@igorsnegi
upravo se tako desilo kao sto sam rekao .... nazalost da sam doneo pare 1 h nakon sto sam je nasao vetj bi bilo kasno...
.. elem split bese u somboru ... a otisla je za Beograd ako se ne varam ... cena je bila oko 1000 ... stanje skoro kompletno ... motor ispravan , bez karburatora ... stajala u garazi ... covek je 2 ili 3 vlasnik (ovo su sve tvrdnje vlasnika / malo mojih zapazanja na brzaka ... posto sam tu bio sasvim drugim poslom)......
... jedino me jede sto sam prolazio pored nje svakodnevno godinama ... cak sam i ablendovao vlasniku koji je tada vozao mladju bubu ... nekoliko puta sam za malo pozvonio na vrata da se "upoznamo" ...
... splita sam nasao kada sam isao podesavati email nekoj babi .. koja zivi u istom dvoristu
naravno da nisam nosio na PC - intervenciju 1000 eur ... a niti sam zaradijo toliko ... a niti imam toliko kad sve saberem ... ali dalo bi se pozajmiti/ukrasti/naprositi
... sve u svemu nadam se da ce bar ostati u srbiji ... a srecni vlasnik da je s ponosom vozi i da je konacno predstavi ovde ... da svi vidimo o cemu se radi
... cak i da je zapala meni kao prilika verovatno bih prepustio nekome drugome .... jer bi se kod mene nacekala ... a i zena bi me verovatno ostavila
... tako da m i nije preterano zao...
naravucenije: uvek nosi bar 1000 eur sa sobom ... nikad neznas sta te ceka iza coska ... il je split il je manijak sa toljagom
@ toxic
... nazalost ovo gore je istina