| Vazno upozorenje | |
|
+11T1putar Dika aqua milan popesky Admin pigeon wecomakina zrenjaninac brabus zikale 15 posters |
Autor | Poruka |
---|
zikale VW zaluđenik
Broj poruka : 243 Godina : 55 Lokacija : leskovac Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Vazno upozorenje Sub 19 Mar - 10:32 | |
| samba koja je prodata je moje vlasnistvo i tacno znam ko je i kako prodao ne bih zeleo da se ovakve stvari dogadjaju ljudima .Pazite od koga kupujete i dobro se raspitajte da to vec nije necije vlasnistvo U ponedeljak ce biti pokrenut postupak KOD NADLEZNIH ORGANA za povracaj kombija koji je UKRADEN | |
|
| |
zikale VW zaluđenik
| Naslov: Re: Vazno upozorenje Sub 19 Mar - 10:38 | |
| IZVINJAVAM SE ZA KOMENTAR ALI SAMO SAM SE NADOVEZAO POZDRAV ZA BRABUSA
Poslednji put izmenio zikale dana Sub 19 Mar - 10:49, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
zikale VW zaluđenik
| Naslov: Re: Vazno upozorenje Sub 19 Mar - 10:43 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vazno upozorenje Sub 19 Mar - 13:25 | |
| |
|
| |
brabus Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 571 Godina : 45 Lokacija : pirot Datum upisa : 03.03.2010
| Naslov: ... Sub 19 Mar - 14:08 | |
| Upravu je Zika sve sami prevaranti. Vlasnici neke automobile prodaju po dva i vise puta. | |
|
| |
zrenjaninac Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 690 Godina : 53 Lokacija : Zrenjanin Datum upisa : 20.04.2010
| Naslov: Re: Vazno upozorenje Sub 19 Mar - 14:25 | |
| - brabus ::
- Upravu je Zika sve sami prevaranti. Vlasnici neke automobile prodaju po dva i vise puta.
Nisam puno iznenadjen jer ipak je ovo Srbija | |
|
| |
wecomakina VW entuzijasta
Broj poruka : 66 Godina : 40 Lokacija : zagreb Datum upisa : 04.01.2010
| Naslov: Re: Vazno upozorenje Sub 19 Mar - 14:46 | |
| bilo bi uredu da navedete ime i prezime navedene osobe da ju javno osramotite i da ljudi znaju skim da nemaju posla pogotovo ako se radi o clanu ovog ili nekog drugog foruma!!!! | |
|
| |
pigeon VW zaluđenik
Broj poruka : 177 Godina : 53 Lokacija : Indjija Datum upisa : 18.11.2009
| Naslov: Re: Vazno upozorenje Ned 20 Mar - 9:20 | |
| bilo bi uredu da navedete ime i prezime navedene osobe da ju javno osramotite i da ljudi znaju skim da nemaju posla pogotovo ako se radi o clanu ovog ili nekog drugog foruma!!!! Slazem se sa covekom Daj ime | |
|
| |
zikale VW zaluđenik
| Naslov: Re: Vazno upozorenje Ned 20 Mar - 12:54 | |
| imena svih koji su ucestvovali u ovoj akciju bice objavljena tek kada se ovo zavrsi i iskljucivo uz odobrenje administratora. jos jednom ponavljam da dobro pazite prilikom kupovine da se i vama ne bi dogodile slicne situacije.
| |
|
| |
wecomakina VW entuzijasta
Broj poruka : 66 Godina : 40 Lokacija : zagreb Datum upisa : 04.01.2010
| Naslov: Re: Vazno upozorenje Ned 20 Mar - 13:22 | |
| - zikale ::
- imena svih koji su ucestvovali u ovoj akciju bice objavljena tek kada se ovo zavrsi i iskljucivo uz odobrenje administratora.
jos jednom ponavljam da dobro pazite prilikom kupovine da se i vama ne bi dogodile slicne situacije.
po mome administrator se nebi trebao protiviti da se stave imena navedenih ljudi jedino ako nema i sam prste u svemu tome tako da za sigurnost drugih ljudi bi bilo pozeljno da se napisu!!!nisam najaktivniji na ovom forumu ali svaki dan procitam sta se radi novo,nit cu imat koristi od navedenih imena nit ista slicno...samo mrzim takve ljude i ne postujem ih,a ni ne cijenim takve stvari dok vjerujem da ih ima jako puno u vw svijetu...ovako ce ih barem biti manje ako se javno osramote...sa stovanjem!!! | |
|
| |
Admin Admin
Broj poruka : 247 Godina : 72 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
| Naslov: Re: Vazno upozorenje Ned 20 Mar - 15:44 | |
| U javnost rada ovoga foruma nema razloga niko da sumnja, pa stoga budite sigurni da sve sto bude za javnost bice objavljeno!
