vw-vhs-mladenovac
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
vw-vhs-mladenovac

Ljubitelji vw vozila sa vazduhom hladjenim motorima

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

bregasta na industrijskom motoru?

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
bubuleja
dr. VW
dr. VW
bubuleja

Broj poruka : 1021
Godina : 47
Datum upisa : 03.10.2007

bregasta na industrijskom motoru? Empty
PočaljiNaslov: bregasta na industrijskom motoru?   bregasta na industrijskom motoru? Icon_minitimeČet 19 Feb - 13:17

dal netko zna kakva je bregasta na 112 industr. motoru...da li je treba mijenjati ili se može voziti u veće okretaje?
Nazad na vrh Ići dole
bubuleja
dr. VW
dr. VW
bubuleja

PočaljiNaslov: Re: bregasta na industrijskom motoru?   bregasta na industrijskom motoru? Icon_minitimePet 20 Feb - 7:26

Shocked nula bodova...ajmo ljudi valjda netko nešto zna o tome Question
Nazad na vrh Ići dole
Dika
dr. VW
dr. VW
Dika

Broj poruka : 3851
Godina : 72
Datum upisa : 01.06.2007

PočaljiNaslov: Re: bregasta na industrijskom motoru?   bregasta na industrijskom motoru? Icon_minitimePet 20 Feb - 8:41

bubuleja ::
Shocked nula bodova...ajmo ljudi valjda netko nešto zna o tome Question
Rado bih pomogao ali se dosad nisam susretao sa industriskim motorima, sem sto sam ih video!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.vw-vhs-mladenovac.com
slow Bo
VW entuzijasta
VW entuzijasta
slow Bo

Broj poruka : 115
Datum upisa : 05.06.2007

PočaljiNaslov: Re: bregasta na industrijskom motoru?   bregasta na industrijskom motoru? Icon_minitimePet 20 Feb - 9:11

to bubuleja
imam i ja taj motor u autu,pocinje broj motora sa 122.ali ne znam nista o njemu.znas li ti ista
Nazad na vrh Ići dole
bubuleja
dr. VW
dr. VW
bubuleja

PočaljiNaslov: Re: bregasta na industrijskom motoru?   bregasta na industrijskom motoru? Icon_minitimePet 20 Feb - 9:26

jucer sam jedan takav ubacio u bubu....ima 30-tak sati rada kao vodena pumpa u vartogasnom domu..upalio je ko mina...promenio sam kučicu(turbinu), bobinu , razvodnik, auspuh, grijače, dinamo...i još neke sitnice...

pitam za bregastu jer je to ipak radni motor tako da je predviđen za rad na konstantnim nižim okretajima...cca 1500-2000o/min..

znam jedino da su postojali 122 123 124 125 oznake industriskih motora...ovisno o namjeni(vatrogasna pumpa za vodu, kompresor za zrak itd) i kubikaži...bilo je 1.2 motora...1.6 motora ali sa jednostrukim usisom...čak i 1.5 motora ...jedan takav je u bratovom pickupu.

slobo..kako ti vuče taj motor Question pretpostavljam da je 1.2

pozdrav cheers
Nazad na vrh Ići dole
Slavko St
dr. VW
dr. VW

Broj poruka : 1200
Godina : 68
Datum upisa : 07.10.2007

PočaljiNaslov: Re: bregasta na industrijskom motoru?   bregasta na industrijskom motoru? Icon_minitimePet 20 Feb - 16:24

Ista je bregasta kao i na ostalim motorima koja su na vozilima, teraj slobodno, bez ikakvih problema, provereno.

POZDRAV...
Nazad na vrh Ići dole
bubuleja
dr. VW
dr. VW
bubuleja

PočaljiNaslov: Re: bregasta na industrijskom motoru?   bregasta na industrijskom motoru? Icon_minitimeSub 21 Feb - 17:22

hvala druže! eto jucer je bila jedna duža vožnja i ide ko metak...pozdrav
Nazad na vrh Ići dole
slow Bo
VW entuzijasta
VW entuzijasta
slow Bo

Broj poruka : 115
Datum upisa : 05.06.2007

PočaljiNaslov: Re: bregasta na industrijskom motoru?   bregasta na industrijskom motoru? Icon_minitimeČet 12 Mar - 15:19

kod mene vuce sasvim dobro ali ja nisam nikada ni vozio neku drugu bubu pa ne mogu uporedjivati.ja sam zadovoljan.a i ne trosi previse!
Nazad na vrh Ići dole
bubuleja
dr. VW
dr. VW
bubuleja

PočaljiNaslov: Re: bregasta na industrijskom motoru?   bregasta na industrijskom motoru? Icon_minitimePet 13 Mar - 8:02

MA IDE KO SVAKI DOBAR 1.2 I TO JE TO....POZDRAV
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: bregasta na industrijskom motoru?   bregasta na industrijskom motoru? Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

bregasta na industrijskom motoru?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Bregasta
» Oval 1954
» Sporca bregasta i grani za karburatori
» brojevi na motoru
» Buka u motoru

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu