GibaniTZa dr. VW
Broj poruka : 1972 Godina : 39 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Zwitter vs Brezelfenster Uto 5 Jun - 7:35 | |
| Ajte sada, ako može, lepo da mi objasnite koje su razlike između dva navedena modela? Dugo sam bio ubeđen da hronološki ide prvo Oval pa Split, a nisam znao da ima išta između... | |
|
KdF Ultimativni znalac VW problematike
Broj poruka : 3820 Godina : 52 Lokacija : Beograd Datum upisa : 03.06.2007
| Naslov: Re: Zwitter vs Brezelfenster Uto 5 Jun - 8:00 | |
| Koliko znam, zwitter je poslednji model brezelfenstera, a razlikuje se po enterijeru. Instrument tabla je od ovala... Inace, na nemackom zwitter znaci hibrid, mesavina, u ovom slucaju mesavina izmedju brezelfenstera i ovala. Dakle najvaznija razlika izmedju ovala i zwittera je zadnje staklo koje je izgubilo precku. Mada, postoje i druge razlike, o kojima ce nesto vise reci bolji poznavaoci | |
|
Tomas Volk dr. VW
Broj poruka : 2511 Lokacija : Raca Kragujevacka Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Modeli Uto 5 Jun - 8:07 | |
| Tacno tako. Da ne gnjavim sa brojevima sasija ali evo 1.split do oktobra 52 2.cviter od oktobra 52 do marta 53 3.oval od marta 53 do avgusta 57. Prva dva imaju dva prozora pozadi a drugi i treci identicnu instrument tablu. Obicno se tabla i prozori uzimaju za poredjenje mada ima i gomila drugih razlika a to i jeste problematika kojom se bavim.Imam obicaj da kazem da su oval i cviter bube a split nesto drugo.Veoma je tesko pronaci delove za njega a i cene idu gore jako puno u odnosu na ove mladje. U principu to mu je to. | |
|
GibaniTZa dr. VW
| Naslov: Re: Zwitter vs Brezelfenster Uto 5 Jun - 8:16 | |
| | |
|
Tomas Volk dr. VW
Broj poruka : 2511 Lokacija : Raca Kragujevacka Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Radoznalost Čet 7 Jun - 14:31 | |
| 2 Gibanitza Posto vidim da imas istrazivackog duha i da si radoznao po prirodi jedna molba,moze? Kad vec juris delove za svoje bube ako primetis neke da ne pasuju a vlasnici kazu da je od VW slobodno prijavi. Ne radi se o tome da hocu da ugrabim za sebe sve to cak na protiv. To sto meni nedostaje za splitove stoji u Nemackoj a ne ovde.Gomila ljudi u Srbiji pokusava da sklopi ponesto staro i imaju silnih problema sa tim. Eto pomoci cemo im na taj nacin. Ko ima dobre volje slobodno neka okaci info a isto tako ako zatreba tu sam da pomognem zauzvrat. Ekskluzivna vest je da Igor iz CA (organizator tamosnjeg skupa) izgleda kupuje bubu 1960 od nekog cike iz NS sa oglasa.Ja pronasao i povezao.Momak dugo trazi dobru matoru bubu a ovde nije iz samo jednog razloga.Kako rece ja upalim kompjuter i onda blejim u njega. | |
|
GibaniTZa dr. VW
| Naslov: Re: Zwitter vs Brezelfenster Pet 8 Jun - 7:06 | |
| Važi, to se podrazumeva, ako naletim na nešto javljam... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Zwitter vs Brezelfenster | |
| |
|