| Igorov T1 kamionet | |
|
+12pedja Tomas Volk mema gazda vlaja Bugman markoniw igorsnegi milan becavw nikson IgorLik 16 posters |
Autor | Poruka |
---|
IgorLik pridošlica

Broj poruka : 4 Godina : 103 Lokacija : Beograd Datum upisa : 11.10.2008
 | |
 | |
nikson dipl. ing. Bubarstva

Broj poruka : 410 Godina : 49 Lokacija : tivat Datum upisa : 09.08.2007
 | Naslov: Re: Igorov T1 kamionet Ned 12 Okt - 13:52 | |
| Po mom misljenju mogao bi da se odradi! Samo vidi neke ranije postove,npr onaj sa zlatibora! | |
|
 | |
becavw Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 585 Godina : 46 Lokacija : Lugano Datum upisa : 03.06.2007
 | Naslov: Re: Igorov T1 kamionet Ned 12 Okt - 14:12 | |
| Moze sigurno da se spase, kako da ne! Sto se tice truda oko kamioncica, zavisi sta ocekujes ali veruj da ce biti mnooogo..... Za ulaganja ne znam, nece biti jeftino ali zavisi koliko znas i umes da radis na limariji i mehanici VW-a. Ako sve mozes sam i ne racunas ulozeno vreme onda ce ti biti da jeftinije ne moze biti. Za vreme isto zavisi koliko ces mu ti vremena posvetiti. Sto vise svog vremena ulozis u ovaj kamioncic iz 1967-e godine kraci ce vremenski period restauracije biti.... U svakom slucaju, moj je savet, nemoj da odustanes jer je nagrada za ulozen trud ogromna a to je osecaj koji se ne moze opisati... Mnogo uspeha i srece  | |
|
 | |
milan dr. VW

Broj poruka : 1572 Godina : 40 Lokacija : pozarevac Datum upisa : 28.02.2008
 | |
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Igorov T1 kamionet Ned 12 Okt - 14:54 | |
| |
|
 | |
igorsnegi dr. VW

Broj poruka : 1246 Godina : 50 Lokacija : Beograd-Visnjicka Banja,Obrenovac,Koceljeva Datum upisa : 05.06.2007
 | Naslov: Re: Igorov T1 kamionet Ned 12 Okt - 16:17 | |
| Lep T1.Nije bitno u kakvom je stanju,bitna je ljubav ,vreme i malo poznavanja mehanike,limarije i sl.Dosta toga mozes saznati ovde na sajtu ima ljudi koji su profesionalci koji extra poznaju tu problematiku.Nista nemoj da ne pitas,sve sto te zanima pitaj,tu smo da ti pomognemo i da ti damo podrsku ako planiras da sredis ovaj t1.Na ovom forumu je pravilo a i obaveza da se predstavish.Zato prvo https://vw-vhs-mladenovac.forumotion.com/predstavljanje-elanova-f17/ pa onda sve ostalo!Dobrodosao!  | |
|
 | |
IgorLik pridošlica

| Naslov: Re: Igorov T1 kamionet Ned 12 Okt - 16:35 | |
| Хвала на добродошлици и подршци! Мало сам био обесхрабрен због дрвећа које је никло из њега, али сам био одлучан да ипак вреди покушати. | |
|
 | |
markoniw Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 501 Godina : 70 Lokacija : Beograd Datum upisa : 10.07.2007
 | Naslov: Re: Igorov T1 kamionet Ned 12 Okt - 16:50 | |
| ovde je " hladna glava " preduslov racjonalne odluke ..
moj savet , analizirati dobro sve tematske postove na ovom i drugim sajtovima te postaviti jos gomilu pitanja | |
|
 | |
Bugman dr. VW

Broj poruka : 899 Godina : 31 Lokacija : Gornji Milanovac Datum upisa : 03.03.2008
 | Naslov: Re: Igorov T1 kamionet Ned 12 Okt - 17:11 | |
| - IgorLik ::
- Хвала на добродошлици и подршци! Мало сам био обесхрабрен због дрвећа које је никло из њега, али сам био одлучан да ипак вреди покушати.
Neka te ohrabri to sto je na tockovima  | |
|
 | |
vlaja VW zaluđenik

Broj poruka : 235 Godina : 59 Lokacija : Bg - cherry hill Datum upisa : 21.03.2008
 | Naslov: Re: Igorov T1 kamionet Ned 12 Okt - 18:31 | |
|  Opaka masina Samo napred | |
|
 | |
gazda Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 514 Godina : 51 Lokacija : Beograd Datum upisa : 16.06.2007
 | Naslov: Re: Igorov T1 kamionet Ned 12 Okt - 19:42 | |
| Pozdrav i udri po restauraciji - bude extra  | |
|
 | |
mema dipl. ing. Bubarstva

Broj poruka : 322 Godina : 34 Lokacija : BiH Datum upisa : 30.09.2008
 | Naslov: Re: Igorov T1 kamionet Ned 12 Okt - 20:03 | |
| E da super kombicak ,samo ti to odradi  | |
|
 | |
Tomas Volk dr. VW

