vw-vhs-mladenovac
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
vw-vhs-mladenovac

Ljubitelji vw vozila sa vazduhom hladjenim motorima

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

karman iz zemuna

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
rupert
pridošlica
pridošlica

Broj poruka : 8
Godina : 52
Datum upisa : 15.11.2011

karman iz zemuna Empty
PočaljiNaslov: karman iz zemuna   karman iz zemuna Icon_minitimePon 16 Apr - 21:28

karman iz zemuna Scaled.php?server=707&filename=karmann002
Nazad na vrh Ići dole
rupert
pridošlica
pridošlica

karman iz zemuna Empty
PočaljiNaslov: karman iz zemuna   karman iz zemuna Icon_minitimePon 16 Apr - 22:18

verovatno ljudi sa foruma znaju za ovaj auto,dok sam ja razmisljao i odlucio karman ode za sabac(oni koji su duze na forumu znaju gde) mozda .avo kacim da kazem na sta sam bio spreman,i bar da se izjadam ,vec mi je lakse,karman iz zemuna Scaled.php?server=854&filename=karmann004 evo jos malo slikakarman iz zemuna Scaled.php?server=835&filename=karmann005 znam da bi se ovo dovelo u pristojno stanje treba dosta para i vremena karman iz zemuna Scaled.php?server=41&filename=karmann003 za ovaj auto je svaki deo papreno skup,i dovoditi ovakav auto u orginalno stanje je totalno ne isplativo,ali tabla lima aparat brusilica i pustiti masti na volju i eto zabave.vidim da ljubitelji vozila zele da sve bude orginalno i autenticno ko moze svaka cast.znam da cu kod nekih naici na podsmeh ali sta sad prezivecu.jos da napisem da pratim ovaj forum neko vreme i dosta toga sam saznao i naucijo.eto doslo prolece a ja opet trazim neki truli vw.pozdrav rudi
Nazad na vrh Ići dole
rupert
pridošlica
pridošlica

karman iz zemuna Empty
PočaljiNaslov: karman iz zemuna   karman iz zemuna Icon_minitimeUto 17 Apr - 10:59

ajde ljudi dajte bar neki komentar,savet,uputite neku kritiku ,predlogkarman iz zemuna Karmann004 pa ne trazim prijem u masonsku lozu vec me interesuje auto u ovakvom stanju (ili traziti karmana u bilo kakvom stanju u srbiji isto kao prijem u masonsku lozu)
Nazad na vrh Ići dole
kosta
VW entuzijasta
VW entuzijasta

Broj poruka : 97
Godina : 39
Datum upisa : 10.11.2008

karman iz zemuna Empty
PočaljiNaslov: Re: karman iz zemuna   karman iz zemuna Icon_minitimeUto 17 Apr - 14:41

ako nije tajna koliko je placen karman?
Nazad na vrh Ići dole
http://www.hotvws.com
rupert
pridošlica
pridošlica

karman iz zemuna Empty
PočaljiNaslov: Re: karman iz zemuna   karman iz zemuna Icon_minitimeUto 17 Apr - 16:12

ovog karmana nisam ja kupio jer mi je pobegao a otisao je za 300 e
Nazad na vrh Ići dole
rupert
pridošlica
pridošlica

karman iz zemuna Empty
PočaljiNaslov: Re: karman iz zemuna   karman iz zemuna Icon_minitimeUto 17 Apr - 16:22

ovaj auto nema papire,sasiju,patos,krila znaci gola skoljka.jedino ima smisla praviti neku vrstu projekta sto sam ja i hteo,ali ode u sabac i verovatno ceka ili bolju cenu ili ode u staro gvozdje.ovde na forumu sam video da negde ima karman sa sirenim krilima pretrpeo je pozar i ko zna sta jos.za projekat je to super (meni) verovatno se neko drugi ne bi smarao sa tim,ako neko ima informaciju nek javi.
Nazad na vrh Ići dole
bubuleja
dr. VW
dr. VW
bubuleja

