| Ima li, gde, koliko para??? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
mix1200 VW entuzijasta

Broj poruka : 133 Godina : 33 Lokacija : Obrenovac-Stubline Datum upisa : 07.08.2009
 | Naslov: Ima li, gde, koliko para??? Ned 21 Nov - 14:06 | |
| Interesuje me da li postoje novi limarijski delovi za bubu 1966.god, konkretno podovi i tuneli i koliko kostaju, ako neko zna?? Da li ima razlicitih kvaliteta, deblji lim ili tanji??? Hvala unapred | |
|
 | |
zikale VW zaluđenik

Broj poruka : 243 Godina : 54 Lokacija : leskovac Datum upisa : 14.10.2007
 | Naslov: Re: Ima li, gde, koliko para??? Ned 21 Nov - 14:40 | |
| 0113611919 astor prodavnica | |
|
 | |
wecomakina VW entuzijasta

Broj poruka : 66 Godina : 39 Lokacija : zagreb Datum upisa : 04.01.2010
 | Naslov: Re: Ima li, gde, koliko para??? Ned 21 Nov - 15:59 | |
| oko 140 eura i desni i ljevi u astoru!!! | |
|
 | |
mix1200 VW entuzijasta

Broj poruka : 133 Godina : 33 Lokacija : Obrenovac-Stubline Datum upisa : 07.08.2009
 | Naslov: Re: Ima li, gde, koliko para??? Ned 21 Nov - 16:04 | |
| Pod ili tunel? | |
|
 | |
wecomakina VW entuzijasta

Broj poruka : 66 Godina : 39 Lokacija : zagreb Datum upisa : 04.01.2010
 | Naslov: Re: Ima li, gde, koliko para??? Ned 21 Nov - 18:37 | |
| dva tunela 140 eura...podovi su mislim cak nesto jeftinij ako se nevaram ali najbolje ih nazovi i sve ce ti reci!,ja sam se interesirao za isto ali sam zaboravio za podove cijenu!! | |
|
 | |
mix1200 VW entuzijasta

| Naslov: Re: Ima li, gde, koliko para??? Pon 22 Nov - 8:17 | |
| Dobro to je Astor, jel postoji jos neko mesto i nacin gde mogu nabaviti limariju za bubu (kvalitetnu), Astor verovatno uzima od Golasa a njihova limarija nije nesto, na caletovim kolima levo krilo iz golasa, zasticeno nenormalno, istrulilo je posle godinu i neki mesec, a fabricko desno i dalje stoji, jos zagrebano na rubu vec 2 godine nije ni korodiralo!!! | |
|
 | |
KdF Ultimativni znalac VW problematike

Broj poruka : 3820 Godina : 51 Lokacija : Beograd Datum upisa : 03.06.2007
 | Naslov: Re: Ima li, gde, koliko para??? Pon 22 Nov - 9:01 | |
| Golaš ne proizvodi već uvozi gotove veće delove limarije isto kao i Astor. Kod Golaša se mogu naći i danski delovi Klokkerholm koji su od debljeg lima nego brazilski IGP, a cena je slična. Manje delove možda i prave u Golašu, a to su delovi za krpljenje vrata, stranica, sajtni i td. Astor uglavnom drži brazilske delove IGP koji su od tanjeg lima nego kod originala (npr. krila su od lima 0,6 mm, danski Klokkerholm je od 0,8 mm dok je original 0,9 mm).
Ako se lim zaštiti kako treba, bilo koji da je morao bi da traje ako se zaštita ne ošteti. Ja na mojim kolima imam dva danska, jedno brazilsko i jedno originalno krilo, i posle 4 godine od farbanja ni na jednom novom krilu nema korozije, a auto vozim svaki dan, i nemam garažu. Na onom starom originalnom je počela da se pojavljuje ispod rozetne fara jer nije najbolje očišćeno pre farbanja, verovatno. | |
|
 | |
Doktor dr. VW

