Admin Admin
Broj poruka : 247 Godina : 72 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
| Naslov: Predstavljanje clanova Pet 28 Avg - 23:48 | |
| Sam naziv rubrike kaze: "PREDSTAVLJANJE CLANOVA", dok pojedini clanovi foruma zloupotrebljavaju ovu rubriku i traze resenja za svoje probleme u njoj! Forum dosta dugo funkcionise i dosta problema oko nasih ljubimaca je vec "Reseno" ali na pravim mestima, pisanjem gde ko stigne samo pravite probleme u pretrazivanju i nalazenju tema koje pojedince interesuju. Pogledajte malo nazive rubrika pre nego zapocnete da pisete post ili temu! | |
|
kijac pridošlica
Broj poruka : 18 Godina : 52 Lokacija : beograd Datum upisa : 14.01.2010
| Naslov: 1200j Ned 11 Apr - 9:35 | |
| - Admin ::
- Sam naziv rubrike kaze: "PREDSTAVLJANJE CLANOVA", dok pojedini clanovi foruma zloupotrebljavaju ovu rubriku i traze resenja za svoje probleme u njoj!
Forum dosta dugo funkcionise i dosta problema oko nasih ljubimaca je vec "Reseno" ali na pravim mestima, pisanjem gde ko stigne samo pravite probleme u pretrazivanju i nalazenju tema koje pojedince interesuju. Pogledajte malo nazive rubrika pre nego zapocnete da pisete post ili temu! masina je otvorena otisli lezajevi ,blok je ok dobar ,sad dalje imam jedan motor od 1300 kome je pukao blok a ostalo je odlicno , pa neznam dali su blokovi od 1200 i 1300 isti pa da spakujem to ,ako neko zna neka pise poooozzz | |
|
popesky dr. VW
Broj poruka : 1795 Godina : 53 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: Predstavljanje clanova Ned 11 Apr - 15:10 | |
| | |
|
Pepi dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 383 Godina : 50 Lokacija : Kragujevac Datum upisa : 22.01.2009
| Naslov: Re: Predstavljanje clanova Ned 11 Apr - 15:55 | |
| I ja sam onda zabrljao dosta. Bilo mi zao da pravim nove teme kad nesto menjam il pitam za kombi,nekako mi nepregledno,ovako sam mislio imam jednu svoju i dosta. | |
|
nulla pridošlica
Broj poruka : 2 Godina : 39 Lokacija : brus Datum upisa : 24.11.2011
| Naslov: Re: Predstavljanje clanova Čet 24 Nov - 22:08 | |
| ja sam nov ovde, guster... cao svima, nebih da smaram imam bubu 1968 god lutao sam tako po netu pa eto naleteh ovde... ljubitelj sam oldtajmera i dobre rock muzike... toliko od mene... caooooooo svima | |
|
pigeon VW zaluđenik
Broj poruka : 177 Godina : 53 Lokacija : Indjija Datum upisa : 18.11.2009
| Naslov: Re: Predstavljanje clanova Pet 25 Nov - 6:04 | |
| Pa gospodine Nulo Dobro ti nama dosao | |
|
nulla pridošlica
Broj poruka : 2 Godina : 39 Lokacija : brus Datum upisa : 24.11.2011
| Naslov: Re: Predstavljanje clanova Pet 25 Nov - 12:37 | |
| | |
|
Slavko St dr. VW