| Iskusni Limar | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
KdF Ultimativni znalac VW problematike
Broj poruka : 3820 Godina : 52 Lokacija : Beograd Datum upisa : 03.06.2007
| Naslov: Re: Iskusni Limar Sre 22 Avg - 7:49 | |
| Ako su resetke samo radi hladjenja, imam jedan predlog. Da se ne bi sekla tako raritetna (i skupa) hauba, ja bi napravio jedan spojler, koji bi bio okrenut suprotno od onoga koga mozemo da vidimo na 1300, 1302, 1303 i slicnom modelima. Ovaj spojler bi bio montiran na originalnu resetku ali okrenut tako da povecava ulaz vazduha (kao levak). Na taj nacin bi uvek auto mogao da se vrati u originalno stanje skidanjem spojlera, a hauba bi ostala cela. | |
|
| |
strid dr. VW
Broj poruka : 1592 Godina : 73 Lokacija : Grocka Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Iskusni Limar Sre 22 Avg - 11:27 | |
| licno mislim da se time hladjenje nista bitno ne poboljsava - nije problem hladjenja odozgo - - a i da jeste ,najjednostavnije resenje su one sarke koje odmicu ceo gornji kraj haube jel su ovo uopste bile originalne verzije, jer meni ovo uglavnom lici na kucnu doradu | |
|
| |
dechkotzar dr. VW, spec. za Offtopic
Broj poruka : 1197 Godina : 47 Lokacija : Beograd Dorcol / Haarlem NL Datum upisa : 15.06.2007
| Naslov: Re: Iskusni Limar Sre 22 Avg - 12:21 | |
| ovo gore jesu kucne dorade, a orginalne postoje, koje izgledaju isto..i to su sve haube sa kabrioleta..
Hladnje? Pa naravno da se poboljsava, zasto su sve novije bube imale ekstra proreze na haubi? | |
|
| |
vwomoljica VW zaluđenik
Broj poruka : 178 Godina : 41 Lokacija : omoljica Datum upisa : 05.06.2007
| Naslov: Re: Iskusni Limar Čet 23 Avg - 17:10 | |
| Ako cika dika tako kaze, to je tako, ja mu merujem. A da napravis od fibera tu resetku pa da je zalepis od iza? Jel potrebna orginalnos dela? | |
|
| |
vlajko05 dr. VW
Broj poruka : 1438 Godina : 41 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: Iskusni Limar Čet 23 Avg - 17:13 | |
| lepo kaze vwomoljica , ali ja bi napravio celu od fibera , a ovu original , ofarbao i u stek , pa tako imas i oriinal i ovu sto ti je lepsa , moz za njivu i za igranku | |
|
| |
Broj poruka : 1197 Godina : 47 Lokacija : Beograd Dorcol / Haarlem NL Datum upisa : 15.06.2007
| Naslov: Re: Iskusni Limar Čet 23 Avg - 20:45 | |
| pa iskreno, zato bi i kupio jednu ekstra a zafiber mi treba kalup tj org hauba | |
|
| |
strid dr. VW
Broj poruka : 1592 Godina : 73 Lokacija : Grocka Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Iskusni Limar Čet 23 Avg - 20:57 | |
| i taj kalup uopste nije komplikovan | |
|
| |
vwomoljica VW zaluđenik
Broj poruka : 178 Godina : 41 Lokacija : omoljica Datum upisa : 05.06.2007
| Naslov: Re: Iskusni Limar Čet 23 Avg - 21:57 | |
| To nije frka napraviti uzmes hubu koja nema proreze, zatim izrezes od stiropora oblik kao prorezi i zalepis ih na orginalnu haubu (to je da bi znao gde da ne trcas fiber), kada ti se fiber osusi skines ga sa haube i te iste stiroporcice uguras u rupe koje su ostale (malo obradis rupe pre guranja stiropora) i onda radis sa druge strane da bi dobijo efekat kao da je to izbijano na presi i to ti je gotovo. mozes posle da dodas jos fibera da to bude dovoljno kruto i to je to, izgitjes cao | |
|
| |
| Naslov: Re: Iskusni Limar Pet 24 Avg - 9:55 | |
| hm, veruj mi da o tome BAS nista neznam..mora cu malo da istrazujem..U svakom slucaju hvala na savetu. | |
|
| |
vlajko05 dr. VW
Broj poruka : 1438 Godina : 41 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: Iskusni Limar Pet 24 Avg - 11:31 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Iskusni Limar | |
| |
|