GibaniTZa dr. VW

Broj poruka : 1972 Godina : 39 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
 | Naslov: Re: Malo zapazanje Uto 5 Jun - 18:18 | |
| | |
|
dexit dr. VW

Broj poruka : 1446 Godina : 45 Lokacija : belgrad[e] Datum upisa : 02.06.2007
 | Naslov: Re: Malo zapazanje Sre 6 Jun - 3:03 | |
| nisam siguran kako je posle treceg - ali meni posle drugog piva tomina slika i dalje vuce malo ukrivo | |
|
markoniw Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 501 Godina : 70 Lokacija : Beograd Datum upisa : 10.07.2007
 | Naslov: Re: Malo zapazanje Pet 17 Avg - 13:48 | |
| Ne znam dali sam pogodio mesto i temu, ali evo neko moje misljenje, pa ako doprinese "opcoj industriji"??  ako ne Licno nisam za drasticne kazne (banovanje) kao u slucaju "lezaljke", jer smatram iste("ekcese") kao "korisne"(sto sam vec objasnio licnim stavom po istom pitanju na delu foruma gde se odvijao ping-  pong. Pravila foruma su jasna ,te" iskakanje"iz istih, te uvrede (ruzne reci i sl..)treba da budu razlog za sankcjonisanje... Konkretno, slicni (ponovicu)-"ekcesi" ,mislim da obogacuju sadrzaj foruma, daju potreban adrenalin, i postaju istrument prirodne selekcije , Takodje sam misljenja ,da bi deo (ponuda -potraznja) trebao biti 100% liberalan , jer bi generisao prisustvo sireg auditorijuma .A ,isti, zakonom velikih brojeva ,dolazak novih kvalitetnih "clanova"foruma-klubava-susreta. Nadam se da nisam previse s... i da mi necete zameriti..(igrao sam na kartu godina) ono "mator"pa nezna sta prica..  | |
|
GibaniTZa dr. VW

Broj poruka : 1972 Godina : 39 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
 | Naslov: Re: Malo zapazanje Pet 17 Avg - 14:16 | |
| Jedno su ekscesi i razlika u mišljenju ( jaram ili McPherson, mat ili sjajna farba, Oval ili 1303 itd itd) a drugo je kada neko nema granice i osnovno vaspitanje a uz to je bezobrazan...Ni ja nisam za drakonske mere, ali ovaj čovek je onako mogao do beskraja i nazad...
Drugo ovaj forum je nastao kao mesto gde ćemo se družiti i razmenjivati iskustva kao VW zaljubljenici a za dizanje adrenalina možemo recimo upotrebiti Adu Huju ili ono na Mostaru i da opletemo neku karting trku i odlično se provedemo bez teških reči i rasprava...
Što se tiče ponude i potražnje to treba čika Dika da nam kaže šta misli kao pokretač...Bojim se da se u tom silnom žitu ne pojave i kukolji i naruše ovu "kućnu" atmosferu koja vlada na ovom forumu...
Ajde da vidimo šta drugi imaju da kažu... | |
|
KdF Ultimativni znalac VW problematike

Broj poruka : 3820 Godina : 51 Lokacija : Beograd Datum upisa : 03.06.2007
 | Naslov: Re: Malo zapazanje Pet 17 Avg - 14:21 | |
| Pa, do svake svadje dolazi jer postoji vise od jednog ucesnika, moram to da kazem. Prema tome, ovakve jednostavno treba ignorisati, i sami ce otici i bez bana. Doduse ba(ti)n(a) nije lose sredstvo u nekim okolnostima... | |
|
markoniw Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 501 Godina : 70 Lokacija : Beograd Datum upisa : 10.07.2007
 | Naslov: Re: Malo zapazanje Sub 18 Avg - 20:30 | |
| Shvatio sam poruku i drzacu se kucnog reda  | |
|
Gost Gost
 | Naslov: Re: Malo zapazanje Uto 27 Nov - 1:03 | |
| zahebi boju,ekipa je zakon!drugim recima,bitno mi je to sto su svi ok na ovom forumu,a za boju me bas.... |
|
Sponsored content
 | Naslov: Re: Malo zapazanje  | |
| |
|