| Sredjivanje splita novembar 1949 | |
|
+59Carbon Bug-ren bubac Jovan lepibajloni Ata Krebs Srki Split Vanja mimi westfalia Lasto axy wendol igorA pocetnik Pepi bili bubamara nebojša Ivan luft iron kosta Slavko St yeti cacak djordje 1200j Milosk bibin11 emil_MK mavs Nemanja Nikolić AC ACA Dika Klemen Klemen pavle Rakas Boris milan Admin strid mema zikale vlaja bubuleja GibaniTZa nebkv dexit Braca jovca popesky igorsnegi pera Ivan V vlajko05 nikson KdF Doktor becavw toxic Bugman Tomas Volk 63 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Jovan VW zaluđenik
Broj poruka : 182 Godina : 47 Lokacija : Bačka Palanka Datum upisa : 04.06.2007
| Naslov: Re: Sredjivanje splita novembar 1949 Čet 22 Okt - 13:37 | |
| ...Gledam...i ne mogu da verujem!Dah mi je stao od lepote i preciznosti ovog golemog posla! Tomo,moj naklon do zemlje! Izuzetan si! Pozdrav! | |
|
| |
Tomas Volk dr. VW
Broj poruka : 2511 Lokacija : Raca Kragujevacka Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: Sredjivanje splita novembar 1949 Čet 22 Okt - 23:36 | |
| Hvala. Ponekad zna da bude problem od izuzetnosti. Crnilo od varenja i brusenja iz nosa,usta, izgorela i oljustena koza... Ja sam zreo za rehabilitaciju tako reci ranjenik | |
|
| |
Jovan VW zaluđenik
Broj poruka : 182 Godina : 47 Lokacija : Bačka Palanka Datum upisa : 04.06.2007
| Naslov: Re: Sredjivanje splita novembar 1949 Pet 23 Okt - 8:01 | |
| ...Da,da....sećam se dobro koliko sam crn,ogaravljen i umašćen bio tokom svoje restauracije,ali sve to padne u vodu,kad na kraju USPEŠ,i vidiš da je sva tvoja posvećenost urodila plodom!
Naravno,restauracija modela iz '71 je mnogo manje zahtevna finansijski u odnosu na poduhvat koji si ti izveo (model '49),i tim pre je to za svako poštovanje!Ja sam prošle godine,kada sam radio restauraciju,po prvi put u životu sâm vario,radio limariju,rasklapao motor...i to praktično iskustvo je neuporedivo spram teorije i knjiga.Dok sâm ne osetiš kako lim "radi",dok ne pojedeš pola kile prašine od sečenja i brušenja,ne opečeš se bar koji put na VARSTROJ,kad te umor savlada....nisi osetio restauraciju u celosti....Tada ti više nijedna majstorčina ne može pričati bajke o tom poslu!
To je posao koji uzima čoveka u celosti!Ili tako,ili nikako!ZATO ja toliko cenim i poštujem tvoje umeće,trud i rezultate,koji su zaista,za svako divljenje!
Pozdrav! | |
|
| |
bubac pridošlica
Broj poruka : 15 Godina : 66 Lokacija : zamrzivač Datum upisa : 07.10.2009
| Naslov: Re: Sredjivanje splita novembar 1949 Pet 30 Okt - 19:29 | |
| trebalo mi je par sati da procitam cjelih 53 stranice ove teme!
mogu samo reci da pohvaljujem rad i da je ovo jedan od najdetaljnijih dnevnika ovdje na forumu!
