| Buba Klub u Beogradu | |
|
+11Mico vlajko05 vwomoljica buRago GibaniTZa Admin dexit igorsnegi dechkotzar Dika markoniw 15 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
shone VW entuzijasta
Broj poruka : 117 Godina : 51 Lokacija : Beograd Datum upisa : 03.06.2007
| Naslov: Re: Buba Klub u Beogradu Pet 3 Avg - 14:24 | |
| Jedno pitanje ( mozda je jos rano), da li o predlozima, rada kluba i o idejama imaju pravo svi clanovi kluba ili ce se odluke donositi u okviru odbora.Tj. da li ce predlozi biti i na forumu? Srecno nam u novom klubu | |
|
| |
dechkotzar dr. VW, spec. za Offtopic
Broj poruka : 1197 Godina : 47 Lokacija : Beograd Dorcol / Haarlem NL Datum upisa : 15.06.2007
| Naslov: Re: Buba Klub u Beogradu Pet 3 Avg - 14:27 | |
| jeste li nasli sponzora za pivo!? | |
|
| |
BUBI VW zaluđenik
Broj poruka : 274 Lokacija : PA Datum upisa : 18.06.2007
| Naslov: Re: Buba Klub u Beogradu Pet 3 Avg - 14:34 | |
| To,cica,to!!! Malo piva-mora fino da se VWozi!Jel? Aj,ko predsednik,podp....,blagajnik!!!He,he,sta ima tu jos? Kako se zoVWemo? Nesto kreativno i kratko nadam se... | |
|
| |
Broj poruka : 1197 Godina : 47 Lokacija : Beograd Dorcol / Haarlem NL Datum upisa : 15.06.2007
| Naslov: Re: Buba Klub u Beogradu Pet 3 Avg - 14:43 | |
| | |
|
| |
GibaniTZa dr. VW
Broj poruka : 1972 Godina : 39 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: Buba Klub u Beogradu Pet 3 Avg - 15:00 | |
| - dechkotzar ::
- ja kao treci srbin u izgnanstvu cu sve da vam upropastim!
Manite se birokratije, interesu je me ko je bio, kakvi su automobili, ko nije platio turu, ko je smrda i kada je sledeci skup!
I fotke bre! Bili smo Marko, Mićo, Dexit, dax, vwomoljica, Gazda, Vlajko05, Buboljubac i ja od ljudi sa foruma... Automobili razni ali mnogo voljeni... Više o pravim skupovima kada prođe mrtvilo avgusta... - shone ::
- Jedno pitanje ( mozda je jos rano), da li o predlozima, rada kluba i o idejama imaju pravo svi clanovi kluba ili ce se odluke donositi u okviru odbora.Tj. da li ce predlozi biti i na forumu?
Srecno nam u novom klubu Odluke se donose i razmatraju u okviru upravnog odbora...Neki red mora da postoji inače ne bi bilo smisla...Ali svaki predlog i savet kao i kritika će naći put do članova upravnog odbora... - dechkotzar ::
- jeste li nasli sponzora za pivo!?
JESMO!!! Statut je već napisan...