Broj poruka : 2511 Lokacija : Raca Kragujevacka Datum upisa : 02.06.2007
 | Naslov: Re: Igorov T1 kamionet Ned 12 Okt - 22:10 | |
| Ja tu nebi nista diro  | |
|
 | |
pedja VW entuzijasta

Broj poruka : 105 Godina : 42 Lokacija : bijeljina Datum upisa : 01.05.2008
 | Naslov: Re: Igorov T1 kamionet Pon 13 Okt - 0:58 | |
| | |
|
 | |
yeti Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 716 Godina : 53 Lokacija : Jagodina/Hamburg Datum upisa : 14.06.2007
 | Naslov: Re: Igorov T1 kamionet Pon 13 Okt - 2:01 | |
| - Tomas Volk ::
- Ja tu nebi nista diro
 Bas tako... | |
|
 | |
popesky dr. VW

Broj poruka : 1795 Godina : 52 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
 | Naslov: Re: Igorov T1 kamionet Pon 13 Okt - 7:24 | |
| - Tomas Volk ::
- Ja tu nebi nista diro
 ni ja ... samo ... sta ces kad te patrola zaustavi i pita : "momak, jel sve ispravno... da proveravamo?" mada uvek mozes da nabacis rotaciju ... pa vozi. | |
|
 | |
igorsnegi dr. VW

Broj poruka : 1246 Godina : 50 Lokacija : Beograd-Visnjicka Banja,Obrenovac,Koceljeva Datum upisa : 05.06.2007
 | Naslov: Re: Igorov T1 kamionet Pon 13 Okt - 12:41 | |
| | |
|
 | |
vlaja VW zaluđenik

Broj poruka : 235 Godina : 59 Lokacija : Bg - cherry hill Datum upisa : 21.03.2008
 | Naslov: Re: Igorov T1 kamionet Pon 13 Okt - 18:35 | |
| | |
|
 | |
Braca dr. VW

Broj poruka : 1035 Godina : 74 Lokacija : BGD-Pašino brdo Datum upisa : 14.08.2007
 | Naslov: Re: Igorov T1 kamionet Uto 14 Okt - 9:18 | |
| Ej ljudi mante se zezanja dechko je nov i moze to drugacije da protumaci. A u ovom trenutku mu je napotrebnija podrska. Zato "sinek" samo napred i neposustaj godinu,dve ali istraj i uradi ga  | |
|
 | |
nebkv dr. VW

Broj poruka : 1459 Godina : 43 Lokacija : Kraljevo Datum upisa : 04.06.2007
 | Naslov: Re: Igorov T1 kamionet Uto 14 Okt - 21:23 | |
| Lepo mladje kamionce,sa velikom sajbnom pozadi i specificnim rebrima za usis vazduha sa strane.Mislim da nije tako cesta pojava medju kamionetima.samo napred  | |
|
 | |
Tomas Volk dr. VW

| |
 | |
IgorLik pridošlica

| Naslov: Re: Igorov T1 kamionet Uto 14 Okt - 21:51 | |
| Још једном хвала на подршци, помоћ ће ми свакако бити потребна. А када је већ поменута полиција и закон, занима ме како бих ја после решио проблем папира, регистрације итд? Пошто су они одавно бачени, нико нема појма шта се десило са њима  | |
|
 | |
igorsnegi dr. VW

| Naslov: Re: Igorov T1 kamionet Sre 15 Okt - 0:40 | |
- Још једном хвала на подршци, помоћ ће ми свакако бити потребна.
А када је већ поменута полиција и закон, занима ме како бих ја после решио проблем папира, регистрације итд? Пошто су они одавно бачени, нико нема појма шта се десило са њима  Trebao bi da znas ko je vlasnik T1.Kada pronadjes vlasnika,sa njim u policiju,trazis duplikat saobracajne a kada to odradis,moj savet,odmah agencija i prevod!Tezak i mukotrpan posao,dok pronadjes vlasnika,dok ga (ako je uopste ziv nadamo se da jeste)ukomponujes da zavrsite administraciju,guzve u beogradskim p.s i sl...Nazad nema,samo napred!!!  | |
|
 | |
Tomas Volk dr. VW

| |
 | |
nebkv dr. VW

Broj poruka : 1459 Godina : 43 Lokacija : Kraljevo Datum upisa : 04.06.2007
 | Naslov: Re: Igorov T1 kamionet Pon 2 Dec - 16:43 | |

Нашао сам га на имању моје бабе. Стоји ту једно тридесетак година. Прилично је у јадном стању, расту два дрвета из њега. Може ли се спасити овај камионет, и колико би труда, времена и средстава било потребно? I opet nakon pet godina zna li neko sta se desilo sa kamioncicem? Slican sam imao prilike pre neku godinu videti u Sapcu ali nisam siguran da li je to taj? | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Igorov T1 kamionet  | |
| |
|
 | |
| Igorov T1 kamionet | |
|