| VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. | |
|
+7Bugman pa3k zrenjaninac bibin11 milan xstream Carbon 11 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Carbon VW zaluđenik
Broj poruka : 235 Godina : 26 Lokacija : Rajvosa, Central Bosnia Datum upisa : 01.01.2011
| Naslov: VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. Ned 9 Jan - 13:52 | |
| SNORKLESTANG: i josh: idemo daljeee: Cal-look: drag Buba: sve je pochelo ovako: zatim: usporedba:
Poslednji izmenio Arslan dana Sub 10 Sep - 23:14, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Carbon VW zaluđenik
Broj poruka : 235 Godina : 26 Lokacija : Rajvosa, Central Bosnia Datum upisa : 01.01.2011
| Naslov: Re: VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. Ned 9 Jan - 14:02 | |
| Narandzasti Bus (s lijeve strane) je BARNDOOR!!!!! izgleda da Dikina ideja o skrachivanju Buseva nije nova: Drag Bus: Samba prikolica: Samba 360°: JEDAN PREDOBAR: | |
|
| |
Carbon VW zaluđenik
| Naslov: Re: VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. Ned 9 Jan - 14:30 | |
| | |
|
| |
xstream dr. VW
Broj poruka : 860 Godina : 52 Lokacija : pula Datum upisa : 07.04.2010
| Naslov: Re: VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. Ned 9 Jan - 14:57 | |
| | |
|
| |
milan dr. VW
Broj poruka : 1572 Godina : 42 Lokacija : pozarevac Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. Ned 9 Jan - 16:56 | |
| | |
|
| |
bibin11 dr. VW
Broj poruka : 992 Godina : 49 Lokacija : Arandjelovac Datum upisa : 23.11.2008
| Naslov: Re: VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. Pon 10 Jan - 1:10 | |
| pa zato sto mu se taj naziv svideo!!! a meni se tu dosta sta svidelo slazem se da par njih stvarno jesu promasaj,ali vecina je po meni ok | |
|
| |
zrenjaninac Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 690 Godina : 53 Lokacija : Zrenjanin Datum upisa : 20.04.2010
| Naslov: Re: VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. Pon 10 Jan - 10:28 | |
| - bibin11 ::
- pa zato sto mu se taj naziv svideo!!!
a meni se tu dosta sta svidelo slazem se da par njih stvarno jesu promasaj,ali vecina je po meni ok Potpisujem | |
|
| |
Carbon VW zaluđenik
| Naslov: Re: VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. Uto 11 Jan - 20:04 | |
| O ukusu se ne treba raspravljati, ali evo mog gledishta. Ljubitelj sam tuninga, ali ono shto ne volim jesu konverzije [gadno, ha? ]mrzim takodje chop top Bube (narochito ovala) i stvaranje hot rodova od njih u 90-tim. Ford T i treba sijechi, s visinom koja je vecha od duzhine al' hot rod beetle stvarno ne razumijem. Zato mi je nakaza ovaj Streetroach i druge stvari kao ovo: Oni skracheni Busevi mogu prochi, i nisu neke nakaze, (kao i ona sofa i "coachbuilt") ali "snorlkleastang" i sl. je fakad gadno. Valjda ste me razumjeli
Poslednji izmenio Arslan dana Pet 9 Sep - 18:17, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
pa3k VW entuzijasta
Broj poruka : 79 Godina : 39 Lokacija : Deč Datum upisa : 23.11.2009
| Naslov: Re: VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. Uto 11 Jan - 21:51 | |
| izvini ali kako ti imas 12 godina? ja sa 12 godina nisam ni latinicu jos znao dobro da citam a kamoli da znam nesto o autima i razlicitim stilovima.... | |
|
| |
Bugman dr. VW
Broj poruka : 899 Godina : 32 Lokacija : Gornji Milanovac Datum upisa : 03.03.2008
| Naslov: Re: VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. Uto 11 Jan - 22:01 | |
| Snorklestang zvezda amerike i kanade | |
|
| |
xstream dr. VW
| Naslov: Re: VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. Uto 11 Jan - 22:46 | |
| | |
|
| |
zrenjaninac Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 690 Godina : 53 Lokacija : Zrenjanin Datum upisa : 20.04.2010
| Naslov: Re: VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. Sre 12 Jan - 5:35 | |
| | |
|
| |
popesky dr. VW
Broj poruka : 1795 Godina : 54 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. Sre 12 Jan - 8:37 | |
| - zrenjaninac ::
- xstream ::
- pa3k ::
- izvini ali kako ti imas 12 godina? ja sa 12 godina nisam ni latinicu jos znao dobro da citam a kamoli da znam nesto o autima i razlicitim stilovima....
ni meni tu nešto nije baš u vinklu , znam da su današnja djeca jako napredna,a i sam imam klinca od 12.... 12 godina x 3 -otprilike moguce je ako je rodjen 29. februara no ... chopovanje je moj decacki san ... i uradicu to kad tad ... 2 metra sam visok ... i jos uvek imam losta lufta iznad glave ... a mrzim i bocke vetrove kada se buba ponasa kao jedrenjak... ... misljenja sam da neke bube jednostavno ne vredi vracati u fabricko stanje, jednostavno je nemoguce ili kosta previse. e sad ... racunica je prosta. ako si recimo "omladinac", a spitchis sve pare u restauraciju bube, "omladinke ce te gledati kao da vozis "peMzijonerski" auto u koji one ne zele da uaze nikako, a para nemas za "lake" zenske posto si sve potrosio ... znaci da pare treba da potrosis u, chopovanje, farbanje, tuning, mashinu, itd. da bi vozio cool auto, pa ce poneka omladinka zeleti da se "provoza" ... tako dobijamo racunicu da u drugom slucaju ubijas dve muve sa istom kolicinom para. ...i taaako ... | |
|
| |
kosta VW entuzijasta
Broj poruka : 97 Godina : 40 Lokacija : Beograd Datum upisa : 10.11.2008
| Naslov: Re: VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. Sre 12 Jan - 9:19 | |
| - popesky ::
- zrenjaninac ::
- xstream ::
- pa3k ::
- izvini ali kako ti imas 12 godina? ja sa 12 godina nisam ni latinicu jos znao dobro da citam a kamoli da znam nesto o autima i razlicitim stilovima....