Broj poruka : 1021
Godina : 45
Datum upisa : 03.10.2007

karman iz zemuna Empty
PočaljiNaslov: Re: karman iz zemuna   karman iz zemuna Icon_minitimeUto 17 Apr - 19:00

rupert ::
ajde ljudi dajte bar neki komentar,savet,uputite neku kritiku ,predlogkarman iz zemuna Karmann004 pa ne trazim prijem u masonsku lozu vec me interesuje auto u ovakvom stanju (ili traziti karmana u bilo kakvom stanju u srbiji isto kao prijem u masonsku lozu)
teže sinko teže...šalim se...pa bilo ih je po oglasima tu itamo...skupi kesu i dovezi si pravog preko bare cheers
Nazad na vrh Ići dole
kosta
VW entuzijasta
VW entuzijasta

Broj poruka : 97
Godina : 39
Datum upisa : 10.11.2008

karman iz zemuna Empty
PočaljiNaslov: Re: karman iz zemuna   karman iz zemuna Icon_minitimeUto 17 Apr - 22:40

na sm. putu taj je cenjen 2000e
Nazad na vrh Ići dole
http://www.hotvws.com
draganavala
dipl. ing. Bubarstva
dipl. ing. Bubarstva
draganavala

Broj poruka : 478
Datum upisa : 19.09.2011

karman iz zemuna Empty
PočaljiNaslov: Re: karman iz zemuna   karman iz zemuna Icon_minitimeSre 18 Apr - 13:46

gde se nalazi i posto je ??
Nazad na vrh Ići dole
http://...
draganavala
dipl. ing. Bubarstva
dipl. ing. Bubarstva
draganavala

karman iz zemuna Empty
PočaljiNaslov: Re: karman iz zemuna   karman iz zemuna Icon_minitimeSre 18 Apr - 13:56

taj sireni je bez papira, zavaren za sasiju, peskaren pa ostavljen. nije goreo nikad a neki sportista je sa njim vozio trke. da li je stvarno vozio ili ne,ne znam ali ima rol bar unutra i 'prevrnute' felne pa su zbog toga sirili krila. nalazi se u zaklopaci.

@ rupert:
inace ako vec zelis da pravis 'projekat' imas u mitrovici i lestanima i u vojvode stepe i u boru(cini mi se nisam siguran) kupis i igras se za svoje pare kako ti se dopada. a sta ce ko da pise i kaze zabole te...
Nazad na vrh Ići dole
draganavala
dipl. ing. Bubarstva
dipl. ing. Bubarstva
draganavala

karman iz zemuna Empty
PočaljiNaslov: Re: karman iz zemuna   karman iz zemuna Icon_minitimeSre 18 Apr - 14:05

MOLIM admina da objedini temu , naime pod istim naslovom i slicnim sadrzajem na tri paralelne price odgovaramo i komentarisemo a odnosi se na isto vozilo .
Nazad na vrh Ići dole
boban944
VW entuzijasta
VW entuzijasta
boban944

Broj poruka : 139
Godina : 56
Datum upisa : 10.01.2011

karman iz zemuna Empty
PočaljiNaslov: Re: karman iz zemuna   karman iz zemuna Icon_minitimeČet 19 Apr - 0:33

Pomenuti Karmann iz Zemuna nece otici u staro gvozdje. Posluzice kao model za izradu potpore poliesterskoj replici koja je ku[ljena preko granice. Potrajace, a kada se zavrski pokazacu Vam i repliku i vec vidjenu skoljku!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.gmail.com
rupert
pridošlica
pridošlica

karman iz zemuna Empty
PočaljiNaslov: Re: karman iz zemuna   karman iz zemuna Icon_minitimeČet 19 Apr - 16:10

drago mi je da je tako,naravno da nece zavrsiti u sg,kombinacija sa poloiesterom ima smisla jer je prednjica dezintegrisana.video sam na forumu karmana od pikec ali u kabrio varijanti,meni je sa krovom lepsi.jos jedna potvrda da karman i u ovakvom stanju ima svoju vrednost.samo napred pa da uskoro vidimo fotke.pozdrav rudi
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

karman iz zemuna Empty
PočaljiNaslov: Re: karman iz zemuna   karman iz zemuna Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

karman iz zemuna
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» karman
» Karman pre 59