Broj poruka : 992 Godina : 49 Lokacija : Arandjelovac Datum upisa : 23.11.2008
Naslov: Re: Deda Bor Uto 12 Jan - 22:03
deda, idi gore u "trazi" i ukucaj plin ili atest i naci ces dosta o tome
savan VW entuzijasta
Broj poruka : 121 Godina : 41 Lokacija : beograd Datum upisa : 01.06.2009
Naslov: Re: Deda Bor Uto 12 Jan - 23:17
Dobrodosao Deda... Sto se tice plina,ne sekiraj se,danas ih u kosilice ugradjuju... Dosta buba po Beogradu se voza na plin,tako da,eto ti resenja...
Perun VW zaluđenik
Broj poruka : 230 Godina : 37 Lokacija : Sao Joao do Estoril, Portugal Datum upisa : 07.09.2009
Naslov: Re: Deda Bor Sre 13 Jan - 0:39
Pozdravw!!!
Deda pridošlica
Broj poruka : 39 Godina : 55 Lokacija : Bor Datum upisa : 11.01.2010
Naslov: Re: Deda Bor Sre 13 Jan - 7:06
Bolje vas nasao dragi ljudi. Hvala vam svima, divni ste i puno ste mi pomogli odlicnim linkovima i savetima. Pregledao sam sve topike sa plinom i atestom i sada vidm da je i to moguca varijanta sto mi daje mogucnost razmisljanja i realizacije , a kasnije i uzivanja Verovatno je da cu vec nesto probati ?
Braca dr. VW
Broj poruka : 1035 Godina : 75 Lokacija : BGD-Pašino brdo Datum upisa : 14.08.2007
Naslov: Re: Deda Bor Sre 13 Jan - 9:46
Do sada je Vlajko ubacio plin u 4 bube. Malo je modifikovao Dikin sistem.Dodao haubu sa jugicevim hladnjakom (od grejanja) a topao vazduh uzima sa grejaca. Slavko je isao jos dalje pa je grejace rastavio i ubacio nekoliko metara bakarne cevi oko radijatora.
Kada sam terao moju na atest pola AMSS se okupilo da vidi kako to buba na plin.Njih troje je zagledalo slikalo i nije imao niko primedbe.
Lepo neko rece ni neznamo sta se sve sa bubom moze.
igorsnegi dr. VW
Broj poruka : 1246 Godina : 51 Lokacija : Beograd-Visnjicka Banja,Obrenovac,Koceljeva Datum upisa : 05.06.2007
Naslov: Re: Deda Bor Sre 13 Jan - 17:40
Sada sam se posle duzeg vremena ulogovao na forum.Smejao sam se kao malo dete nicku Deda a covek ima 40 godina!E Deda,Deda... Dobrodosao!!!
djordje 1200j Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 664 Godina : 42 Lokacija : gornji milanovac Datum upisa : 25.10.2008
Naslov: Re: Deda Bor Sre 13 Jan - 18:18
igorsnegi ::
Sada sam se posle duzeg vremena ulogovao na forum.Smejao sam se kao malo dete nicku Deda a covek ima 40 godina!E Deda,Deda... Dobrodosao!!!
A mene podsetio na Cvijanovica
Deda pridošlica
Naslov: Re: Deda Bor Sub 23 Jan - 21:34
Dika mi dao broj telefona....covek mi reko cenu... Ostaje da se saberem i javim coveku kad resim da mi ugradi plin u moju bubu.
Dragi moji forumasi, nemate pojma kako mi je drago sto sam ovde sa vama i sto sam resio svoje dileme i razmisljanja oko auta... Hvala svima !!
Deda pridošlica
Naslov: Re: Deda Bor Sub 24 Avg - 20:59
hehehe, moj cale bio dokon i registrovao bubu sada se vozam sa njom kad hocu da se hvalisem kroz grad gledaju me a ja uzivam
Inace, buba pali iz prve, ima fenomenalan zvuk, odlicno ide, prezadovoljan sam Morao sam samo da joj sredimkocnice, od glavnog kocionog, do svih onih zezalica na svakom tocku ponaoosob, hihihi
Uzivancija!
A cuo sam da vise ne moze da se ugradjuje plin u bube, jel istina to?
wendol VW zaluđenik
Broj poruka : 281 Godina : 46 Lokacija : Bihac Datum upisa : 04.06.2009