| Buba 67 Prijedor | |
|
+25nik vwk70 Croqy draganavala goranmata kovenko991 bubuleja alexa Doktor wendol milan SnoopyMK mrmut Djani djono99 nikson Klemen Klemen pavle Lasto Carbon xstream putar1200 bakir zrenjaninac Dika minja 29 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
draganavala dipl. ing. Bubarstva

Broj poruka : 478 Godina : 52 Lokacija : Avala Datum upisa : 19.09.2011
 | Naslov: Re: Buba 67 Prijedor Uto 22 Maj - 21:06 | |
| zasto nije ofarban i prostor kod tockova , fabricki je i to u boji vozila bez ikakvih zastita i slojeva kojecega? | |
|
 | |
minja VW entuzijasta

Broj poruka : 62 Godina : 32 Lokacija : prijedor (Bh) Datum upisa : 10.05.2009
 | Naslov: Re: Buba 67 Prijedor Sre 23 Maj - 12:42 | |
| Posto je u pitanju jako skupa boja,mislim da bih najmanje trebao sa tom bojom da prelazim i prostor kod tockova... | |
|
 | |
Croqy VW zaluđenik

Broj poruka : 196 Godina : 49 Lokacija : Beograd Datum upisa : 17.05.2010
 | Naslov: Re: Buba 67 Prijedor Sre 23 Maj - 13:14 | |
| Princip je u pitanu, nemoj tom bojom ako je skupa, ima i jeftinijih boja. Jedino ako nisi odlucio da zamazes bitumenom... | |
|
 | |
Dika dr. VW

Broj poruka : 3851 Godina : 71 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
 | Naslov: Re: Buba 67 Prijedor Sre 23 Maj - 20:14 | |
| Bitumen i bilo sta drugo sem boje karoserije i transparentnog (prozirnog) voska za spoljnu upotrebu, samo ce upropastiti sav trud i rad !!! | |
|
 | |
Croqy VW zaluđenik

| Naslov: Re: Buba 67 Prijedor Čet 24 Maj - 0:40 | |
| | |
|
 | |

| Naslov: Re: Buba 67 Prijedor Čet 24 Maj - 13:39 | |
| ne kaze se dzabe da je ovo jako skup sport!!! prostor oko tockova je izlozen vodi vlagi i abraziji od strane rizle i kamencica i svega sto se nadje po kolovozu, i bitno je da je taj deo kvalitetno uradjen, sta znaci sto se krov sija a pod i krila zardjali. kad se sve uzme u obzir (rasklapanje i pakovanje , limar i ostalo) naj jeftinija ja boja, naravno ako vozilo radis sebi,ako je za 'debelog nemca' onda kapiram da stedis na svemu ali na taj nacin devalviras rad i ostalih restauratora sa ovih prostora. ko se jednom 'opece' nikad vise nece poslovati ni sa kim odavde... | |
|
 | |
minja VW entuzijasta

| Naslov: Re: Buba 67 Prijedor Čet 24 Maj - 16:52 | |
| Buba se ne radi ni za koga "debelog" Nemca nego licno za mene, i prostor oko tockova bice predjen u boji karoserije i transparentnim voskom.Hvala na komentarima. | |
|
 | |
wendol VW zaluđenik

Broj poruka : 281 Godina : 45 Lokacija : Bihac Datum upisa : 04.06.2009
 | Naslov: Re: Buba 67 Prijedor Pet 25 Maj - 12:48 | |
| Jos jedna buba spasena  bravo za posao! | |
|
 | |
nik vwk70 VW zaluđenik

Broj poruka : 157 Godina : 40 Lokacija : vojka Datum upisa : 18.05.2011
 | Naslov: Re: Buba 67 Prijedor Pet 25 Maj - 22:53 | |
|  ma super je buba. | |
|
 | |
bubuleja dr. VW

