| Buba iz Niske Banje | |
|
+6Tomas Volk bibin11 bubuleja axy Klemen Klemen cobi 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
cobi pridošlica

Broj poruka : 14 Godina : 47 Lokacija : Niska Banja Datum upisa : 30.09.2009
 | Naslov: Buba iz Niske Banje Pon 5 Okt - 13:15 | |
| Zdravo svima, Evo da Vam predstavim i jednu oval bubu iz Niske Banje. Ovu Bubu je moj Otac kupio jos 80-tih jer mu je trebao donator za njegovu bubu ( ovu koju sada sredjujem ). Dugo vremena je stojala kod mene u dvoristu i cekala. Pitao sam se sta da radim sa njom. Bilo mi je zao da je dam u otpad i da je razbucaju. Slucaj je hteo da se sretnem sa Vladom i da bas on trazi jednu takvu bubu jer hoce da je sredjuje.  . Pao je dogovor i dobio je na poklon. Evo saljem i slike. Pozdrav, Cobi.  na ovoj slici se vide seriski brojevi 1454592 pa bih molio da mi neko kaze ako moze po njima koje je godiste. gledao sam neke spiskove na Samba sajtu ali izgleda da se nisam snasao.  na ovoj slici se vidi i neki broj 458548        eto buba je otisla Vladi da je sredjuje. Toliko za sada nastavice se... | |
|
 | |
Klemen Klemen dr. VW

Broj poruka : 1012 Lokacija : Ljubljana, Slovenija Datum upisa : 04.06.2007
 | Naslov: Re: Buba iz Niske Banje Pon 5 Okt - 14:19 | |
| Lijep poklon!  | |
|
 | |
axy dipl. ing. Bubarstva

Broj poruka : 330 Godina : 27 Lokacija : Zajecar,Srbija Datum upisa : 22.05.2009
 | Naslov: Re: Buba iz Niske Banje Pon 5 Okt - 15:00 | |
| | |
|
 | |
bubuleja dr. VW

Broj poruka : 1021 Godina : 46 Lokacija : rijeka Datum upisa : 03.10.2007
 | Naslov: Re: Buba iz Niske Banje Pon 5 Okt - 15:32 | |
| 55-TO  ..ajde tomo... | |
|
 | |
bibin11 dr. VW

Broj poruka : 992 Godina : 48 Lokacija : Arandjelovac Datum upisa : 23.11.2008
 | Naslov: Re: Buba iz Niske Banje Pon 5 Okt - 20:08 | |
| | |
|
 | |
Tomas Volk dr. VW

Broj poruka : 2511 Lokacija : Raca Kragujevacka Datum upisa : 02.06.2007
 | Naslov: Re: Buba iz Niske Banje Pon 5 Okt - 22:12 | |
| | |
|
 | |
bubuleja dr. VW

Broj poruka : 1021 Godina : 46 Lokacija : rijeka Datum upisa : 03.10.2007
 | |
 | |
cobi pridošlica

Broj poruka : 14 Godina : 47 Lokacija : Niska Banja Datum upisa : 30.09.2009
 | Naslov: Buba iy Niske Banje Uto 6 Okt - 8:34 | |
| Zdravo, Evo da dopunim o Bubi. Sa strane pored vrata ima i otvore za blinkere, nisam ih video jer ih je neko tokom upotrebe bube zatvorio limom. Mozda to pomogne da se utvrdi godiste Pitanje za Administratora  - Jel treba da se ova tema prebaci u drugi odeljak ako se pokaze da je VW po vasim podacima posle 1957. Pozdrav svima. Cobi. | |
|
 | |
Perun VW zaluđenik

Broj poruka : 230 Godina : 36 Lokacija : Sao Joao do Estoril, Portugal Datum upisa : 07.09.2009
 | |
 | |
Klemen Klemen dr. VW

Broj poruka : 1012 Lokacija : Ljubljana, Slovenija Datum upisa : 04.06.2007
 | Naslov: Re: Buba iz Niske Banje Sre 7 Okt - 7:37 | |
| | |
|
 | |
pavle Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 701 Datum upisa : 01.07.2007
 | Naslov: Re: Buba iz Niske Banje Sre 7 Okt - 18:06 | |
| | |
|
 | |
Perun VW zaluđenik

Broj poruka : 230 Godina : 36 Lokacija : Sao Joao do Estoril, Portugal Datum upisa : 07.09.2009
 | Naslov: Re: Buba iz Niske Banje Sre 7 Okt - 22:59 | |
| Slazem se obojicom ali...nekako mi se cini da je pavle upravu!  Ipak,zavisi od svega gore navedenog ali i od onoga tj one sa kojom zelis pregovarati!  | |
|
 | |
VuArt pridošlica

Broj poruka : 49 Godina : 45 Lokacija : Niš - Knjaževac - Herceg Novi Datum upisa : 07.10.2009
 | Naslov: Re: Buba iz Niske Banje Čet 8 Okt - 0:05 | |
| Cestitam Vlado na poklonu koji si dobio, nadam se da ces je reparirati, ya pocetak ti predlayem da pogledas kako je covek reparirao Knjayevackog plavogsplitera i videces sta te sve ceka... Ukoliko ti trebaju delovi poput prednjeg trapa krila farova, motora i sasije moyes se javiti za tebe je povoljna cena (cela buba 1961 sa papirima i živim vlasnikom za prenos za tebe za 6000 din), i dugujes vožnju kad je sredis... | |
|
 | |
nebkv dr. VW

Broj poruka : 1460 Godina : 43 Lokacija : Kraljevo Datum upisa : 04.06.2007
 | Naslov: Re: Buba iz Niske Banje Čet 8 Okt - 22:43 | |
| - cobi ::
- Zdravo,
Evo da dopunim o Bubi. Sa strane pored vrata ima i otvore za blinkere, nisam ih video jer ih je neko tokom upotrebe bube zatvorio limom. Mozda to pomogne da se utvrdi godiste
Pitanje za Administratora - Jel treba da se ova tema prebaci u drugi odeljak ako se pokaze da je VW po vasim podacima posle 1957.
Pozdrav svima. Cobi. Nista ne diraj,ovo je pravo mesto za nju.1957 je poslednja godina proizvodnje ovala,tako da ovo "od-do 1957"mozemo prevesti "do kraja proizvodnje ovala-od kraja proizvodnje ovala" Prvo ti je broj sasije koji je ujedno i redni broj proizvedene bube u tom momentu,a onaj broj sa sest cifara je broj skoljke za internu upotrebu | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Buba iz Niske Banje  | |
| |
|
 | |
| Buba iz Niske Banje | |
|