| GUMICE ZA MENJAC | |
|
+9bubamara KdF pera popesky vlajko05 strid Klemen Klemen Dika Arsa 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
bubamara Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 668 Godina : 57 Lokacija : Smederevo Datum upisa : 15.11.2007
 | Naslov: Re: GUMICE ZA MENJAC Uto 2 Feb - 2:22 | |
| Bre, ljudi, ja dadoh moju gumicu sa busa kao mustru pre sto godina.... jer neko izmislio nešto, napravio sličnu od teflona ili bilo čega? | |
|
 | |
strid dr. VW

Broj poruka : 1592 Godina : 72 Lokacija : Grocka Datum upisa : 20.06.2007
 | Naslov: Re: GUMICE ZA MENJAC Sre 3 Feb - 18:12 | |
| | |
|
 | |
bubamara Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 668 Godina : 57 Lokacija : Smederevo Datum upisa : 15.11.2007
 | Naslov: Re: GUMICE ZA MENJAC Čet 4 Feb - 2:13 | |
| dobro, znam.... te se gumice prave od sirovog kaučuka, a ti čekaš proleće da posadiš drvo....  | |
|
 | |
Dika dr. VW

Broj poruka : 3851 Godina : 70 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
 | Naslov: Re: GUMICE ZA MENJAC Čet 4 Feb - 7:11 | |
| - bubamara ::
- dobro, znam.... te se gumice prave od sirovog kaučuka, a ti čekaš proleće da posadiš drvo....
 Nemora da se ceka prolece, dovoljno je naruciti kod Mice, ima ih u katalogu! | |
|
 | |
rustik-etno VW zaluđenik

Broj poruka : 295 Godina : 47 Lokacija : Obrenovac Datum upisa : 30.11.2009
 | Naslov: Re: GUMICE ZA MENJAC Čet 4 Feb - 19:37 | |
| Pozdrav narode! I ja imam jedan gadan problem Naime posto radim bagi imam motor i menjac od bube i trenutno treba da skratim onu cev od rucice menjaca do menjaca. To nije problem (brusilica i sec) Medjutim nemam blage veze kako se uopste postavlja rucica tj. kako da postavim sve delove da bi ona radila kako treba? ajvise me buni ona prorezana plocica sa izbocenim nekim zubima da ih tako nazovem... Nista ne jase jedno na drugo? Koliko sam skapirao citajuci predhodne postove cev treba da bude fiksirana tj.da prolazi kroz onaj plasticni prsten...i to je ok... Ali kako da pravilno spakujem one delove (feder,prorezanu plocicu-jer ona moze da se okrene i ovako i onako  ) Pomagajte!!!  | |
|
 | |
Dika dr. VW

Broj poruka : 3851 Godina : 70 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
 | Naslov: Re: GUMICE ZA MENJAC Čet 4 Feb - 21:20 | |
| | |
|
 | |
dr-milos VW entuzijasta

Broj poruka : 75 Godina : 38 Lokacija : crna gora Datum upisa : 03.12.2009
 | Naslov: Re: GUMICE ZA MENJAC Čet 4 Feb - 21:23 | |
| moras voditi racuna o tome da je vratis kako je bila...kad je budes skracivao! ako je zarotiras izgubices brzine. | |
|
 | |
rustik-etno VW zaluđenik

Broj poruka : 295 Godina : 47 Lokacija : Obrenovac Datum upisa : 30.11.2009
 | Naslov: Re: GUMICE ZA MENJAC Čet 4 Feb - 21:42 | |
| To znam i sema mi je jasna ali ono sto me muce je...
Da li su one dve ploce spojene zajedno kroz koju prolaze srafovi ili su na nekom rastojanju? Predpostavljam d su razdvojene.
Znaci ona da kazem gornja koja ostaje na rucici i ona donja prorezana...One treba da budu na nekom odredjenom rastojanju ili ne?
I jos nesto...Deo na slici sa oznakom 3A sta je to? Jel to samo matica ili nesto drugo? | |
|
 | |
strid dr. VW

| Naslov: Re: GUMICE ZA MENJAC Pet 5 Feb - 21:08 | |
| | |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: GUMICE ZA MENJAC Pet 14 Maj - 4:54 | |
| Pogledajte ovaj link http://cbperformance.com/catalog.asp?ProductID=706 i ako je to deo koji vam treba (samo gumica 6332 kosta 3$ a komplet oko 18$), javite mi se sto pre jer narucujem neke delove od njih i mogu da narucim i za vas. U Srbiju dolazim u Septembru (za one kojima nije hica) a u Dubrovniku sam svakog Petka pa mogu da posaljem postom (onima kojima je hica za ovaj deo). |
|
 | |
strid dr. VW

| Naslov: Re: GUMICE ZA MENJAC Pet 14 Maj - 21:05 | |
| hvala na ponudi ali ono sto smo Dika i ja jurili je za bus (nisam ga nasao kod CBP) i drugacija je  | |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: GUMICE ZA MENJAC Sub 22 Maj - 16:02 | |
| |
|
 | |
strid dr. VW

| Naslov: Re: GUMICE ZA MENJAC Sub 22 Maj - 19:43 | |
| to je to samo da proverim kome treba osim meni pa javljam | |
|
 | |
T1putar VW zaluđenik

Broj poruka : 197 Godina : 62 Lokacija : Podgorica Datum upisa : 07.03.2009
 | Naslov: Re: GUMICE ZA MENJAC Ned 23 Maj - 0:27 | |
| I meni bi trebala jedna , kome da se javim ? | |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: GUMICE ZA MENJAC Ned 23 Maj - 0:35 | |
| Nadam se da ce Strid da se slozi sa tim da se njemu javite i organizujete a on ce da mi prosledi konacan broj. Jos jednom da napomenem, u Srbiju dolazim sredinom Septembra. U Dubrovniku sam svakog Petka, onima kojima je hica za ovaj deo mogu da posaljem postom. |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: GUMICE ZA MENJAC Pet 28 Maj - 6:11 | |
| Drugari, u Ponedeljak cu da posaljem narudzbinu pa mi se javite sa brojem gumica. Nema problema za narucivanje ali morace da se plati i postarina 10$ od njih do cb-a. Da li vam to odgovara? |
|
 | |
jovca dr. VW

Broj poruka : 805 Godina : 39 Lokacija : Svilajnac Datum upisa : 24.10.2007
 | Naslov: Re: GUMICE ZA MENJAC Čet 10 Jun - 23:28 | |
| bas sam pre neki dan imao problem sa tim i ja sam resio to na drugi nacin, bas ova zuta guma se pojela i prekinula na pola, potrebno je samo da izvadite rucicu menjaca, zatim polugu mejnaca odsrafiti da moze da podje napred malo, sledeci korak je... bastensko crevo  iseci jedno parce proizvoljne duzine zatim ga presecu po duzini, tako moze da se navuce na polugu i srafcigerom se zavuce u leziste kroz koje prolazi sipka, sve sam to radio kroz onaj mali otvor ispod rucice menjaca.. sad radi fenomenalno, sretno ... | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: GUMICE ZA MENJAC  | |
| |
|
 | |
| GUMICE ZA MENJAC | |
|