Broj poruka : 1035 Godina : 75 Lokacija : BGD-Pašino brdo Datum upisa : 14.08.2007
Naslov: CB Radio - za kola Sub 3 Sep - 18:23
E danas sam pazario ne jedan vec dva cb radija od jednog naseg (crpurastog) sugradjanina.
Cb radio je marke DNT mislim da je Holandski ili je mozda nemacki model je Formel 1 i letimicnim pregledom ustanovio sam da su potpuno novu i nikada nisu montirani.
Nesto mi neide ubacivanje slika ali pokusacu jer sam ih slikao.
E sada dali sam se zjb i kupio nesto sto neradi tek cu saznati u ponedeljak kad ga odnesem moji drugarima iz tehnike B92
Mislim da je vreme da krenemo da se opremamo sa ovim uredjajima koji nisu nesto skupi a i tekako su korisni. Iskustvo sa poslednjeg dugogo puta za Bled gde su gotovo svi imali CB-ejke(osim nas iz SRB) govori mnogo a pokazalo se da bi i nama i te kako pomoglo da smo ih imali u kolima. Nebi nam mobilni tel imali ovakve racune.
Dali neko ima iskustva sa ovim stanicama i kakva su
Braca dr. VW
Broj poruka : 1035 Godina : 75 Lokacija : BGD-Pašino brdo Datum upisa : 14.08.2007
Naslov: Re: CB Radio - za kola Sub 3 Sep - 18:36
[imC:\Documents and Settings\Braca\Desktop\Braca\IMAG0016.jpgg][/img] C:\Documents and Settings\Braca\Desktop\Braca\IMAG0017.jpg
Braca dr. VW
Naslov: Re: CB Radio - za kola Sub 3 Sep - 18:37
Nevredi nesto mi neide
KdF Ultimativni znalac VW problematike
Broj poruka : 3820 Godina : 52 Lokacija : Beograd Datum upisa : 03.06.2007
Naslov: Re: CB Radio - za kola Sub 3 Sep - 18:47
CB (citizen band) stanice rade na frekvencijama 27MHz, i za to je potrebna posebna dozvola. Zato ovaj opseg nije tako popularan kao na primer PMR, za koji nije potrebna dozvola.
strid dr. VW
Broj poruka : 1592 Godina : 73 Lokacija : Grocka Datum upisa : 20.06.2007