Grk pridošlica
Broj poruka : 27 Godina : 42 Lokacija : Leposavic Datum upisa : 15.03.2011
| Naslov: Pomoc Pet 7 Sep - 22:02 | |
| interesuje me dali moze da se postavi motor type 4,2.0 dva karburatora, na bubin menjac 1200j,koje su prepravke da bi se upasovao na menjac,sto se tice prostora za motor imam ga na pretek jer je buggy u pitanju,HVALA unapred, | |
|
nebkv dr. VW
Broj poruka : 1463 Godina : 44 Lokacija : Kraljevo Datum upisa : 04.06.2007
| Naslov: Re: Pomoc Ned 9 Sep - 15:30 | |
| Znam da je na 1.9 i 2.1 jedino neslaganje u odnosu na bubin menjac bilo sto je zamajac malo veci pa je bilo potrebno oguliti zvono menjaca na pojedinim tackama | |
|
draganavala dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 478 Godina : 53 Lokacija : Avala Datum upisa : 19.09.2011
| Naslov: Re: Pomoc Ned 9 Sep - 21:53 | |
| moze se okaciti ali cemu to... taj motor je prevelik potrosac a u naj boljem slucaju ima 80tak ks ili uz nesto friziranja do 100. motor je pretazak da bi se kacio samo na zvono,a budziti nosace motora na bagi je prilican promasaj sa stanovista estetike. odnos tezine i snage kvari krajnji rezultat. za moj ukus dovoljan je motor CT iz kombija T3 on ima 1600cc moze ici na jedan karburator a lako je ugraditi i 2 dvogrla. laksi je od gore pomenutog a vizuelno su vrlo slicni. uz dobar auspuh imaces isti efekat kao (odnos snage i tezine) kao i sa tip 4 motorom | |
|
mrmut VW zaluđenik
Broj poruka : 194 Godina : 38 Lokacija : Skopje Datum upisa : 22.09.2010
| Naslov: Re: Pomoc Pon 10 Sep - 22:17 | |
| 1,7 i 1,8 - type 4 sum stavil na bubin menjac odgovara na zamaec alanser okrece go nema problemi okolu spojnicka nema problem , samo je oni gorni citat , pre tezak kako motor , moj predlog za u bagi ako sakas da odi fenomenalno i potrosnja gorivo u granici na normala je 1,6 so turbo i eden karburator imaces 90-100 konja. | |
|
Grk pridošlica
| Naslov: Re: Pomoc Uto 11 Sep - 12:05 | |
| - draganavala ::
- moze se okaciti ali cemu to... taj motor je prevelik potrosac a u naj boljem slucaju ima 80tak ks ili uz nesto friziranja do 100. motor je pretazak da bi se kacio samo na zvono,a budziti nosace motora na bagi je prilican promasaj sa stanovista estetike. odnos tezine i snage kvari krajnji rezultat.
za moj ukus dovoljan je motor CT iz kombija T3 on ima 1600cc moze ici na jedan karburator a lako je ugraditi i 2 dvogrla. laksi je od gore pomenutog a vizuelno su vrlo slicni. uz dobar auspuh imaces isti efekat kao (odnos snage i tezine) kao i sa tip 4 motorom tako sam i mislio,ali bolje da potvrdim,gde bi mogo da nadjem jedan takav motor,ako nekom treba dao bih moj 1200j sa papirima i doplatio bi za jedan takav,jer mi je ovaj dosta slab za bagi,jer po brdima bas treba malo vise snage,i dosta su mi vece pogonske gume,255/60/15 od suzuki vitare, | |
|
draganavala dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 478 Godina : 53 Lokacija : Avala Datum upisa : 19.09.2011
| Naslov: Re: Pomoc Uto 11 Sep - 22:27 | |
| nasao si motor!! donesi svoj 1,2 i odneces 1,6 u svom bloku... za vise detelja na lp!! ili na fb | |
|
Grk pridošlica
| |