takonaopako VW entuzijasta
Broj poruka : 111 Godina : 40 Lokacija : opovo Datum upisa : 28.06.2009
| Naslov: Re: menjac Pon 4 Okt - 7:19 | |
| - grof_nula ::
- pogledacu pa javljam...ovako mogu da kazem...da nekad menja...lepo...bez problema...a nekad treba bas povuci rucicu...recimo iz trece u drugu...retko se desi i da nece da upadne...pa ga vratim u ler pustim kvacilo...pa onda ponovo odvojim i udje...desavalo mi se i da zakrc na (2. i 3.)...dal je to neki problem..?? da nisu zupcanici otisli??di li se menjac moze otvarati - popravljati - menjati delovi samog menjaca??
da jos nesto sto sam primetio ...bas juce pri viznji mi se desilo da zakrci pri ubacivanju iz 3. u 2. ...kao da posle toga...teze ulazi u 2. brzinu ...hmm!??
HVALA! slican problem. U voznji iz 3-2 tesko! Malo cimnem rucicu pa u drugu! Menjac na 1303,nije isti,a verujem da je slična problematika | |
|
takonaopako VW entuzijasta
Broj poruka : 111 Godina : 40 Lokacija : opovo Datum upisa : 28.06.2009
| Naslov: Re: menjac Pon 4 Okt - 7:20 | |
| - grof_nula ::
- pogledacu pa javljam...ovako mogu da kazem...da nekad menja...lepo...bez problema...a nekad treba bas povuci rucicu...recimo iz trece u drugu...retko se desi i da nece da upadne...pa ga vratim u ler pustim kvacilo...pa onda ponovo odvojim i udje...desavalo mi se i da zakrc na (2. i 3.)...dal je to neki problem..?? da nisu zupcanici otisli??di li se menjac moze otvarati - popravljati - menjati delovi samog menjaca??
da jos nesto sto sam primetio ...bas juce pri viznji mi se desilo da zakrci pri ubacivanju iz 3. u 2. ...kao da posle toga...teze ulazi u 2. brzinu ...hmm!??
HVALA! slican problem. U voznji iz 3-2 tesko! Malo cimnem rucicu pa u drugu! Menjac na 1303,nije isti,a verujem da je slična problematika | |
|
kema dr. VW
Broj poruka : 974 Godina : 58 Lokacija : futog Datum upisa : 19.11.2010
| Naslov: Re: menjac Pon 19 Okt - 21:21 | |
| [img][img] [/img] [/img]za podesavanje zazora trube mogu posluziti i skodini dihtunzi | |
|
kema dr. VW
| Naslov: Re: menjac Ned 25 Okt - 20:04 | |
| [img] [/img] u nedostatku trube menaca t1 moze se iskoristiti bubina koja je je nesto duza | |
|
kema dr. VW
| Naslov: Re: menjac Uto 17 Nov - 17:34 | |
| [img] [/img]caure od aksenki, fica ili peglica, nesto duza od orginalne caure postoje u varijanti i za rajbovanje u setu sa svim cudima dobijes 4 caure za oko 600 din | |
|
kema dr. VW
| Naslov: Re: menjac Uto 17 Nov - 17:51 | |
| | |
|
KdF Ultimativni znalac VW problematike
Broj poruka : 3820 Godina : 52 Lokacija : Beograd Datum upisa : 03.06.2007
| Naslov: Re: menjac Uto 17 Nov - 19:44 | |
| Jel ovo isto ko od zastave? Liči... Neznajući da može da se iskoristi, te pločice koje su bile trule pravio sam od dinara. Ne truli a dovoljno je jak I dinar nečemu da posluži. Samo danas se dinari kuju od gvožđa pa ipak rđaju, nekad su bili od legure bakra i nikla. | |
|
kema dr. VW
| Naslov: Re: menjac Uto 17 Nov - 23:06 | |
| da kao zastavini, samo ekseri duzi | |
|