| Djelovi za Bubu,Majstori i sl.... | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
madjo pridošlica

Broj poruka : 40 Godina : 43 Lokacija : Podgorica,Crna Gora Datum upisa : 13.07.2007
 | Naslov: Djelovi za Bubu,Majstori i sl.... Pet 13 Jul - 22:37 | |
| Dajte stavite neke brojeve i imena radnji koje drze djelove za bube po Srbiji, kakve su cijene,iskustva i sl Ista stvar sa majstorima za bube ( generalke,trapovi i sl. ) Cijenim da bi ovakve informacije bile korisne svim vlasnicima buba ( pogotovo novim ) Unaprijed zahvalan | |
|
 | |
dexit dr. VW

Broj poruka : 1446 Godina : 45 Lokacija : belgrad[e] Datum upisa : 02.06.2007
 | Naslov: Re: Djelovi za Bubu,Majstori i sl.... Sub 14 Jul - 0:25 | |
| imam adresar negde na hd-u, ali ajde da cujemo administratora sta kaze u vezi toga. nismo komercijalni forum, nemamo sponzora [dodnaduse, imamo google oglase] tako da ne znam je li ok da reklamiram nekoga. u svakom slucaju, posaljem ti na pm neke brojeve..
kako goth, bicemo osudjeni na sve manji krug radnji, majstora i sl.. | |
|
 | |
sasho146 VW entuzijasta

Broj poruka : 126 Godina : 49 Lokacija : Sk Datum upisa : 01.11.2007
 | Naslov: Poruka Sub 1 Dec - 20:14 | |
| Dajte stavite neke brojeve i imena radnji koje drze djelove za bube po Srbiji, kakve su cijene,iskustva i sl Ista stvar sa majstorima za bube ( generalke,trapovi i sl. ) Cijenim da bi ovakve informacije bile korisne svim vlasnicima buba ( pogotovo novim ) Unaprijed zahvalan
---
Poslji buraz i meni ako mozes Please . Unapred hvala | |
|
 | |
Dika dr. VW

Broj poruka : 3851 Godina : 71 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
 | Naslov: Re: Djelovi za Bubu,Majstori i sl.... Sub 1 Dec - 21:26 | |
| - madjo ::
- Dajte stavite neke brojeve i imena radnji koje drze djelove za bube po Srbiji, kakve su cijene,iskustva i sl
Ista stvar sa majstorima za bube ( generalke,trapovi i sl. ) Cijenim da bi ovakve informacije bile korisne svim vlasnicima buba ( pogotovo novim ) Unaprijed zahvalan Informaciju o radnji imas pod "Potraznjom" Astor. A sto se tice majstora za generalne prelistaj malo forum, za trap imas u rublici Tehnika - ostalo ja sam uradio probni komad prednjeg jarma. | |
|
 | |
Civijas015 pridošlica

Broj poruka : 8 Godina : 57 Lokacija : Sabac Datum upisa : 25.07.2010
 | Naslov: Re: Djelovi za Bubu,Majstori i sl.... Čet 29 Jul - 1:40 | |
| Evo momci i devojke,broj jednog extra zaista extra majstora koji nama iz Sapca,okoline pa i iz Obrenovca,Valjeva,Beograda,Loznice sredjuje nase ljubimce i to pesprekorno da bude.Ima i delova kod njega Majstor Boca: 064 29 88 327 | |
|
 | |
Dika dr. VW

Broj poruka : 3851 Godina : 71 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
 | Naslov: Re: Djelovi za Bubu,Majstori i sl.... Čet 29 Jul - 6:51 | |
| | |
|
 | |
Civijas015 pridošlica

Broj poruka : 8 Godina : 57 Lokacija : Sabac Datum upisa : 25.07.2010
 | Naslov: Re: Djelovi za Bubu,Majstori i sl.... Čet 29 Jul - 13:55 | |
| | |