"budite sigurni da sve sto bude za javnost bice objavljeno!" ovo je navedeno zbog toga sto ce koliko vidim stvar biti pokrenuta kod nadleznih organa, pa da nebismo remetili taj postupak ostaje da sacekamo rec nadleznih. Svako ko bude imao uvid u postupak, ukoliko bude pokrenut, moci ce svoja saznanja da objavi, imajuci u vidu da je forum javan i da sve objavljeno podleze sankcijama ukoliko nije argumentovano!!!
P.S. Kao i velika vecina clanova foruma i ja sam za ovo saznao na ovim stranicama i budite sigurni da Vam ni jedna cinjenica u vezi ovoga nece biti uskracena sa strane administratora!!! | |
|
| |
popesky dr. VW
Broj poruka : 1795 Godina : 54 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Vazno upozorenje Pon 21 Mar - 18:08 | |
| - brabus ::
- Danas sam pazario zeleni t1 od Zike le. Sluzice za delove kao i split.Juce je prodata samba bez trapova i motora za 400eu.
ne razumem ... jes ti pazarijo ili prodao sambu? | |
|
| |
Admin Admin
Broj poruka : 247 Godina : 72 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
| Naslov: Re: Vazno upozorenje Pon 21 Mar - 20:29 | |
| - popesky ::
- brabus ::
- Danas sam pazario zeleni t1 od Zike le. Sluzice za delove kao i split.Juce je prodata samba bez trapova i motora za 400eu.
ne razumem ... jes ti pazarijo ili prodao sambu? Verujem da je sada razumljivo, moja je greska sto nisam na vreme razdvojio! | |
|
| |
| Naslov: ... Sub 18 Maj - 10:40 | |
|
Poslednji izmenio brabus dana Sre 22 Maj - 1:27, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
milan dr. VW
Broj poruka : 1572 Godina : 42 Lokacija : pozarevac Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Vazno upozorenje Ned 19 Maj - 3:41 | |
|
Poslednji izmenio milan dana Sre 22 Maj - 20:21, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
aqua dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 389 Godina : 56 Lokacija : bgd Datum upisa : 18.10.2009
| Naslov: Re: Vazno upozorenje Ned 19 Maj - 11:52 | |
| Procitah prethodna dva posta , samo sto se nisam srusio jer poznajem obojicu a igrom slucaja znam za ovu trgovinu. Moram da kazem da djavo nikada ne spava nego kopa gde god moze, dodje sapne jednom nesto na u uvo, onda ode sapne drugom nesto na uvo , i sledi svadja ni zbog cega. Molio bih drugarski obojicu da prethodne postove obrisu, poravnaju finansijske racune, po mogucstvu se izvine jedan drugome preko foruma ili licno i da idemo dalje sa limom, srafovima, farbom itd.......!!!!! Unapred zahvaljujem i pozivam druge clanove da da podrze ovaj predlog!!!!! | |
|
| |
Dika dr. VW
Broj poruka : 3851 Godina : 72 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
| Naslov: Re: Vazno upozorenje Ned 19 Maj - 16:02 | |
| - aqua ::
- Procitah prethodna dva posta , samo sto se nisam srusio jer poznajem obojicu a igrom slucaja znam za ovu trgovinu. Moram da kazem da djavo nikada ne spava nego kopa gde god moze, dodje sapne jednom nesto na u uvo, onda ode sapne drugom nesto na uvo , i sledi svadja ni zbog cega. Molio bih drugarski obojicu da prethodne postove obrisu, poravnaju finansijske racune, po mogucstvu se izvine jedan drugome preko foruma ili licno i da idemo dalje sa limom, srafovima, farbom itd.......!!!!! Unapred zahvaljujem i pozivam druge clanove da da podrze ovaj predlog!!!!!
