| ''Nova'' buba | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Tomac pridošlica
Broj poruka : 17 Godina : 39 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 26.07.2009
| Naslov: ''Nova'' buba Ned 6 Mar - 22:40 | |
| Evo ovako, malo vise sam bio neaktivan al evo cisto da predstavim i ovu bubu sto sam uzeo... U sustini ima jos da se radi na njoj ali sam je uzeo skoro u takvom stanju kakva je na slikama. Kupljena je u Vrscu od coveka koji se zove Sasa. Pozurio sam da je registrujem pre nove godine da bi izbegao ovu kriminalnu situaciju sa tablicama pa se jos vodi na VS. Motor je 1600, grejanje nema, limarija je fino odradjena, patos je zdrav, ima par egzibicja na kojima radim i ne svidjaju mi se kao sto su obe haube i nacin na koji se otvaraju.Trenutno radim na ugradnji plina, tj konstruisem ''vodeni deo'' pa cu i to postaviti slike kako i sta sam uradio. Elem da skratim, eo slika, Pozdrav | |
|
| |
xstream dr. VW
Broj poruka : 860 Godina : 52 Lokacija : pula Datum upisa : 07.04.2010
| Naslov: Re: ''Nova'' buba Ned 6 Mar - 23:17 | |
| nije loše.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: ''Nova'' buba Pon 7 Mar - 23:06 | |
| Ova buba odlicno izgleda! samo nemoj da krenes u preveliko eksperimentisanje sa kojechim da ne preteras . |
|
| |
Braca dr. VW
Broj poruka : 1035 Godina : 75 Lokacija : BGD-Pašino brdo Datum upisa : 14.08.2007
| Naslov: Re: ''Nova'' buba Uto 8 Mar - 16:05 | |
| Ovde se ocigledno radi o ukusu i nebi mnogo raspravljao.
Ali ima svega i svacega sto nepripada i nije mesto na bubi.
Pristalica sam originala bez ikakvih egzibicija a ovde ima toga dosta.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: ''Nova'' buba Sre 9 Mar - 8:20 | |
| za ovakav izgled auta pretpostavljam da je odgovoran neki prethodni vlasnik koji je hteo što šta da izmeni. Samo uopšte nisam protivnik egzibicija u bilo kom smislu samo sve u svoje vreme nekako mi je smešno da vidim matorog čoveka u ovakvim kolima ovo je baš mladalački fazon uostalom ni devojke neće da se voze u penzionerskim kolima!!! Samo napred radi kako misliš da treba i pokušaj samo da središ orginal grejanje ako može ali ako ne može webasto je rešenje samo troši BENZIN a to košta pa razmislii... |
|
| |
Tomac pridošlica
Broj poruka : 17 Godina : 39 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 26.07.2009
| Naslov: Re: ''Nova'' buba Sre 9 Mar - 17:00 | |
| Necu raditi nikakve budzotine naravno. Naprotiv hocu da vratim zadnju haubu u normalu, jer je ona bukvalno budzena. Isto tako i prednja, otvara se kontra :-/ Mozda je ono cudo na krovu previse al sta je tu je, lepa je osnova. Volim german look, tako da cu ici na taj jednostavan a opet lep ( kako kome jel ) izgled. Tako da cu mozda i felne menjati ali otom potom. Pozdrav | |
|
| |
xstream dr. VW
Broj poruka : 860 Godina : 52 Lokacija : pula Datum upisa : 07.04.2010
| Naslov: Re: ''Nova'' buba Sre 9 Mar - 18:36 | |
| nije važno kakva je, nego da ti uživaš u njoj!!! a što se ove tvoje tiće, jedinstvena je i zato je ok!! | |
|
| |
Slavko St dr. VW
Broj poruka : 1200 Godina : 67 Lokacija : Sr. Kamenica Datum upisa : 07.10.2007
| Naslov: Re: ''Nova'' buba Sre 9 Mar - 18:38 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: ''Nova'' buba Sre 9 Mar - 19:11 | |
| Slavko,Slavko nisi ti iz te kategorije 54 nije nikakva starost pa u inostranstvu su diskoteke pune 54-godisnjaka !Moram decku da dam volju za rad... |
|
| |
mix1200 VW entuzijasta
Broj poruka : 133 Godina : 34 Lokacija : Obrenovac-Stubline Datum upisa : 07.08.2009
| |
| |
goranmata Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 572 Godina : 54 Lokacija : Obrenovac Datum upisa : 12.07.2010
| Naslov: Re: ''Nova'' buba Čet 10 Mar - 19:26 | |
| | |
|
| |
milan dr. VW
Broj poruka : 1572 Godina : 41 Lokacija : pozarevac Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: ''Nova'' buba Pet 11 Mar - 7:05 | |
| super izgleda | |