastike na spojevima srednja greda sa belim lajsnama i drikerima,itd itd,sve lici ali po m kodu nije wf.sve ovo pisem jer sam sve skinuo o lepo spakovao a nisam slikao.znali iko koliko je firmi u to doba pravilo konverzije campera,i dali je neka bila u holandiji.
Moguce da je to Hm(home made) odnosno da je neko kupio WESTFALIA krov i naknadnoga stavio, a da je fabricki bio obican kombi | |
|
| |
milan dr. VW
Broj poruka : 1572 Godina : 42 Lokacija : pozarevac Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: t2 b camper Sre 9 Jan - 18:56 | |
| Koliko ja znam po M-kodu se ne moze videti da li je bio westfalija ili ne. svi su kombi vozila. | |
|
| |
Relic pridošlica
| Naslov: Re: t2 b camper Čet 2 Jan - 23:18 | |
| | |
|
| |
nj dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 373 Godina : 52 Lokacija : N. Beograd Datum upisa : 04.01.2012
| Naslov: Re: t2 b camper Čet 2 Jan - 23:41 | |
| Lepo je sto si nastavio sa radovima Sto je bila tako duga pauza? | |
|
| |
Relic pridošlica
| Naslov: Re: t2 b camper Pet 3 Jan - 0:00 | |
| evo nesto vise od godinu dana rada na kamperu.limarija jos malo ,to malo moze i da se oduzi, pre vise od godinu dana sam poceo da spremam delove a u maju da ugradjujem.do sada nisam imao iskustva sa auto limom a jos manje sa restauraciom,ali pomoc ljudi u savetima,pozajmljivanju alata i pomoci doveli su me dovde.gomilu stvari sam video na ovom sajtu i to mi je mnogo pomoglo.100 puta mi je doslo da odustanem ali od nekud dodje volja i onda iz pocetka.ovo je stvarno mukotrpan (POSAO) hobi.uklopiti nove delove iz golasa ili one sto sam sam pravio pa to je muka.brusenje varova i samo varenje jaoooooo,onaj ko radi zna o cemu pricam.iseces do "zdravog" krenes da varis i onda rupa mala,pa sve veca i onda "galebov rad" naseravam dok ne zapusim.nije me sramota da priznam,do sada dve table lima i gomila tocila za secenje,brusenje lepeze,od prilike "hleb,mleko i dva tocila za secenje i jedan za brusenje" opran motor sam prao 3-4 dana,nafta,benz,razni odmascivaci,topla hladna pod pritiskom voda,saberi, cetke.ovo je ukratko.malo da "okopni" pa put avale kod dragna na pakovanje motora.nadam se novim fotkama uskoro. | |
|
| |
Relic pridošlica
| Naslov: uskoro farbanje Uto 21 Okt - 21:52 | |
| | |
|
| |
MitrosGali VW entuzijasta
Broj poruka : 56 Godina : 45 Lokacija : Beograd Datum upisa : 16.04.2013
| Naslov: sve pohvale Pon 3 Nov - 13:38 | |
| | |