| Buba 1970 | |
|
+18Rakas Boris vlaja Baron Bugman becavw Braca pera popesky dexit Dika pavle igorsnegi mema gazda bubuleja KdF GibaniTZa Tomas Volk 22 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Tomas Volk dr. VW
Broj poruka : 2511 Lokacija : Raca Kragujevacka Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Buba 1970 Pon 6 Okt - 23:38 | |
| Danas me kontaktirala gospodja Vukic iz BG.Nekako u Astoru dobila moj broj pa kako je mislila da medju nama ljubiteljima funkcionise berza resila da ponudi bubu na prodaju. Obzirom da je gospodja bila jako ljubazna u razgovoru obecao sam da cu preneti ovde njene reci. Dakle zbog starosti svog muza prinudjeni su da prodaju bubu 1970. Blablablablabla Bitno je da je gospodja rekla da je suprug prvi vlasnik,predjena kilometraza 99 000 km,prva boja je na autu,nikada vozen po kisi i snegu. Eto, ni ne poznajem te ljude a ipak sam po prici zakljucio da im auto vise ne treba a da izgleda da je jako dobar. Stari ima 83 godine i na prolece mu istice vozacka dozvola pa bi da proda bubu. Mozda je ovo dobra prilika za nekoga. Jako bih voleo da ako ko ode to i slika pa da vidimo kako izgleda pazen auto. E da,rece gospodja kako je jedino sajla gasa zamenjena
Poslednji izmenio Tomas Volk dana Uto 7 Okt - 16:32, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
GibaniTZa dr. VW
Broj poruka : 1972 Godina : 39 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: Buba 1970 Uto 7 Okt - 8:14 | |
| Valjalo bi da se to pogleda...
Mada, nekoliko puta sam na ovakve priče išao pun entuzijazma i onda tamo usledi veliko razočaranje...Mislim, ne kažem da nije istina, ali ova priča ume da bude i kliše iskorišćen za što lakšu prodaju... | |
|
| |
Tomas Volk dr. VW
| Naslov: Re: Buba 1970 Uto 7 Okt - 8:20 | |
| Vidis nisam razmisljao u tom pravcu Vrlo moguce. Ipak da se nadamo da nije tako i da ce buba biti OK i pasti u ruke nekome ko to zasluzuje. I dalje me opseda misao da je na kolima samo sajla riknula | |
|
| |
KdF Ultimativni znalac VW problematike
Broj poruka : 3820 Godina : 52 Lokacija : Beograd Datum upisa : 03.06.2007
| Naslov: Re: Buba 1970 Uto 7 Okt - 8:59 | |
| Ne verujem u te priče. Obično se ispostave kao netačne. Sem toga, nemoguće je da za 100.000 km ni jednom nisu promenjene svećice, obloge kočnica, neki kočioni cilindar, i tome slično - sve je to potrošni materijal...
U svakom slučaju treba videti, jer drugačije ne može da se ustanovi istina. | |
|
| |
bubuleja dr. VW
Broj poruka : 1021 Godina : 46 Lokacija : rijeka Datum upisa : 03.10.2007
| Naslov: Re: Buba 1970 Uto 7 Okt - 9:27 | |
| sve je moguće ali jedno je sigurno...prvi vlasnik.