ni meni tu nešto nije baš u vinklu , znam da su današnja djeca jako napredna,a i sam imam klinca od 12.... 12 godina x 3 -otprilike moguce je ako je rodjen 29. februara
no ... chopovanje je moj decacki san ... i uradicu to kad tad ... 2 metra sam visok ... i jos uvek imam losta lufta iznad glave ... a mrzim i bocke vetrove kada se buba ponasa kao jedrenjak...
... misljenja sam da neke bube jednostavno ne vredi vracati u fabricko stanje, jednostavno je nemoguce ili kosta previse.
e sad ... racunica je prosta. ako si recimo "omladinac", a spitchis sve pare u restauraciju bube, "omladinke ce te gledati kao da vozis "peMzijonerski" auto u koji one ne zele da uaze nikako, a para nemas za "lake" zenske posto si sve potrosio ... znaci da pare treba da potrosis u, chopovanje, farbanje, tuning, mashinu, itd. da bi vozio cool auto, pa ce poneka omladinka zeleti da se "provoza" ... tako dobijamo racunicu da u drugom slucaju ubijas dve muve sa istom kolicinom para.
...i taaako ... ako si vec resio da ti se decacki san ostvari po meni to treba da se radi sa novijim bubama a ne sa nekim kojih ima 10 ili 15 u celoj zemlji(split ili oval) | |
|
| |
popesky dr. VW
Broj poruka : 1795 Godina : 54 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. Sre 12 Jan - 10:32 | |
| slazem se, mada sta koga briga hocu li SVOJU imovinu, razbiti pokloniti ,spaliti, chopovati. a druga stvar, sta bi ti uradio da nadjes split ili oval karoseriju bez shasije, motora, originalnih farova, vinkera qraca palaca od kojih svaki kosta xxx eur? ja bi je nabio na noviju bubu i chopovao : | |
|
| |
kosta VW entuzijasta
Broj poruka : 97 Godina : 40 Lokacija : Beograd Datum upisa : 10.11.2008
| Naslov: Re: VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. Sre 12 Jan - 13:22 | |
| | |
|
| |
Carbon VW zaluđenik
| Naslov: Re: VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. Pet 14 Jan - 19:31 | |
| - popesky ::
- slazem se, mada sta koga briga hocu li SVOJU imovinu, razbiti pokloniti ,spaliti, chopovati.
a druga stvar, sta bi ti uradio da nadjes split ili oval karoseriju bez shasije, motora, originalnih farova, vinkera qraca palaca od kojih svaki kosta xxx eur? ja bi je nabio na noviju bubu i chopovao : E vidish, ja bih trazhio po thesamba.com sitnice i gluposti da koliko toliko izvana izgleda originalno, ali bi stavio Fuchsice, natakario je na shasiju mladje Bube, takodje i trapove, a nazad neki Typ 4 motor. Izvana original (osim Fuchsica) a mehanika novija. To xstream jel tvoj sin posjechuje i prati VW sajtove i forume? | |
|
| |
xstream dr. VW
| Naslov: Re: VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. Pet 14 Jan - 19:43 | |
| | |
|
| |
Carbon VW zaluđenik
| Naslov: Re: VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. Pet 14 Jan - 21:04 | |
| | |
|
| |
xstream dr. VW
| Naslov: Re: VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. Pet 14 Jan - 21:37 | |
| | |
|
| |
Carbon VW zaluđenik
| Naslov: Re: VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. Sub 15 Jan - 13:58 | |
| tema ne stoji, idemo dalje (ovo je nekad bio pritischenwagen/single cab T1 Barndoor, obratite pazhnju na prozore, vrata, i krov iznad shajbe) splitwindow willis: malo splitova: sa www.oldbug.comSuper Shit Box Karmann za xstreama shlag na kraju, TOXIC: http://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=149769&postdays=0&postorder=asc&start=25660Are all of those from Bosnia? If so, all those years of war and unrest really messed up car people's brains. (quote 34FraserNash) (kruno shto si ovo postavljo sad nas za*ebavaju ovi ameri na sambi) | |
|
| |
Carbon VW zaluđenik
| Naslov: Re: VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. Sub 15 Jan - 14:13 | |
| | |
|
| |
xstream dr. VW
| Naslov: Re: VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. Sub 15 Jan - 18:47 | |
| by matija: jbg, kraće nemože!!!
Poslednji izmenio xstream dana Sub 15 Jan - 21:52, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
toxic dr. VW
Broj poruka : 1065 Godina : 53 Lokacija : Friedrichdorf-NG Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. Sub 15 Jan - 21:25 | |
| | |
|
| |
xstream dr. VW
| Naslov: Re: VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. Sub 15 Jan - 21:54 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. | |
| |
|
| |
| VW abortusi, gadosti u kuchnoj izradi, nakaze i sve ostalo.. | |
|