Broj poruka : 801 Godina : 45 Lokacija : Poreč Datum upisa : 20.09.2007
 | Naslov: Re: Ima li, gde, koliko para??? Pon 22 Nov - 13:38 | |
| Preporuka Klokkerholm ako ima, jer brazilski dijelovi su jako loši, Kdf ti je dobro napisao. Podovi svakako od Klokkerholma, ako već rasturaš bubu, uzmi deblji lim da kasnije ne požališ ! | |
|
 | |

| Naslov: Re: Ima li, gde, koliko para??? Pon 22 Nov - 17:40 | |
| Ni Klokkerholm nije sjajan - delovi nisu baš najtačnije napravljeni, ali je bar lim deblji nego kod IGP-a i približne je debljine kao kod originala. Kakvi su IGP tuneli ne znam, a podove sam video i lim je mnogo tanji od originala. O kvalitetu samog materijala u odnosu na original mislim da nije potrebno trošiti reči - ni jedan od njih nije ni približan originalnom limu.
Istini za volju, i ovi lošiji delovi od tanjeg lima će trajati neko vreme ako se dobro ugrade i zaštite, ali ipak to nije prava stvar, posebno ako se zna da cena danskih delova nije mnogo veća. | |
|
 | |
Doktor dr. VW

| Naslov: Re: Ima li, gde, koliko para??? Uto 30 Nov - 10:21 | |
| Tako je, ali kad biraš o0d dve loše stvari, biraš onu manje lošu - Klokkerholm ! | |
|
 | |
kosta VW entuzijasta

Broj poruka : 97 Godina : 39 Lokacija : Beograd Datum upisa : 10.11.2008
 | Naslov: Re: Ima li, gde, koliko para??? Pon 16 Maj - 15:43 | |
| | |
|
 | |

| Naslov: Re: Ima li, gde, koliko para??? Pon 16 Maj - 16:49 | |
| Sudeći po ceni, ovo bi trebali da budu oni lošiji podovi, od tanjeg lima, kakvih ima u Astoru. | |
|
 | |
gusar381 VW zaluđenik

Broj poruka : 232 Lokacija : Srbija Datum upisa : 30.06.2011
 | Naslov: Re: Ima li, gde, koliko para??? Pet 8 Jul - 16:00 | |
| - KdF ::
- Sudeći po ceni, ovo bi trebali da budu oni lošiji podovi, od tanjeg lima, kakvih ima u Astoru.
za pocetak se izvinjavam sto pokrecem topic opet, ali od nenormalnog mi je znacaja.Zapravo treba da kupim 4 nova krila za bubu '71 godiste.Zvao sam Astor i rekli su mi da imaju samo IGP delove, dok danske nemaju.Koji broj mogu da pozovem, ili koga da kontaktiram kako bi nabavio danske.Hvala puno!! | |
|
 | |

| Naslov: Re: Ima li, gde, koliko para??? Pet 8 Jul - 20:35 | |
| | |
|
 | |
gusar381 VW zaluđenik

| Naslov: Re: Ima li, gde, koliko para??? Pet 8 Jul - 20:48 | |
| | |
|
 | |
Doktor dr. VW

| Naslov: Re: Ima li, gde, koliko para??? Sub 9 Jul - 11:59 | |
| - gusar381 ::
- KdF ::
- Sudeći po ceni, ovo bi trebali da budu oni lošiji podovi, od tanjeg lima, kakvih ima u Astoru.
za pocetak se izvinjavam sto pokrecem topic opet, ali od nenormalnog mi je znacaja.Zapravo treba da kupim 4 nova krila za bubu '71 godiste.Zvao sam Astor i rekli su mi da imaju samo IGP delove, dok danske nemaju.Koji broj mogu da pozovem, ili koga da kontaktiram kako bi nabavio danske.Hvala puno!! A da potražiš dobre polovne ? | |
|
 | |
gusar381 VW zaluđenik

| Naslov: Re: Ima li, gde, koliko para??? Sub 9 Jul - 12:09 | |
| - Doktor ::
- gusar381 ::
- KdF ::
za pocetak se izvinjavam sto pokrecem topic opet, ali od nenormalnog mi je znacaja.Zapravo treba da kupim 4 nova krila za bubu '71 godiste.Zvao sam Astor i rekli su mi da imaju samo IGP delove, dok danske nemaju.Koji broj mogu da pozovem, ili koga da kontaktiram kako bi nabavio danske.Hvala puno!! A da potražiš dobre polovne ? rado, ali mislim da je to vrlo tesko naci.ako neko nadje neka me obavesti. Hvala | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Ima li, gde, koliko para???  | |
| |
|
 | |
| Ima li, gde, koliko para??? | |
|