Broj poruka : 1021 Godina : 45 Lokacija : rijeka Datum upisa : 03.10.2007
 | Naslov: Re: Buba 67 Prijedor Sub 26 Maj - 0:25 | |
| - draganavala ::
- ne kaze se dzabe da je ovo jako skup sport!!!
prostor oko tockova je izlozen vodi vlagi i abraziji od strane rizle i kamencica i svega sto se nadje po kolovozu, i bitno je da je taj deo kvalitetno uradjen, sta znaci sto se krov sija a pod i krila zardjali. kad se sve uzme u obzir (rasklapanje i pakovanje , limar i ostalo) naj jeftinija ja boja, naravno ako vozilo radis sebi,ako je za 'debelog nemca' onda kapiram da stedis na svemu ali na taj nacin devalviras rad i ostalih restauratora sa ovih prostora. ko se jednom 'opece' nikad vise nece poslovati ni sa kim odavde... a u kojem si ti fazonu momak? šta ne daš neki konstruktivni komentar nego sve nešto pesimizam i tako to... minja samo lagano | |
|
 | |

| Naslov: Re: Buba 67 Prijedor Sub 26 Maj - 8:24 | |
| - bubuleja ::
- draganavala ::
- ne kaze se dzabe da je ovo jako skup sport!!!
prostor oko tockova je izlozen vodi vlagi i abraziji od strane rizle i kamencica i svega sto se nadje po kolovozu, i bitno je da je taj deo kvalitetno uradjen, sta znaci sto se krov sija a pod i krila zardjali. kad se sve uzme u obzir (rasklapanje i pakovanje , limar i ostalo) naj jeftinija ja boja, naravno ako vozilo radis sebi,ako je za 'debelog nemca' onda kapiram da stedis na svemu ali na taj nacin devalviras rad i ostalih restauratora sa ovih prostora. ko se jednom 'opece' nikad vise nece poslovati ni sa kim odavde... a u kojem si ti fazonu momak? šta ne daš neki konstruktivni komentar nego sve nešto pesimizam i tako to...
minja samo lagano prvo, ne secam se da sam imao cast da se upoznamo prema tome nisam za tebe decko!!! drugo, frajeru ja sam napisao svoje IME (ovo se odnosi i na sve ostale prepametne savetnike koji se kriju iza kojekakvih pseudonima i uredno psuju i vredjaju po forumima) i samo takvi (imenom i prezimenom) mogu da mi budu sagovornici sad ovde i bilo gde.. zna se ko i zasto se krije .. koliko sam ja ukapirao forume ovde se 'druze' ljudi dore volje i slicnih interesovanja ali razlicitih ZNANJA. e upravo iz tog razloga se cesto obracam kolegama kad mi se ucini ili sam siguran da neko u necemu gresi pri restauraciji , kao neko ko je dovoljno dugo u ovom poslu dao sam sebi za pravo da ih upozorim na greske. ko ovo shvata kao destruktivizam i provokacie ili kako vec... nije me briga znaju ljudi kojima sam pomagao da su sve 'kritike' i komentari DOBRONAMERNI a u svrsi pravljenja sto boljih vozila. ima ovde ljudi koji nisu vicni niti upuceni u problematiku, majstori im uredno naplacuju a rade kako im je volja ili kako im je lakse (citaj jeftinije) pa kad se sve zavrsi cesto se od vlasnika cuje nesto poput onoga: kud ne saznadoh za to i to na vreme .. zakljucak: bubuleja kud ces konstuktivniji komentar od onog u kom pise kako , zasto i cime da uradi ono sto je bila tema (citaj sve redom a ne da izvlacis iz konteksta, nismo u parlamentu!!!) a za strucnjaka BARBECYU (sta god to znacilo): "body smesa" kao takva ne postoji!! udji u farbaru pa im potrazi pomenuti 'proizvod' . body kao firma postoji odavno na ovim prostorima ali njime se rade iskljucivo vozila za auto pijacu jer su postojani taman toliko dok prodas vosilo .ako ti time radis oldtajmere onda si nam sve rekao o sebi i svom znanju i tvoje misljenje i cestitke su zanemarljive!!! daj da vidimo sta si ti do sad uradio i napravio predstavi se imenom i adresom a ne iza laznih profila da se krijes i vredjas a to cime su nasa vozila uradjena odozdo ako nisi video uzivo i neces jer je otisla kod 'debelog' nemca i to bez naboranog sloja i MOLIO bih te da ubuduce nikog ne vredjas je niko ovde nije serator osim tvog oca koji te tako vaspitao!!! | |
|
 | |
pavle Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 701 Datum upisa : 01.07.2007
 | Naslov: Re: Buba 67 Prijedor Sub 26 Maj - 10:35 | |
| Meni je vrlo žao što se jedan građanski način ophođenja koji je postojao na ovom Forumu pretvorio u bahato iznošenje mišljenja tačnog ili ne, pri čemu se ne vodi računa o povredi ličnosti, načinu kazivanja.. Ali kako u svim segmentima društva građanstvo odumire, tako se to dešava i ovde.. Poenta je: sve može da se kaže ali na određeni način. Trebalo bi malo povesti računa i svima će biti lepše.. Hvala, pozdrav svima i svako dobro.. | |
|
 | |
minja VW entuzijasta