Bravo AQUA iz tvojih usta u Bozije usi! | |
|
| |
T1putar VW zaluđenik
Broj poruka : 197 Godina : 64 Lokacija : Podgorica Datum upisa : 07.03.2009
| Naslov: Re: Vazno upozorenje Ned 19 Maj - 16:48 | |
| Ja cu kafu popiti sa Brabusom , ne zato sto je kamatas pa ima para da je plati ,nego zato sto je vise nego korektan u trgovini i kad mi je trebao jedan dio poslao mi ga bez pare i dinara. Milane ako je neko sa foruma kamatas , narko diler ili lokalni krimos (uopsteno mislim) ne daje ti za pravo da to iznosis nego ako si u pravu nemoj mu vratiti djelove. Ima nas svakojakih a bitan je dogovor i on se mora ispoštovati. Ako je doslo do nesporazuma i to ce se rijesiti gdje je koraktnih ljudi. Zavrsićete vi to bez policije ,drugarski. | |
|
| |
bubuleja dr. VW
Broj poruka : 1021 Godina : 47 Lokacija : rijeka Datum upisa : 03.10.2007
| Naslov: Re: Vazno upozorenje Ned 19 Maj - 21:31 | |
- Procitah prethodna dva posta , samo sto se nisam srusio jer poznajem obojicu a igrom slucaja znam za ovu trgovinu. Moram da kazem da djavo nikada ne spava nego kopa gde god moze, dodje sapne jednom nesto na u uvo, onda ode sapne drugom nesto na uvo , i sledi svadja ni zbog cega. Molio bih drugarski obojicu da prethodne postove obrisu, poravnaju finansijske racune, po mogucstvu se izvine jedan drugome preko foruma ili licno i da idemo dalje sa limom, srafovima, farbom itd.......!!!!! Unapred zahvaljujem i pozivam druge clanove da da podrze ovaj predlog!!!!!
pridružujem se ovom razmišljanju | |
|
| |
strid dr. VW
Broj poruka : 1592 Godina : 73 Lokacija : Grocka Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Vazno upozorenje Ned 19 Maj - 23:17 | |
| jedino pametno resenje !!! | |
|
| |
alexa VW zaluđenik
Broj poruka : 154 Godina : 52 Lokacija : Šabac Datum upisa : 12.08.2011
| Naslov: Re: Vazno upozorenje Pon 20 Maj - 8:20 | |
Relativno skoro sam se registrovao na ovaj sjajan forum i nisam ni pomišljao da ovako nešto može da se pojavi na istom - ŠOK. Apsolutno se slažem sa aqua-om i čika Dikom i dodajem da je ljudski praštati i mirno rešiti nezgodne situacije. Daj Bože da se ovo završi dobro i za jednog i za drugog i naravno da se ovako nešto nikada i nikada ne pojavi na ovom forumu. | |
|
| |
draganavala dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 478 Godina : 53 Lokacija : Avala Datum upisa : 19.09.2011
| Naslov: Re: Vazno upozorenje Pon 20 Maj - 12:43 | |
| poznajem obojicu i sa obojicom imam pozitivna iskustva u poslu vezanom za vw. nisam prevaren niti izigran od strane bilo kog od aktera price iz predhodnih postova,te ovim putem obojicu MOLIM da se dogovore kako to odrasli pametni ljudi rade, namire ko kome sta duguje , (po mogucnosti izvinu jedan drugom ) i nastavimo dalje da mucimo svako svoju muku!! ovaj forum prate i citaju pored nas i ljudi koji ne zive na ovim prostorima i mislim da Dika kao osnivac i admin NE ZASLUZUJE da se na ovakav nacin kvari visegodisnji renome naj starijeg i naj posecenijegvw foruma na nasim prostorima. ako ikog zanima moj sud o ovom incidentu to je to .... iskreno se nadam da ce akteri uvaziti moju MOLBU i resiti problem mimo sudova i ostalih pomenutih metoda.. hvala na razumevanju,i pozdrav!! | |
|
| |
| Naslov: --- Sre 22 Maj - 1:25 | |
| Iz postovanja prema svim clanovima foruma kao i cika Diki posebno poslusacu savete starijih kolega i povuci post koji sam postavio. | |
|
| |
aqua dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 389 Godina : 56 Lokacija : bgd Datum upisa : 18.10.2009
| Naslov: Re: Vazno upozorenje Sre 22 Maj - 20:36 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vazno upozorenje | |
| |
|