| Single cab with enlarged wood bed 1960 | |
|
+4Klemen Klemen march milan nebkv 8 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
march pridošlica
Broj poruka : 19 Godina : 45 Lokacija : Slovenija Datum upisa : 16.09.2011
| Naslov: Re: Single cab with enlarged wood bed 1960 Čet 3 Maj - 17:10 | |
| | |
|
| |
nebkv dr. VW
Broj poruka : 1463 Godina : 44 Lokacija : Kraljevo Datum upisa : 04.06.2007
| Naslov: Re: Single cab with enlarged wood bed 1960 Čet 10 Maj - 22:17 | |
| Mozda bi se ispod te plocice mogla naci prava nijansa u kojoj je sanduk bio Inace ovaj sa oglasa sa Sambe ima broj sanduka 14417 Pitanje je da li je taj broj redni samo za prosirene drvene sanduke.Ako jeste znaci da ih je napravljeno negde oko 16000(s obzirom da je tvoj koliko vidim 15721 a 1967 je) | |
|
| |
march pridošlica
| Naslov: Re: Single cab with enlarged wood bed 1960 Pet 11 Maj - 12:59 | |
| - nebkv ::
- Mozda bi se ispod te plocice mogla naci prava nijansa u kojoj je sanduk bio
Pogledat čemo,kad če se obnavljati sanduk...oču sve poslikat.Mislim da je originalna boja ova smeđa boja,koja se pojavljuje u najviše primjera.. - nebkv ::
- Inace ovaj sa oglasa sa Sambe ima broj sanduka 14417
Pitanje je da li je taj broj redni samo za prosirene drvene sanduke.Ako jeste znaci da ih je napravljeno negde oko 16000(s obzirom da je tvoj koliko vidim 15721 a 1967 je) da..moj je zadnja godina t1 sc wide wooden bed..tako da imaš pravo..oko 16 000 bi jih moglo biti izrađeno...jel to veliko ili malo? ..ako upoštevamo da sada znamo za 5,6 primjeraka...? JOš dva podpitanja mi došla na pamet...jel kovinski sanduk takođe rađen u westfaliji?..ako jeste..dali su kovinski u istoj skupini sa drvenim..što se cifra ploščice tiče..ili ne? jel kakva nova informacija nebkv,glede tvog originalnom sanduka? | |
|
| |
nebkv dr. VW
| Naslov: Re: Single cab with enlarged wood bed 1960 Pet 11 Maj - 14:16 | |
| Koliko znam i metalni je made in Westfalia I ja sam pisajuci prethodni post pomislio na to pitanje,ali zaista ne znam da li u tu cifru ulaze i metalni,samo drveni ili mozda jos nesto drugo Trebalo bi uporediti ostaline Westfalia proizvode na bazi T1(drveni,metalni,kamperi...)i videti imaju li oni plocice i ako imaju,kakve brojeve U svakom slucaju je cifra zanemarljiva ako se zna da je proizvedeno 1 833 054 T1 Isao sam pre par dana kod bivseg vlasnika ali ovaj put nije nikoga bilo kuci | |
|
| |
march pridošlica
| Naslov: Re: Single cab with enlarged wood bed 1960 Pet 11 Maj - 16:13 | |
| - nebkv ::
- Koliko znam i metalni je made in Westfalia
I ja sam pisajuci prethodni post pomislio na to pitanje,ali zaista ne znam da li u tu cifru ulaze i metalni,samo drveni ili mozda jos nesto drugo Trebalo bi uporediti ostaline Westfalia proizvode na bazi T1(drveni,metalni,kamperi...)i videti imaju li oni plocice i ako imaju,kakve brojeve U svakom slucaju je cifra zanemarljiva ako se zna da je proizvedeno 1 833 054 T1 Isao sam pre par dana kod bivseg vlasnika ali ovaj put nije nikoga bilo kuci probaj to rjesit..ako je još gdje...sretan bi bio i kombajn... Jel ti bivši vlasnik rekao da ako ima još sanduk? Ovo sa Westfalia plocicama možemo samo ugibat...kad tko ugleda T1 Westfalia wohnmobile u živo...(jeli koji u yu?)neka pregleda ili pita vlasnika..al po mom mišljenju wohnmobile nije u toj skupini..16000..mozda gresim..bolje za nas onda Zanimljivo bi bilo vidjeti i t2 wooden bad plocicu...i t3 ako je bio?..metalni sam vidio..drveni još ne... | |
|
| |
brabus Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 571 Godina : 44 Lokacija : pirot Datum upisa : 03.03.2010
| Naslov: Re: Single cab with enlarged wood bed 1960 Pet 11 Maj - 23:26 | |
| ovo je moj t2a ali sam ja sanduk skinuo. | |
|
| |
march pridošlica
| Naslov: Re: Single cab with enlarged wood bed 1960 Pet 25 Maj - 17:52 | |
| - brabus ::
ovo je moj t2a ali sam ja sanduk skinuo. daj slikaj T2 westfalia pločicu..ako imaš još mogučnost.. | |
|
| |
nebkv dr. VW
| Naslov: Re: Single cab with enlarged wood bed 1960 Čet 28 Feb - 0:43 | |
| Zanimljivi su poozaji vinkera kod kamioncica u raznoraznim periodima upotrebe.U pocetku su bili u visini bocnih stakala,a kasnije u visini kanate Pomislio sam kako li su to tek resavali kod prosirenog a jos sa ceradom Na ovoj fotki sa Sambe kao da su vinkeri instalirani u donjoj zoni ali nekako izbaceni http://www.thesamba.com/vw/archives/pressphotos/59singlecab_widebed.jpg | |
|
| |
nebkv dr. VW
| Naslov: Re: Single cab with enlarged wood bed 1960 Sub 2 Mar - 22:54 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Single cab with enlarged wood bed 1960 | |
| |
|