| Naslov: Re: Buba 67 Prijedor Sub 26 Maj - 11:32 | |
| Kolege forumasi ,molim vas da se okanemo pisanja uvreda,psovki i blacenja.U dosadasnjem mom postu nisam osjetio da je neko imao zle namjere pri pisanju komentara.Hvala svima na dobronamjernim kritikama i upucivanju na pravi put restauracije bube.I u buduce svaka dobronamjerna kritika je dobro dosla.Pavle hvala na komentaru | |
|
 | |
Croqy VW zaluđenik

| Naslov: Re: Buba 67 Prijedor Sub 26 Maj - 16:45 | |
| Da, bila je "moda" 70-tih i 80-tih da se macka ta "bodi" zastita na mnoge automobile, ne samo na nase ljubimce. U svakom slucaju, odavno je na ovom forumu ( i ne samo ovde) rezimirana ta stvar, da je takav vid zastite jako los, bez obzira (kao sto rece dragan) da li se buba ili kombi, ili sta vec, radio za licne potrebe, ilii se radio auto za preprodaju. Uvek, nije zgoreg, pogotovo nekom ko taj posao prvi put radi, ukazati mu na to! Pogotovo u ovom slucaju gde ovaj projekat zasluzuje mnogo paznje i truda jer je zapocet vrlo kvalitetno! minja, samo napred, nadam se da moju salu sa bitumenom nisi lose shvatio. | |
|
 | |
bubuleja dr. VW

| Naslov: Re: Buba 67 Prijedor Sub 26 Maj - 18:12 | |
| - draganavala ::
nisam za tebe decko!!!
ispričavam se Dragane rekao sam momak...nije bilo zlonamjerno več čisto pitanje u smislu pozitive.... Ognjen | |
|
 | |
brabus Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 571 Godina : 43 Lokacija : pirot Datum upisa : 03.03.2010
 | Naslov: Re: Buba 67 Prijedor Sub 26 Maj - 18:59 | |
| | |
|
 | |
minja VW entuzijasta

| |
 | |
minja VW entuzijasta

| Naslov: Re: Buba 67 Prijedor Pet 12 Okt - 16:37 | |
| | |
|
 | |
putar1200 dipl. ing. Bubarstva

Broj poruka : 411 Godina : 55 Lokacija : Brčko distrikt Datum upisa : 11.04.2010
 | Naslov: Re: Buba 67 Prijedor Pet 12 Okt - 18:04 | |
| | |
|
 | |
goranmata Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 572 Godina : 53 Lokacija : Obrenovac Datum upisa : 12.07.2010
 | Naslov: Re: Buba 67 Prijedor Pet 12 Okt - 18:38 | |
| | |
|
 | |
bubuleja dr. VW

| Naslov: Re: Buba 67 Prijedor Pet 12 Okt - 23:15 | |
| e to je sad to...bravo minja | |
|
 | |
pigeon VW zaluđenik

Broj poruka : 177 Godina : 52 Lokacija : Indjija Datum upisa : 18.11.2009
 | Naslov: Re: Buba 67 Prijedor Ned 14 Okt - 10:51 | |
| Bravo | |
|
 | |
spalevic dejan pridošlica

Broj poruka : 26 Godina : 51 Lokacija : montenegro Datum upisa : 06.11.2011
 | Naslov: Re: Buba 67 Prijedor Ned 14 Okt - 19:47 | |
| Svaka cast,super | |
|
 | |
wendol VW zaluđenik

Broj poruka : 281 Godina : 45 Lokacija : Bihac Datum upisa : 04.06.2009
 | Naslov: Re: Buba 67 Prijedor Ned 21 Okt - 19:50 | |
| | |
|
 | |
bakir dipl. ing. Bubarstva

Broj poruka : 324 Godina : 43 Lokacija : Bosna i Hervegovina Sarajevo Datum upisa : 30.11.2009
 | Naslov: Re: Buba 67 Prijedor Pon 22 Okt - 13:41 | |
| | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Buba 67 Prijedor  | |
| |
|
 | |
| Buba 67 Prijedor | |
|