| Kad vozim auto mi secka | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
VWMacedonia dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 333 Godina : 38 Lokacija : Bitolj,Makedonija Datum upisa : 01.07.2007
| Naslov: Kad vozim auto mi secka Pon 23 Jul - 2:10 | |
| Cemu moze biti problem...onaka pod postojan gas...auto malo podsecnuje... To rade i sa 98 oktanski i sa 95 oktanski benzin...mislio sam da zagrevanje problem...ali "produvao" sam na kratka relacija...sa 2-ra brzina 70km/h odnak 3-ca do 90-100 nisam imao put vishe i motor bilo je tivak ali opet je bilo taj maaaaali trzaj... Cemu moze biti problem? | |
|
| |
Broj poruka : 333 Godina : 38 Lokacija : Bitolj,Makedonija Datum upisa : 01.07.2007
| Naslov: Re: Kad vozim auto mi secka Uto 24 Jul - 14:56 | |
| Nitko ne razbira ili cemu je problem? | |
|
| |
Mico Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 628 Godina : 50 Lokacija : Zemun polje Datum upisa : 03.06.2007
| Naslov: Re: Kad vozim auto mi secka Sre 25 Jul - 6:42 | |
| Mozda ti negde probija neki kabl od svecice? | |
|
| |
Dika dr. VW
Broj poruka : 3851 Godina : 72 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
| Naslov: Re: Kad vozim auto mi secka Sre 25 Jul - 7:17 | |
| Da li taj trzaj osecas i u voznji ili samo na ler gasu. | |
|
| |
| Naslov: Re: Kad vozim auto mi secka Sre 25 Jul - 13:43 | |
| U voznji...tako malo onako...podsecnuje...trzaj ...primer u vtoroj brzini 30-40km/h i samo povuci malo i produze kao nista da nije bio Mada sam stavio 95 oktanski benzin ...malo da namali potrosnja...uspeo sam sa 98 otkanski da smanjem na 12 l /100km (fabricki), sad sa 95 nadam se na 10-11l/100km | |
|
| |
markoniw Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 501 Godina : 71 Lokacija : Beograd Datum upisa : 10.07.2007
| Naslov: Re: Kad vozim auto mi secka Sre 25 Jul - 13:56 | |
| Po mom misljenju trzaj se moze javiti ili usled 1.napajanja gorivom (karburator) 2.elektro sistema (platine,kondenzator,kablovi..) Sistemom eliminacije opredelio bi se za jedan od njih koji bi prvo prekontrolisao i to : 1.ako je trzaj izuzetno kratkog vremenskog intervala , cca 1 sekunde proverio bi "struju"(platine,kondenzator ,kablove .. 2.ako je trzaj vremenski duzi (par sekundi sa "gusenjem) proverio bi karburator(necistoce u gorivu ..) | |
|
| |
GibaniTZa dr. VW
Broj poruka : 1972 Godina : 39 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: Kad vozim auto mi secka Čet 26 Jul - 9:37 | |
| Da ne bi nesto mnogo razmisljao promeni platine, svecice, kablove, kondenzator, ruku i razvodnik...To je i svakom slucaju neophodno uraditi kada kupis polovan auto cisto sigurnosti radi...To kada uradis i podesis sve videces kako auto ide pa ces znati da li je frka sa karbicem...A i potrosnja bi trebala da bude manja, nesto... | |
|
| |
| Naslov: Re: Kad vozim auto mi secka Čet 26 Jul - 13:48 | |
| Kad sam kupio...promenio sam svecice...iscistio sam karburator, podesio sam palenje...platina bila OK...nije bila savrsena ali bila je OK...nego..pashe li platina iz drugi auta..? (ne vidim razlog da ne), sta se tiche kablova ne znam.
Ali ovoj trzaj se javio nakon promena svecica i 100-tna km...
Ja mislim da treba "izduvati" auto,...nakon cistenje karburator...pa da vidimo sta ce desiti | |
|
| |
GibaniTZa dr. VW
Broj poruka : 1972 Godina : 39 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: Kad vozim auto mi secka Čet 26 Jul - 14:05 | |
| Ma platine bi trebalo da pasu, sta ja znam, to je Boschov sistem koji je dosta primenjivan...
Znam da pasu od nekog matorog BMW 518 ili tako neceg...
Samo ne kontam zasto bi to uzimao od drugog auta kada imas za 300din (ca 5€) da nadjes nove u prodavnici (barem ima kod nas)...
Teraj je malo pa ces videti kako se ponasa...Ako nastavi i posle 50tak km sredjuj to... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kad vozim auto mi secka | |
| |
|
| |
| Kad vozim auto mi secka | |
|