| Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 | |
|
+14strid putar1200 AC ACA gusar381 goranmata Croqy Braca Bajadera djono99 draganavala Dika Ata Krebs SnoopyMK Klemen Klemen 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Klemen Klemen dr. VW

Broj poruka : 1012 Lokacija : Ljubljana, Slovenija Datum upisa : 04.06.2007
 | Naslov: Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 Sub 11 Feb - 21:33 | |
| | |
|
 | |
SnoopyMK VW zaluđenik

Broj poruka : 209 Godina : 36 Lokacija : Tetovo, Makedonija Datum upisa : 25.10.2011
 | Naslov: Re: Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 Uto 14 Feb - 0:16 | |
| Ja bi zelio da dodjem | |
|
 | |
Klemen Klemen dr. VW

| Naslov: Re: Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 Uto 14 Feb - 9:51 | |
| Onda dođi. Nikad nismo imali još učesnika iz Makedonije. | |
|
 | |
Ata Krebs VW zaluđenik

Broj poruka : 167 Godina : 64 Lokacija : maribor Datum upisa : 03.03.2009
 | Naslov: Re: Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 Uto 14 Feb - 13:20 | |
| I samo da znaš, sa svih drugih republika naše bivše zajedne države već su nama došli ljudi na susret, samo nama još Makedonija nije slala svog predstavnika  . Krasna prilika, da budeš prvi, a i nama bi to puno značilo | |
|
 | |
Ata Krebs VW zaluđenik

| Naslov: Re: Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 Uto 14 Feb - 16:58 | |
| - daci ::
- Ata Krebs ::
- I samo da znaš, sa svih drugih republika naše bivše zajedne države već su nama došli ljudi na susret, samo nama još Makedonija nije slala svog predstavnika
. Krasna prilika, da budeš prvi, a i nama bi to puno značilo Makedonče, prvo se raspitaj da li je vrijedno napraviti tolike km???? njih ne zanima Buba, samo broj učesnika. to što bi njima značila tvoja posjeta. (od dragosti nebi mogli spavati cijeli mjesec), nek ti na PP objasni Peđa iz Koz. Dubice, Agović iz Pančeva, pa neki iz B.Luke, itd, itd. Kad bi nas uistinu zanimao samo broj ućesnika, nebi ljudima nudili sve što jim inaće nudimo, nit se nebi mnogi od njih vračali svake godine ponovo i osječali se kod nas kao, tvrdim, prijatelji. Morao sam, da se javim, jer ova strelica jest odgovor na moj post i osječam se pozvanim, da odgovorim. Inaće, ovaj stil pisanja mi je jako, ponavljam, jako od nekud poznat. Samo što ne mogu odnosno neću, da se setim! Kako god, ti ćeš SnoopyMK skupit i još neka mišljenja o nama i našem susretu, pa ćeš onda lakše donijet neke zaključke. A, dapaće, možeš i mene pitat za neke stvari, ako ima potrebe, na moj PP | |
|
 | |
Dika dr. VW

