vw-vhs-mladenovac
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
vw-vhs-mladenovac

Ljubitelji vw vozila sa vazduhom hladjenim motorima

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Kompjuter na Bubama?

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
VWMacedonia
dipl. ing. Bubarstva
dipl. ing. Bubarstva
VWMacedonia

Broj poruka : 333
Godina : 38
Datum upisa : 01.07.2007

Kompjuter na Bubama? Empty
PočaljiNaslov: Kompjuter na Bubama?   Kompjuter na Bubama? Icon_minitimePon 17 Sep - 21:29

Znam da bube iz ne znam koja godina imali su dzekove da citati neki stvari na kompjuter.Mislio sam da to vaze za bube nakon 1975 godine, ali negde sam procitao da iz sam pocetka 1303 su bile ugradjeni ovaj "dijagnosticki sistem" i sada se ne secham gde su i kako izgledaju te dzekove.

Mislim da su bile zad turbine (lim) ako ima netko neke fotke bio bih zahvalan.

https://www.youtube.com/watch?v=aT3UOsQJFNQ
Nazad na vrh Ići dole
vlajko05
dr. VW
dr. VW
vlajko05

Broj poruka : 1438
Godina : 41
Datum upisa : 02.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Kompjuter na Bubama?   Kompjuter na Bubama? Icon_minitimePon 17 Sep - 21:34

ima to na mojoj 1200J , mada tu imas ocitavanja analognih velicina , tipa naon baterije , ima i broj obrtaja ( onaj cuveni dek sa tri pina , koji ima sirmovan kabl ) i tako nije to nista posebno , samo mala pomoc pri kontroli u servisu
Nazad na vrh Ići dole
http://www.buba-beograd.com
GibaniTZa
dr. VW
dr. VW
GibaniTZa

Broj poruka : 1972
Godina : 39
Datum upisa : 02.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Kompjuter na Bubama?   Kompjuter na Bubama? Icon_minitimePon 17 Sep - 22:05

Od kraja 1971 Bube imaju taj džek...Nalazi se na levoj strani požarnog zida (skoro pa gornji levi ugao)...

Sutra ću ti postaviti slike toga...

Inače priča je bila sasvim solidna, moglo je dosta toga tako da se izmeri pa i da se stekne uvid u stanje motora...Čista analogna merenja koja su mogla dobrom analizom da daju mnogo infomacija...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Kompjuter na Bubama?   Kompjuter na Bubama? Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Kompjuter na Bubama?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» cestitka ljudima sa bubama

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu