| oglasi | |
|
+12Deda mema popesky djono99 malimilan strid bibin11 djordje 1200j Boka bubilak Pepi Admin milan 16 posters |
Autor | Poruka |
---|
milan dr. VW
Broj poruka : 1572 Godina : 41 Lokacija : pozarevac Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: oglasi Sub 6 Mar - 16:18 | |
| molio bih administratora da nam objasni zasto su zatvoreni komentari za oglase zasto postoji ovaj forum kad nam je zabranjeno da komentarisemo??????????? kao prvo ne mogu svoj sopstveni oglas da izmenim recimo ubacim slike i slicno vecu glupost niste mogli da napravite koje su vam to fore nije mi jasno. | |
|
| |
Admin Admin
Broj poruka : 247 Godina : 72 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
| Naslov: Re: oglasi Sub 6 Mar - 17:31 | |
| - milan ::
- molio bih administratora da nam objasni zasto su zatvoreni komentari za oglase zasto postoji ovaj forum kad nam je zabranjeno da komentarisemo???????????
kao prvo ne mogu svoj sopstveni oglas da izmenim recimo ubacim slike i slicno vecu glupost niste mogli da napravite koje su vam to fore nije mi jasno. Zabrana komentara na oglase je uvedena bas zbog svakojakih komentara, koji su veoma cesto remetili temu tj. oglas i ona ce i dalje ostati na snazi ma koliko se to nekome svidjalo ili ne!!! Izmena oglasa je omaskom onemogucena i sada je ispravljena. Kako ce forum raditi odlucuje admin, tvoje je Milane da prihvetis ili ne ta pravila foruma. | |
|
| |
Pepi dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 383 Godina : 49 Lokacija : Kragujevac Datum upisa : 22.01.2009
| Naslov: Re: oglasi Sub 6 Mar - 17:57 | |
| I ja imam malu primedbu, Ne vidim nista lose u tome sto sam postavljao sa Limunda neke stvari koje bi zatrebale nekome a vezano je za bube i buseve.Ne mislim da reklamiram njihov sajt vec da prosledim informaciju clanovima koji ne prate konkretno taj sajt. Isto tako onda ne bi trebalo ni iz Halooglasa ili ostalih novina postavljati linkove,tako ispada. Zaista sam imao nameru samo da ovde prisutni clanovi dodju do informacija. Inace slazem se sa odlukama administratora,na kraju krajeva imao sam svoj sajt i "uredjivacku politiku" koju sam kontrolisao.Nije uvek svima po volji. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: oglasi Sub 6 Mar - 18:46 | |
| Koliko znam forum se zove forum za uzajamnu pomoc i razmenu misljenja tako da nema potrebe da se neke stvari cenzurisu ! nadam se da ovo nije forum tipa internet foruma na kubi ili u severnoj koreji.Treba sve da bude dopusteno sem vredjanja!!!! |
|
| |
Boka bubilak VW zaluđenik
Broj poruka : 184 Godina : 53 Lokacija : Banja Luka Datum upisa : 08.01.2010
| Naslov: Re: oglasi Sub 6 Mar - 19:12 | |
| Posto sam novi mozda nemam pravo glasa . Ali bi ipak komentarisao fino je sto imamo ovaj Forum da mozemo da razmjenimo misljenja vezano za svoje ljubimce. ali se ipak slazem sa Milanom i Paulom | |
|
| |
djordje 1200j Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 664 Godina : 42 Lokacija : gornji milanovac Datum upisa : 25.10.2008
| Naslov: Re: oglasi Sub 6 Mar - 19:16 | |
| mislim da je kasno za to pitanje, steta ovom forumu je nacinjena odavno, pa se odavno nista bitno ovde ni ne dogadja.... | |
|
| |
bibin11 dr. VW
Broj poruka : 992 Godina : 49 Lokacija : Arandjelovac Datum upisa : 23.11.2008
| Naslov: Re: oglasi Sub 6 Mar - 19:27 | |
| | |
|
| |
strid dr. VW
Broj poruka : 1592 Godina : 73 Lokacija : Grocka Datum upisa : 20.06.2007
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: oglasi Sub 6 Mar - 19:46 | |
| Nikada nije kasno za nista sve se moze jos ispraviti! zasto bi recimo bilo zabranjeno komentarisanje nekog oglasa ako je recimo neko iz bg hteo da pogleda neku bubu u subotici a neko blizi njemu ode pogleda i da komentar.doduse postoje dobronamerni i oni drugi komentari a sami ucesnici foruma su pozvani da sami procene ko je kakav .ima ovde mnogo boljih poznavalaca od mene pa i oni mogu na osnovu komentara nekog oglasa da procene valja li to ili ne na osnovu nekog komentara .Srbija je stvarno mala sve se maltene zna o svakome ,recimo Ja sam strahovito dobro obavesten o mnogim stvarima i ljudima sa ovoga foruma -njihovom znanju i majstorskim vestinama-ali i o tome ne zelim da govorim cak ni na forumu i to zadrzavam za sebe ...treba dozvoliti da svako ostavi misljenje o recimo nekom majstoru ili prodavnioci delova.Tema koja je otvorena o Astoru u Sarajevskoj je recimo uticala da se Astor drasticno popravi sa asortimanom i koriguje svoj stav prema ljudima koji kupuju delove za bubu.Nemojte da mislite da to niko od njih nije citao?!!Mora da postoji svaka sloboda misljenja cak i sukob misljenja sve dok to ne preraste u konflikt i ne pocne vredjanje na forumu onda se zna lock za tu temu. |
|
| |
malimilan dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 308 Godina : 45 Lokacija : Beograd Datum upisa : 23.02.2009
| Naslov: Re: oglasi Sub 6 Mar - 21:24 | |
| podrzavam molbu da se dozvoli komentarisanje oglasa ,mislim mozda ima neko nesto i pametno da kaze,ja znam da kad sam ja postavio oglas nesto sam zaboravio da napisem ,posle nisam mogao da dodam | |
|
| |
djono99 dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 470 Godina : 65 Lokacija : ugrinovci, zemun Datum upisa : 26.04.2009
| Naslov: Re: oglasi Sub 6 Mar - 21:53 | |
| pre par dana na limundu se pojavila licitacija za "webasto" kad sam pokusao obavestiti clanove ovog foruma poruka
"Limundo ne dozvoljava na svojim stranicam bilo kakvo postavljanje linkova ka drugim sajtovima pa nemojmo ni mi postavljati njegove linkove!!!"
ispostovao sam admina i postavio link na drugi forum i tako usrecio nekog a mozda je to trebao biti neko sa ovog foruma
mislim da ovde ne bi trebalo biti zabrana sem onih za "nepristojne" komentare ali .... | |
|
| |
popesky dr. VW
Broj poruka : 1795 Godina : 53 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: oglasi Sub 6 Mar - 22:06 | |
| ja sam apsolutno za komentarisanje oglasa... prosto sam za slobodu govora, ... dosta puta se desilo da hocu da postavim pitanje prodavcu ... ali necu na PM vec hocu da svi dobiju odgovor, a i PM cesto zna da stigne tek sutra iz nepoznatih razloga, pa nije bas efikasno sredstvo komunikacije. recimo cesto je pitanje ljudi koja je cena ili 'el moze neka slikato je na nekim forumima reseno tako sto je PRAVILO da se uz oglas MORA postaviti slika i cena bas zbog toga sto je potpuno bolesno da te zove 134 coveka sa istim pitanjem. skoro nikada ne obracam paznju na oglase bez cene, posto imam osecaj da ce cena da bude kreirana u letu, a presudna ce biti boja moga glasa ili pozivni broj itd. - djono99 ::
- pre par dana na limundu se pojavila licitacija za "webasto"
kad sam pokusao obavestiti clanove ovog foruma poruka
"Limundo ne dozvoljava na svojim stranicam bilo kakvo postavljanje linkova ka drugim sajtovima pa nemojmo ni mi postavljati njegove linkove!!!"