Broj poruka : 3851 Godina : 71 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
 | Naslov: Re: Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 Uto 14 Feb - 17:35 | |
| - Ata Krebs ::
- daci ::
- Ata Krebs ::
- I samo da znaš, sa svih drugih republika naše bivše zajedne države već su nama došli ljudi na susret, samo nama još Makedonija nije slala svog predstavnika
. Krasna prilika, da budeš prvi, a i nama bi to puno značilo Makedonče, prvo se raspitaj da li je vrijedno napraviti tolike km???? njih ne zanima Buba, samo broj učesnika. to što bi njima značila tvoja posjeta. (od dragosti nebi mogli spavati cijeli mjesec), nek ti na PP objasni Peđa iz Koz. Dubice, Agović iz Pančeva, pa neki iz B.Luke, itd, itd. Kad bi nas uistinu zanimao samo broj ućesnika, nebi ljudima nudili sve što jim inaće nudimo, nit se nebi mnogi od njih vračali svake godine ponovo i osječali se kod nas kao, tvrdim, prijatelji. Morao sam, da se javim, jer ova strelica jest odgovor na moj post i osječam se pozvanim, da odgovorim. Inaće, ovaj stil pisanja mi je jako, ponavljam, jako od nekud poznat. Samo što ne mogu odnosno neću, da se setim! Kako god, ti ćeš SnoopyMK skupit i još neka mišljenja o nama i našem susretu, pa ćeš onda lakše donijet neke zaključke. A, dapaće, možeš i mene pitat za neke stvari, ako ima potrebe, na moj PP Bio mi je problem da prvi put krenem u Lesce! A od tada ne propustam ni jedan skup i moram reci da se izvanredno osecam tamo. Umor od nekih 700 km voznje nestane onoga trena kada se udje u kamp. SnoopyMK a kako je tamo znaces ako samo pogledas slike sa proslogodisnjeg skupa! Neznam sta bi ti mogao Pedja iz Dubice reci jer ga u Lescama nisam video vec par godina a za Mila Agovica ti mogu reci da je prosle godine prekinuo godisnji odmor u Bosni da bi sa ekipom iz Izole dosao u Lesce ovo znam jer smo se Mile i ja zajedno vratili u Srbiju! Neznam dali je daci bio ikada u Lescah ali mi njegovo pisanje lici na mog dragog prijatelja Ćiru Lahovskog! daci da ti nije mozda Ćiro tata, vidim da imas 34 godine taman bi po tvojim godinama mogao da bude | |
|
 | |
SnoopyMK VW zaluđenik

Broj poruka : 209 Godina : 36 Lokacija : Tetovo, Makedonija Datum upisa : 25.10.2011
 | Naslov: Re: Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 Uto 14 Feb - 18:19 | |
| nema potrebe da se svagjate ja sam mislio na posetu bez auto bar ovaj put, zato sto jos nije ni poceo projekat, kad ga zavrsim u planu mi je da dodjem sa bubu i tamo kod vas u SLO a i u SRB tako da nema potrebe da se svadjate, znam da je Bled lep i zelim da vidim kako je tamo. Nadam se da cu doci ova godina pa sledeca kad se zavrsi projekt dolazim sa bubom. Cika Dika, verujem da je zaista lepo i zabavno a i ceo mi je da upoznam ljude koj stvarno imaju strast i ljubav prema vw vazdusno hladjene ovde ih malo ima a kad sa nekim pricam o ovaj tip vozila ovde kod mene svi se mrste i prave mene budala, u stilu sta ce ti krntija za te pare mozes da vozis kola bre, to je moja muka ovde. al evo nasao sam puno ljude bas na ovaj forum od cela YU tako da sad mi je mnogo lakse P.S. Imam jedna sjajna ideja samo ne znam jel za ovde na ovaj post al eto reci cu vam, bas bi zeleo da uradimo vw vazdusno hladjeni klub na nivou celu bivsu YU pa da radimo susrete u svaku drzavu, a putujemo u konvoju da se svugda vidi koja je moc i lepota, stras i sve ostalo za ovih vozila. pozdrav  | |
|
 | |
draganavala dipl. ing. Bubarstva

Broj poruka : 478 Godina : 52 Lokacija : Avala Datum upisa : 19.09.2011
 | Naslov: Re: Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 Uto 14 Feb - 22:37 | |
| o ukusima ne treba rasravljati, i pitanje je sta je nekom dobar provod...ali ne mogu da shvatim da se neko nije lepo proveo... ja sam ove god. isao prvi put i nadam se da cu moci jos koji naredni da posetim!!! ne bih nabrajao kako su nas docekali i ispraili ali zaista mislim da su organizatori posvetili makar minut(a bilo je zapravo mnogo vise od min.) paznje svakom od ucesnika,pored redovnih obaveza oko organizacije. a ako se zna da je ove god. bilo preko 250 vozila onda se zapitajte kakav teret su izneli na svojim ledjima sami organizatori.. naravno uvek postoje nezadovoljni, samo treba znati da li sa razlogom ili ne. ako citaju ove redove nek akteri ili bilo ko, ko je nezadovoljan necim na pomenutom skupu dodaju po koju, mozda je to promaklo pa i ne znamo da je bilo propusta..
Poslednji izmenio draganavala dana Sre 15 Feb - 22:55, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
 | |
Ata Krebs VW zaluđenik