znači samo deda je gazio pedale | |
|
| |
gazda Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 514 Godina : 52 Lokacija : Beograd Datum upisa : 16.06.2007
| Naslov: Re: Buba 1970 Uto 7 Okt - 13:13 | |
| E ovako,bio sam tamo ,video auto , pricao sa dekom i bakom i ubedio ih da ne otudjuju auto,t.j. da auto ipak ode onom kome je prvom namenjen - unuku . Deka nije bio siguran oko nekih detalja , izasao sam mu u susret i objasnio da nije nista strasno ako neko vozi auto na njegovo ime (unuk) i pri tome placa manju registraciju ( deka je invalid) ,t.j. da to nije nikakav prekrsaj. U stvari samo sam upuznao dvoje divnih starijih ljudi , popio sa njima kafu , lepo se ispricali i izgladili manje nesuglasice u porodici . Inace prilika je bila dobra ,auto je jako dobar i ima nekih sitnica ali covek ima cak i racun da ga je kupio u Vogosci 1970 te godine i ugovor za kredit za njega. Inace covek je vojno lice i pisao je sve (ukljucujuci kad je i koliko benzina sipao ) medjutim s obzirom da se auto parkira pred svaku zimu u garazu - jednom prilikom su mu obili i odneli tu knjigu tako da mu je dokumentacija uskracena za taj period Ujedno sam zamoljen od strane bake i deke da napisem na forumu da auto vise nije na prodaju te da ih ne uznemiravaju telefonom . Zamolio bih tebe Tomo da samo izbrises (editujes ) telefon i adresu ,a post nek ostane. S obzirom da smo se tamo i islikali ,zaboravih da pitam smem li da postavim slike cisto da ljudi vide bubu. Pa posto smo se dogovorili da se cujemo ako im nesto zatreba oko bube ,ili ako unuk pozeli da bude clan kluba - pitacu ih pa i postaviti slike da vidite auto U svakom slucaju mislim da je ipak ovako najbolje i da sam ucinio dobro delo. Prosudite sami | |
|
| |
bubuleja dr. VW
Broj poruka : 1021 Godina : 46 Lokacija : rijeka Datum upisa : 03.10.2007
| Naslov: Re: Buba 1970 Uto 7 Okt - 13:32 | |
| - gazda ::
- E ovako,bio sam tamo ,video auto , pricao sa dekom i bakom i ubedio ih da ne otudjuju auto,t.j. da auto ipak ode onom kome je prvom namenjen - unuku . Deka nije bio siguran oko nekih detalja , izasao sam mu u susret i objasnio da nije nista strasno ako neko vozi auto na njegovo ime (unuk) i pri tome placa manju registraciju ( deka je invalid) ,t.j. da to nije nikakav prekrsaj. U stvari samo sam upuznao dvoje divnih starijih ljudi , popio sa njima kafu , lepo se ispricali i izgladili manje nesuglasice u porodici . Inace prilika je bila dobra ,auto je jako dobar i ima nekih sitnica ali covek ima cak i racun da ga je kupio u Vogosci 1970 te godine i ugovor za kredit za njega. Inace covek je vojno lice i pisao je sve (ukljucujuci kad je i koliko benzina sipao ) medjutim s obzirom da se auto parkira pred svaku zimu u garazu - jednom prilikom su mu obili i odneli tu knjigu tako da mu je dokumentacija uskracena za taj period
Ujedno sam zamoljen od strane bake i deke da napisem na forumu da auto vise nije na prodaju te da ih ne uznemiravaju telefonom . Zamolio bih tebe Tomo da samo izbrises (editujes ) telefon i adresu ,a post nek ostane. S obzirom da smo se tamo i islikali ,zaboravih da pitam smem li da postavim slike cisto da ljudi vide bubu. Pa posto smo se dogovorili da se cujemo ako im nesto zatreba oko bube ,ili ako unuk pozeli da bude clan kluba - pitacu ih pa i postaviti slike da vidite auto
U svakom slucaju mislim da je ipak ovako najbolje i da sam ucinio dobro delo.
