Broj poruka : 197 Godina : 64 Lokacija : Podgorica Datum upisa : 07.03.2009
Naslov: Najezda T2, 3 u jednom danu... Pet 9 Jul - 15:46
Juce krenuh za G.Milanovac da pogledam nekog DODŽA iz 1943. sa mojom crvenom mambom . Dan mi je uljepsao susret sa tri T2 , prvi je bio iz Ljubljane,drugi iz Loznice nijesam siguran i treci iz Arandjelovca. Kako ih je lijepo vidjeti na drumu. Policajac na carini je bio u konfuziji i pitao me zar nijesi ti prije pola sata prosao za Crnu Goru, ne rekoh to mi je brat blizanac
Klemen Klemen dr. VW
Broj poruka : 1012 Lokacija : Ljubljana, Slovenija Datum upisa : 04.06.2007
Naslov: Re: Najezda T2, 3 u jednom danu... Pet 9 Jul - 18:57
Kakav je bio ta iz Ljubljane?
T1putar VW zaluđenik
Broj poruka : 197 Godina : 64 Lokacija : Podgorica Datum upisa : 07.03.2009
Naslov: Re: Najezda T2, 3 u jednom danu... Pet 9 Jul - 22:52
Klemen Klemen ::
Kakav je bio ta iz Ljubljane?
Svijetlo zelana ili zeleno-siva , sunce je bilo , T2a . Aranđelovački zeleni sa bordo maskom T2b i treci je bio crveni sa bijelim krovom T2b. Mnogo mocno i egzotično izgledaju na drumu. Samo je policajac bio zbunjen
Herbie53 pridošlica
Broj poruka : 14 Godina : 39 Lokacija : Tivat Datum upisa : 05.02.2010
Naslov: Re: Najezda T2, 3 u jednom danu... Sub 10 Jul - 8:36
njemac1972. ::
Juce krenuh za G.Milanovac da pogledam nekog DODŽA iz 1943. sa mojom crvenom mambom . Dan mi je uljepsao susret sa tri T2 , prvi je bio iz Ljubljane,drugi iz Loznice nijesam siguran i treci iz Arandjelovca. Kako ih je lijepo vidjeti na drumu. Policajac na carini je bio u konfuziji i pitao me zar nijesi ti prije pola sata prosao za Crnu Goru, ne rekoh to mi je brat blizanac
Da to nije Klemen poso za Crnu Goru a da se nije meni javio???
zrenjaninac Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 690 Godina : 53 Lokacija : Zrenjanin Datum upisa : 20.04.2010
Naslov: Re: Najezda T2, 3 u jednom danu... Sub 10 Jul - 11:05
Video sam ih i ja .3 u 1 -Sat .Stvarno ih je milina videti na putu
Klemen Klemen dr. VW
Broj poruka : 1012 Lokacija : Ljubljana, Slovenija Datum upisa : 04.06.2007
Naslov: Re: Najezda T2, 3 u jednom danu... Ned 11 Jul - 0:26
Herbie53 ::
Nije sigurno, a kad ide javi se 100%
Herbie53 pridošlica
Broj poruka : 14 Godina : 39 Lokacija : Tivat Datum upisa : 05.02.2010
Naslov: Re: Najezda T2, 3 u jednom danu... Pon 12 Jul - 10:16
Klemen Klemen ::
Herbie53 ::
Nije sigurno, a kad ide javi se 100%
Drzim te za riječ. Kad dodjes pravimo rostilj sa nekih 10 buba!!!