Broj poruka : 21 Godina : 53 Lokacija : Apatin Datum upisa : 29.01.2012
Naslov: Prodje sedam dana Ned 5 Feb - 21:43
[/img][img] [/img][img] [/img] [img] [/img][img] [/img][img] [/img][img] [/img] [img] [/img] Jel vredi 300e. Boja unutra je original pa bih je vratio u tu boju.
wecomakina VW entuzijasta
Broj poruka : 66 Godina : 40 Lokacija : zagreb Datum upisa : 04.01.2010
Naslov: Re: Prodje sedam dana Ned 5 Feb - 22:42
ako smatras da ne vrijedi javi meni gdje je !
popesky dr. VW
Broj poruka : 1795 Godina : 53 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
Naslov: Re: Prodje sedam dana Ned 5 Feb - 23:04
vredi svake pare... pre farbanja polako pronadji originalne delove koji idu na taj model (retrovizori, prednji blatobrani i farovi) pa onda
.. nego opcinjava me kako te Bube od pre '66 uspesno pobedjuju zub vremena, kao da su od titanijuma
Miso bb pridošlica
Broj poruka : 21 Godina : 53 Lokacija : Apatin Datum upisa : 29.01.2012
Naslov: Re: Prodje sedam dana Ned 5 Feb - 23:16
popesky ::
vredi svake pare... pre farbanja polako pronadji originalne delove koji idu na taj model (retrovizori, prednji blatobrani i farovi) pa onda
.. nego opcinjava me kako te Bube od pre '66 uspesno pobedjuju zub vremena, kao da su od titanijuma
Cim prodje ova zima komplet rasklapanje da sagledam situaciju i polako sve natenane da doteram u prvobitno stanje. a boja joj je bila extra neka zelena samo da je opet pogodim u nijansu. Zasad sam video jedino pragove da su truli ostalo nadam se da ce biti podnosljivo.Prvi vlasnik je oterao u Nemacku i tamo je sredjivao (davnih dana)
popesky dr. VW
Broj poruka : 1795 Godina : 53 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
Naslov: Re: Prodje sedam dana Ned 5 Feb - 23:39
1. oma skini onaj plasticni filter goriva koji je posle pumpe, da nebi puko pa zapalijo sve oko sebe. filter stavi pre pumpe.