Poslednji put izmenio dana Pet 3 Avg - 15:18, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
BUBI VW zaluđenik
| Naslov: Re: Buba Klub u Beogradu Pet 3 Avg - 15:09 | |
| EVWo mi se oma clanimo!! Sa treba? Ima nas 4, 2 punoletna i 2 mala. ZZZZZZ VW ZZZZZZZ | |
|
| |
GibaniTZa dr. VW
| Naslov: Re: Buba Klub u Beogradu Pet 3 Avg - 15:12 | |
| Informacije o članstvu slede...Polako...Biće mesta za sve... | |
|
| |
BUBI VW zaluđenik
| Naslov: Re: Buba Klub u Beogradu Pet 3 Avg - 15:17 | |
| E,jes davez ova BUBI,a???? | |
|
| |
| Naslov: Re: Buba Klub u Beogradu Pet 3 Avg - 15:27 | |
| E bubi BAS! znaci komada 9! Jeste li usp[eli da podelite fotelje! Ako ima neka visak, ocu i ja! Tipa PR za inostranstvo! | |
|
| |
BUBI VW zaluđenik
| Naslov: Re: Buba Klub u Beogradu Pet 3 Avg - 15:32 | |
| Nemo se turas,ja ti vec stojim u red za sediste,moraces da kupis Sambu kad dolazis da nas sve opskrbis!!! Znas ti nas zemljake,aj ovo,aj ono!!! Shala Mhala. VW mama | |
|
| |
GibaniTZa dr. VW
| Naslov: Re: Buba Klub u Beogradu Pet 3 Avg - 15:33 | |
| Fotelje zauzete sve, a ti možeš biti počasni član iz dijaspore pa time i PR pošto si jedini naš a strani... | |
|
| |
| Naslov: Re: Buba Klub u Beogradu Pet 3 Avg - 15:40 | |
| pa mislim sta reci osim bruka and sramota! Treci sam reagovao na ideju i ostao bez fotelje! Sra-mo-ta! treci srbin | |
|
| |
markoniw Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 501 Godina : 71 Lokacija : Beograd Datum upisa : 10.07.2007
| Naslov: Re: Buba Klub u Beogradu Pet 3 Avg - 16:37 | |
| Moram da reagujem... Odusevljen sam odzivom na ideju o postojanju udruzenja....U poslednje vreme me proganja antagonizam izmedju virtuelnog druzenja (elektronska komunikacija) i reality zivota (pivo/rostilj/kafa..druzenje brate.. ).Ispostavlja se da veza ipak nije umrla dapace (cak sta vise ) Za rad kluba je potrebno i RMBACENJE , a macka ce da povuku foteljasi. Zato nemojte mnogo da se otima te o funkcije... Obzirom da sam bio osnivac , prosle godine, oldtajmerkog magazina ,imao sam ideju o plasiranju istog u inostranstvo i mrezi dopisnika.. E sad (o tome nismo pricali juce kod KRANA..)mislim da nam je veza sa diasporom neophodna I pogadjajte ko bi mogao da nam bude AMBASADOR . Moj predlog DECHKOTZAR, kad si vec cackao mecku | |
|
| |
GibaniTZa dr. VW
| Naslov: Re: Buba Klub u Beogradu Pet 3 Avg - 17:08 | |
| E pa Dule, navukosmo te pričom o foteljama na tanak led i sad ćeš dobiti vruć krompir...
Šalim se, malo... | |
|
| |
shone VW entuzijasta
| |
| |
BUBI VW zaluđenik
| Naslov: Re: Buba Klub u Beogradu Pet 3 Avg - 17:32 | |
| Ja,uopste necu funkciju!!! Ocu da budem mazena i pazena dama,ko BUBI. Da se divim nasim lepoticama i navijam za nas! Da se druzimo,i kafenisemo,pivo ne konzumiram,al imam vozaca-povremenog konzumenta istog.Tako da se zna. VW mama | |
|
| |
shone VW entuzijasta
| Naslov: Re: Buba Klub u Beogradu Pet 3 Avg - 18:35 | |
| Uaaa foteljasi dole VW burzoazija, hocemo ostavke. (ovo je strava nikad nisam pisao parole) he,he,he.(shala, nevalja da bude sve idealno ubice nas maler). | |
|
| |
| Naslov: Re: Buba Klub u Beogradu Pet 3 Avg - 19:37 | |