Prosudite sami bravo | |
|
| |
| Naslov: Re: Buba 1970 Uto 7 Okt - 14:06 | |
| Hvala bubuleja - nadao sam se ovakvim komentarima | |
|
| |
Tomas Volk dr. VW
| Naslov: Re: Buba 1970 Uto 7 Okt - 16:31 | |
| Evo obrisacu telefon i adresu. Drago mi je ako je tako ispalo. I sad ko moze da kaze da su svi na isti kalup. Jos ce umesto da je prodaju da krenu sa sredjivanjem | |
|
| |
mema dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 322 Godina : 35 Lokacija : BiH Datum upisa : 30.09.2008
| Naslov: Re: Buba 1970 Uto 7 Okt - 16:31 | |
| E super svaka cast!!!! Jos da nam izganjas slike te bubice jer me sad pravo kopka kako li izgleda. I to su ti vec dva dobra djela Ma naravno da nisu svi na isti kalup ,ja sam nekako vjerovao da je to istina ono duboko u sebi. | |
|
| |
igorsnegi dr. VW
Broj poruka : 1246 Godina : 51 Lokacija : Beograd-Visnjicka Banja,Obrenovac,Koceljeva Datum upisa : 05.06.2007
| Naslov: Re: Buba 1970 Uto 7 Okt - 17:46 | |
| Ja sam delio misljenje sa Tomom! Zao mi je sto danas nisam bio u Bg da odem da pogledam tu Bubu.Ali sam imao intuiciju da je automobil O.K. | |
|
| |
pavle Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 701 Datum upisa : 01.07.2007
| Naslov: Re: Buba 1970 Uto 7 Okt - 17:53 | |
| Nadam se da u ovoj priči važi ono "Kakav deda takav unuk", pa da će nastaviti da je čuva.... Gazda, uradio si pravu stvar!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Buba 1970 Uto 7 Okt - 18:59 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Buba 1970 Uto 7 Okt - 19:23 | |
| Ako bih se ja pitao ,ovo je buba kakvu bih pozelio i nikad bolju vidio nisam ili mozda i jesam ali ova me totalno osvojila. Nevjerovatno je da je auto ovako ocuvan stvarno RESPECT!!!! | |
|
| |
Dika dr. VW
Broj poruka : 3851 Godina : 72 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
| Naslov: Re: Buba 1970 Uto 7 Okt - 19:59 | |
| | |
|
| |
igorsnegi dr. VW
Broj poruka : 1246 Godina : 51 Lokacija : Beograd-Visnjicka Banja,Obrenovac,Koceljeva Datum upisa : 05.06.2007
| Naslov: Re: Buba 1970 Uto 7 Okt - 20:21 | |
| Kao sto napisah,imao sam osecaj da je automobil O.K.I nisam se prevario,auto je mazen i pazen kao shto neko rece... | |
|
| |
| Naslov: Re: Buba 1970 Uto 7 Okt - 20:22 | |
| | |
|
| |
dexit dr. VW
Broj poruka : 1446 Godina : 46 Lokacija : belgrad[e] Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: Buba 1970 Uto 7 Okt - 20:58 | |
| | |
|
| |
GibaniTZa dr. VW
Broj poruka : 1972 Godina : 39 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: Buba 1970 Uto 7 Okt - 23:14 | |
| | |
|
| |
popesky dr. VW
Broj poruka : 1795 Godina : 53 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: Buba 1970 Sre 8 Okt - 0:09 | |
| ih kakva bubica ... ki moja .. samo lepa ... i nije kriva na sve strane nego jel bilo kedera u boji karoserije ? | |
|
| |
| Naslov: Re: Buba 1970 Sre 8 Okt - 6:41 | |
| Jeste. To je ovde original kako mi se čini... | |
|
| |
pera Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 728 Godina : 65 Lokacija : Sopot Datum upisa : 08.02.2008
| Naslov: Re: Buba 1970 Sre 8 Okt - 7:40 | |
| To gazda,stvarno si ucunio lepo delo,rodjen si za ovakve stvari,svaka cast na lepom gestu,neko bi to iskoristio da ovako lepu bubicu prisvoji za sebe za male pare. Jel unuk bar platio vopi? | |
|
| |
pavle Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 701 Datum upisa : 01.07.2007
| Naslov: Re: Buba 1970 Sre 8 Okt - 8:29 | |
| Mljac, mljac Postoji jedna priča sa tužnim krajem, u NSu na jednom parkingu propada ista takva buba u jako dobrom stanju, ne pomera se sa mesta godinama, vapi za spašavanjem, ali čovek(?) neće da proda.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Buba 1970 Sre 8 Okt - 9:09 | |
| Možda čeka da poraste cena pa da zaradi basnoslovno bogatstvo Samo, načekaće se u tom slučaju | |
|
| |
Tomas Volk dr. VW
| Naslov: Re: Buba 1970 Sre 8 Okt - 9:20 | |
| To Pera Cekaj malo ,pa nije samo Gazdino dobro delo Valjda je malo i moje | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Buba 1970 | |
| |
|