| Naslov: Re: Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 Sre 15 Feb - 18:52 | |
| Nisam nimalo ljut, ali sam veoma, veoma tužan, kad vidim, da neko izvuće od nekud jedan post, a onda zaključi, da je takav i stav ostalih recimo dva milijuna ljudi. Pa čovjeće, u svakoj zemlji ima svačijih pojedinaca, no ja se nikad nebi usudio kazat - eee, takvi su Srbi ili Makedonci ili šta ja znam Turci! Ponosan sam, da se svi oni, koji su ikada bili u Lescama, rado ponovo vračajo a i kučama odlaze puni lijepih utiska i uspomena. Ti ljudi znaju, da su nam rado videni gosti - u stvari nisu gosti, nego prijatelji - i još jednom, oni to znaju. Time i završavam ovu bezplodnu raspravu, barem sa moje strani, a ljudi će ionako presudit i stvorit o svemu ovome svoje mišljenje! Isuse Bože | |
|
 | |
Klemen Klemen dr. VW

| Naslov: Re: Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 Sre 15 Feb - 20:22 | |
| A meni je baš drago, da svake tolko netko nešto napiše na ovu temu  Koliko ču ja o tome pričat je, da sam uvijek zadovoljan, kad mi dođu prijatelji od daleka, pa il je to Balkan ili zapadna Europa. Kako se ja u Mladenovcu uvijek osječam ko kod kuče (ponekad i više od toga  ) tako hoču i probam, da se i oni i ostali osječaju kod nas dobro. Ove godine sam se modernizirao i vozio se biciklom vamo tamo, da pogledam malo kako su gosti Koliko su trebali nešto dobili su a ko nije rekao ja mu ne vidim u glavu  Normalno i je, da ponekad neko nije zadovoljan ali teško je od 700 ljudi, da svi ispadnu sretni. Netko če bit sretan ove godine a netko nikad  Kod nas se snijeg topi, to znači, da če uskoro sezona vožnje. A ja jedva čekam vožnju sa mojim kombajnom  Čujemo se. | |
|
 | |
djono99 dipl. ing. Bubarstva

Broj poruka : 470 Godina : 64 Lokacija : ugrinovci, zemun Datum upisa : 26.04.2009
 | Naslov: Re: Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 Čet 16 Feb - 10:18 | |
| - Klemen Klemen ::
- A meni je baš drago, da svake tolko netko nešto napiše na ovu temu

Koliko ču ja o tome pričat je, da sam uvijek zadovoljan, kad mi dođu prijatelji od daleka, pa il je to Balkan ili zapadna Europa. Kako se ja u Mladenovcu uvijek osječam ko kod kuče (ponekad i više od toga ) tako hoču i probam, da se i oni i ostali osječaju kod nas dobro. Ove godine sam se modernizirao i vozio se biciklom vamo tamo, da pogledam malo kako su gosti Koliko su trebali nešto dobili su a ko nije rekao ja mu ne vidim u glavu 
Normalno i je, da ponekad neko nije zadovoljan ali teško je od 700 ljudi, da svi ispadnu sretni. Netko če bit sretan ove godine a netko nikad 
Kod nas se snijeg topi, to znači, da če uskoro sezona vožnje. A ja jedva čekam vožnju sa mojim kombajnom 
Čujemo se. i ja sam prosle godine bio prvi put na skupu bilo mi je super, upoznao nove, a i stare, likove, video razna vw vozila i slicno sve u svemu jedan izuzetan produzeni vikend samo ove godine ipak moram doci malo ranije da kuvam kafu i pijem gorcilo | |
|
 | |
Bajadera pridošlica