ispostovao sam admina i postavio link na drugi forum i tako usrecio nekog a mozda je to trebao biti neko sa ovog foruma
mislim da ovde ne bi trebalo biti zabrana sem onih za "nepristojne" komentare ali .... isao kinez na put oko sveta biciklom, pa resio da poseti dobru prijateljicu iz studentskih dana u jednom selu kod nas, ... onda izasli u selo u obliznji kafic, da se ispricaju, i cim su usli .. lokalci ubise boga u njemu .... kad ih riba pita "sto prebiste coveka, nije vam nista radio?"... oni odgovorise: " jes, tako isto oni nase tuku kad odu kod njih u selo" elem: limundo ne dozvoljava linkovanje zato sto im onda niko nebi platio recimo postavljanje druge, trece itd slike sto im je izvor zarade, takodje im nije u interesu da ljudi ostvaruju komunikaciju izvan njihovog sajta, jer onda ne dobiju proviziju .... al na kraju krajeva.... vlasnik foruma je onaj ko odlucuje... dali ce da dozvoli ili ne linkovanje .... mnogi forumi ne dozvoljavaju linkovanje ... iz prostog razloga zato sto niko ne voli da kada jedva namami nekoga na sajt da mu taj odma ode sa prvim linkom
Poslednji izmenio popesky dana Sub 6 Mar - 22:36, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Pepi dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 383 Godina : 49 Lokacija : Kragujevac Datum upisa : 22.01.2009
| Naslov: Re: oglasi Sub 6 Mar - 22:24 | |
| "Drug Tito je rekao: "Studenti su u pravu"" Moze da se vrati televizor u kucu.... | |
|
| |
mema dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 322 Godina : 35 Lokacija : BiH Datum upisa : 30.09.2008
| Naslov: Re: oglasi Sub 6 Mar - 23:22 | |
| Slozio bih se sa nekim kolegama da je forum dosta umanjio sa postanjem ,ne znam zasto kada god se logujem imam sta procitati tako je prije bilo sada je sve to naglo stalo. | |
|
| |
bibin11 dr. VW
Broj poruka : 992 Godina : 49 Lokacija : Arandjelovac Datum upisa : 23.11.2008
| Naslov: Re: oglasi Ned 7 Mar - 2:45 | |
| | |
|
| |
Deda pridošlica
Broj poruka : 39 Godina : 55 Lokacija : Bor Datum upisa : 11.01.2010
| Naslov: Re: oglasi Ned 7 Mar - 13:28 | |
| Jesam nov na ovom forumu, ali sam redovan u citanju, ne i komentarisanju. Nisam spreman da svakome dajem podrsku u vidu smajlija kad god nesto dobro uradi, ali sam spreman da citam i ucim iz komentara drugih koji se zaista mocno razumeju u Bube. Meni se svidja ovaj forum. Ne svidja mi se nemogucnost komentarisanja nekih oglasa, ali se ne mesam u stvar politike uredjivanja. Nemam pojma ni ciji je ovaj forum, ni ko je admin, moderator i slicno, niti me to interesuje. Smatram da treba dozvoliti linkovanje i postavljanje oglasa i sa drugih mesta na forumu, jer mnogi dobijaju a niko ne gubi time. Mozda je problem poput Limunda ali nisam bas siguran??? Evo da se i ja oglasim, nije rec o motoru ili limariji pa dozvoljavam sebi pismeno razmisljanje,lol | |
|
| |
igorsnegi dr. VW
Broj poruka : 1246 Godina : 51 Lokacija : Beograd-Visnjicka Banja,Obrenovac,Koceljeva Datum upisa : 05.06.2007
| Naslov: Re: oglasi Ned 7 Mar - 14:31 | |
| | |
|
| |
nebkv dr. VW
Broj poruka : 1463 Godina : 44 Lokacija : Kraljevo Datum upisa : 04.06.2007
| Naslov: Re: oglasi Pon 12 Apr - 20:49 | |
| Po meni najlogicnije bi bilo da usluznim oglasima bude onemoguceno komentarisanje ako je oglas u ime drugog lica koji nije clan foruma,dok bi komentari trebali biti dozvoljeni u oglasima koje je licno u svoje ime postavio neko od clanova foruma.Razlog je jasan nemogucnost i mogucnost onog ko je postavio oglas da odgovara na komentare | |
|
| |
T1putar VW zaluđenik
Broj poruka : 197 Godina : 64 Lokacija : Podgorica Datum upisa : 07.03.2009
| Naslov: Re: oglasi Pon 12 Apr - 21:13 | |
| Nevidim razlog zasto se nemogu komentarisati oglasi Ima jedna buba u zemunu 1967. u odlicnom stanju i cijena je 5000 eura. Ja bih rado sa nekim forumasom ukrstio misljenje uvezi te bube i tako okvirno dosao do neke realne cijene.... ovako , sam use i u svoje kljuse , jer administrator tako kaze. | |
|
| |
pavle Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 701 Datum upisa : 01.07.2007
| Naslov: Re: oglasi Pon 12 Apr - 21:36 | |
| Nisam za to da se komentarišu oglasi, obično komentari odu u nekom drugom pravcu... Na većini foruma čak ne postoji bilo kakva opcija za komentare!! I na kraju, šta komentari u opšte znače? Svako od nas ima različite prohteve, mogućnosti, ono što je nekom dobro, drugom nije... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: oglasi | |
| |
|
| |
| oglasi | |
|