| E, sta uradi 15 godina tranzicije ( nisam ni ja imun ,u krvi mi je da pre budem protiv nego za) a funkcjoneri A,vidim, ambasadori ce nam biti posebna poslastica.... Narode samo da nebudemo ko RTS-1 i sl.. Nego izes drustvo gde kad ispadne kljuc iz djepa i cujes cangr -bude glavni dogadjaj... | |
|
| |
| Naslov: Re: Buba Klub u Beogradu Pet 3 Avg - 22:07 | |
| znaci nista od moje fotelje? jeli bre dokle ce te vi ovde nas da zavlacite!? Sta ste se dogovrili, gde je sledeci skup, kome ide svinjska glava i sl vazna pitanja!? @marko, imate pozdrave od moga bate!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Buba Klub u Beogradu Sub 4 Avg - 1:27 | |
| Vw MAMA-BUBI to je vise od funkcije a za nas obaveza da te mazimo i pazimo sa nadom da ce vas biti vise ,(upravo pokusavam da moju cerku mobilisem po istom pitanju). Mladost ko mladost (pati za golfom trojkom)a ja zadrti tata(neizlecivo zarazen bubom)bijem bitku...javicu rezultat... DECHKOTZAR-sad nema nazad ,sledi dogovor ,a mislim da si res pecen za ambasadorsku vrucu stolicu... Uzgred dodjeli MUSKO kuci??? Spavas li sine il se trzas na blazeni decji plac More kad dodjes u BG (boze zdravlja) negine ti tura piva kod KRANA | |
|
| |
BUBI VW zaluđenik
| Naslov: Re: Buba Klub u Beogradu Sub 4 Avg - 11:03 | |
| Ako je mladjana,nemoj je siliti,ima vremena-ukapirace ili nece. Ok,Golf je dobar,ali nije caroban. ovo je za tvoju ceru...iako je vec postavljeno tamo negde.... A.ambasada...cool,kad se konsolidujemo,nek nam trazi sponzore da idemo tamo da se pokazujemo.Ni mi iz Srbije nismo "maciji kasalj". Divno! Pa bice valjda neki skup u BG? | |
|
| |
| Naslov: Re: Buba Klub u Beogradu Sub 4 Avg - 12:39 | |
| @marko bio i na porodjaju u prvom redu, sek'o pupcanu vrpca, a mali je vec sledece jutro stigao kuci i od tada nespavamo uopste ambasador? mo-ze! i svinjska glava!? | |
|
| |
BUBI VW zaluđenik
| Naslov: Re: Buba Klub u Beogradu Sub 4 Avg - 12:56 | |
| Glava-odboru,ambasadi rebarca,a mi sitne ribe usi i papci...Moze!!! @Dechkotzar Opet visis?A? Bebu na siku i VWis kako lala.Pored mame i no frks. | |
|
| |
dexit dr. VW
Broj poruka : 1446 Godina : 46 Lokacija : belgrad[e] Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: Buba Klub u Beogradu Sub 4 Avg - 19:25 | |
| hiperaktivno na ovoj temi. uostalom kao i na sastanku! evo malo atmosfere da podelimo sa vama koji niste bili. izvinjavam se za kvalitet slika koje su vise nego lose [nije bio moj aparat] ali ipak sam uspeo da izvucem nesto iz mrtvih pixela: to vece desetak buba je krasilo parking savskog pristanista. iako klub nije jos poceo sa radom, [buduci] clanovi kluba su vec dobili popust od 50% na sva piva koja se popiju za vreme druzenja eto jos jedan dobar razlog da se uclanite u klub! ovo je najmladji buboljubac [sin moje direktorke, prim. aut.] - vanja, koji vuce mamu za rukav cim ugleda neku bubu na ulici naravno, to vece je bio raj za njega. morao je da 'opipa' svaku bubu ucesnika sastanka! | |
|
| |
| Naslov: Re: Buba Klub u Beogradu Sub 4 Avg - 19:33 | |
| slatkis mali! Direktorka, a? ccc! JA, JA, JA! Pocasni clan 007 code name dusko tricikl! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Buba Klub u Beogradu | |
| |
|
| |
| Buba Klub u Beogradu | |
|