Broj poruka : 14 Godina : 49 Lokacija : Zadar Datum upisa : 15.02.2012
 | Naslov: Re: Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 Čet 16 Feb - 14:54 | |
| Na Bledu bio više puta...ako Bog da i ove ću godine opet tamo... | |
|
 | |
Braca dr. VW

Broj poruka : 1035 Godina : 74 Lokacija : BGD-Pašino brdo Datum upisa : 14.08.2007
 | Naslov: Re: Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 Sub 18 Feb - 17:26 | |
| MA sinko! Spremaj auto mi iz BG ce mo te sacekati pa ce mo zajdeno za Bled Svaki njihov skup je za pohvalu mada je i to malo reci.Samo zlobnici mogu da nadju mane ljudi se trude da svakog ugoste ukazu mu paznju i pored svih obaveza i poslova .
Uzgred kad jednom odes icices na svaki sledeci
| |
|
 | |
Klemen Klemen dr. VW

| Naslov: Re: Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 Ned 6 Maj - 12:08 | |
| | |
|
 | |
Braca dr. VW

Broj poruka : 1035 Godina : 74 Lokacija : BGD-Pašino brdo Datum upisa : 14.08.2007
 | Naslov: Re: Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 Uto 10 Jul - 14:44 | |
| Dali se neko odlucio za odlazak? I kada?
| |
|
 | |
Croqy VW zaluđenik

Broj poruka : 196 Godina : 49 Lokacija : Beograd Datum upisa : 17.05.2010
 | Naslov: Re: Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 Uto 10 Jul - 18:39 | |
| Da, u vremenu celog vremetrajanja U odlasku ne iz Bg, a u povratku ne u Bg. Ove godine je Bled kao usputna stanica. | |
|
 | |
Braca dr. VW

| Naslov: Re: Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 Sre 1 Avg - 14:09 | |
| Mislim da bi mogli da se dogovaramo oko odlaska za Bled. Ostalo je samo jos dve nedelje. Ja bih posao 16.08 ima li jos zainteresovanih. | |
|
 | |

| Naslov: Re: Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 Sre 1 Avg - 22:51 | |
| | |
|
 | |
Klemen Klemen dr. VW

| Naslov: Re: Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 Čet 2 Avg - 10:14 | |
| | |
|
 | |
goranmata Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 572 Godina : 53 Lokacija : Obrenovac Datum upisa : 12.07.2010
 | Naslov: Re: Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 Čet 2 Avg - 21:22 | |
| | |
|
 | |
gusar381 VW zaluđenik

Broj poruka : 232 Lokacija : Srbija Datum upisa : 30.06.2011
 | Naslov: Re: Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 Sre 8 Avg - 13:18 | |
| Postovanje ljudi, da li se neko odlucio da krene na Bled? Bilo bi dobro da se prebrojimo i da vidimo ko ce i kada krenuti... Pozdravw | |
|
 | |

Broj poruka : 470 Godina : 64 Lokacija : ugrinovci, zemun Datum upisa : 26.04.2009
 | Naslov: Re: Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 Pet 10 Avg - 17:59 | |
| | |
|
 | |
AC ACA VW zaluđenik

Broj poruka : 264 Godina : 51 Lokacija : Beograd Datum upisa : 06.09.2007
 | Naslov: Re: Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 Ned 12 Avg - 13:18 | |
| kakva je vremenska prognoza za dane skupa | |
|
 | |

| Naslov: Re: Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 Pon 13 Avg - 0:01 | |
| pise gore 15. oko podne, ako je jos neko zainteresovan nek se javi...lepse je u drustvu.... a i na granici je lakse i brze | |
|
 | |

| Naslov: Re: Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 Pon 13 Avg - 9:28 | |
| | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Let's bug together #21, 16.-19.8.2012  | |
| |
|
 | |
| Let's bug together #21, 16.-19.8.2012 | |
|