svaka čast i samo naprijed! | |
|
| |
Tomas Volk dr. VW
| Naslov: Re: Sredjivanje splita novembar 1949 Pon 9 Nov - 18:21 | |
| Danas 9-og novembra slavimo rodjendan Moj split je napravljen na danasnji dan | |
|
| |
djordje 1200j Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 664 Godina : 42 Lokacija : gornji milanovac Datum upisa : 25.10.2008
| Naslov: Re: Sredjivanje splita novembar 1949 Pon 9 Nov - 18:24 | |
| pa srecno bilo... jel na raznju ili samo | |
|
| |
bibin11 dr. VW
Broj poruka : 992 Godina : 49 Lokacija : Arandjelovac Datum upisa : 23.11.2008
| Naslov: Re: Sredjivanje splita novembar 1949 Pon 9 Nov - 20:35 | |
| mogu ti reci da na svoj 60.ti rodjendan izgleda kao decak | |
|
| |
Lasto VW zaluđenik
Broj poruka : 162 Godina : 47 Lokacija : Bačka Palanka Datum upisa : 08.06.2009
| Naslov: Re: Sredjivanje splita novembar 1949 Pon 9 Nov - 23:29 | |
| samo još da "proprducka" sa gazdom u kabini | |
|
| |
Tomas Volk dr. VW
| Naslov: Re: Sredjivanje splita novembar 1949 Uto 10 Nov - 16:21 | |
| Taj vise nikud nema potrebe da zuri | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Sredjivanje splita novembar 1949 Pet 30 Jul - 0:31 | |
| - nebkv ::
- Zanimljiva sasija,zaista je specificna kao i ceo split uostalom,pa jos sa mehanickim kocnicama!Razlika izmedju moje sasije 53 i ove 49 je "samo" cetiri godine,ali su totalno razlicite(moja je jos i eksport!).Inace za peskarenje se radije opredeljujem jer mi je lakse tako nego da sam gulim,i ne samo to,vec u blizini imam peskaru sa povoljnim cenama.Na primer sasija bube bez podova 10tak evra
kod mene lik trazi 500 dinara samo za felne , 800 - 1000 dinara oce po blatobranu i vratima , u jbt al je kod mene skupoca , pa sta je to sa ljudima. on bi da kupi za jedan posao auto? 10 evra , ccc ja bi mu dao 100 evra pa neka je celu ispeskari. |
|
| |
wendol VW zaluđenik
Broj poruka : 281 Godina : 46 Lokacija : Bihac Datum upisa : 04.06.2009
| Naslov: Re: Sredjivanje splita novembar 1949 Uto 28 Sep - 0:35 | |
| | |
|
| |
nikson dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 410 Godina : 50 Lokacija : tivat Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: Sredjivanje splita novembar 1949 Sub 12 Feb - 22:22 | |
| Ma i ove dvije krezave su malo bogatstvo! Srecom su u pravim rukama! | |
|
| |
Bug-ren pridošlica
Broj poruka : 31 Godina : 48 Lokacija : Kamenica Datum upisa : 06.06.2011
| Naslov: Re: Sredjivanje splita novembar 1949 Uto 7 Jun - 10:41 | |
| Neverovatno! pa sta je sad sa ovom bubom i ovim covekom uopste? Kako nas to ostavi pred kraj kad je najlepse?
| |
|
| |
Ivan V dr. VW
Broj poruka : 946 Godina : 52 Lokacija : Beograd Datum upisa : 05.08.2007
| Naslov: Re: Sredjivanje splita novembar 1949 Sre 6 Jul - 10:00 | |
| - Bug-ren ::
- Neverovatno!
pa sta je sad sa ovom bubom i ovim covekom uopste? Kako nas to ostavi pred kraj kad je najlepse?
Ovaj autenticni split je spakovan kompletno, ostalo je da se zavrsi struja i tapaciranje, sve ostalo je manje-vise gotovo. Medjutim , interesantno je to sto je vlasnik spreman da ga prepusti nekom ko bi svratio noseci sa sobom 10 k eur. | |
|
| |
popesky dr. VW
Broj poruka : 1795 Godina : 53 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: Sredjivanje splita novembar 1949 Sre 6 Jul - 11:42 | |
| - Bug-ren ::
- Neverovatno!
pa sta je sad sa ovom bubom i ovim covekom uopste? Kako nas to ostavi pred kraj kad je najlepse?
sa covekom je sve uredu, ... valjda.... , verovatno nas posmatra, jedno je sigurno, a to je da je covek od reci, rekao je da vise nece pisati po ovom forumu, i tako bi, mada bi mogao da nas pocasti kojom slikom iz njegove radionice, makar i kao zastupnik samoga sebe pod drugim nickom... | |
|
| |
Doktor dr. VW
Broj poruka : 801 Godina : 45 Lokacija : Poreč Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: Sredjivanje splita novembar 1949 Čet 7 Jul - 0:05 | |
| Zašto Tomasa više nema na forumu ? | |
|
| |
Carbon VW zaluđenik
Broj poruka : 235 Godina : 26 Lokacija : Rajvosa, Central Bosnia Datum upisa : 01.01.2011
| Naslov: Re: Sredjivanje splita novembar 1949 Čet 7 Jul - 21:06 | |
| | |
|
| |
AC ACA VW zaluđenik
Broj poruka : 264 Godina : 52 Lokacija : Beograd Datum upisa : 06.09.2007
| Naslov: Re: Sredjivanje splita novembar 1949 Čet 7 Jul - 23:19 | |
| [quote="Ivan V"] - Bug-ren ::
- Neverovatno!
Ovaj autenticni split je spakovan kompletno, ostalo je da se zavrsi struja i tapaciranje, sve ostalo je manje-vise gotovo. Medjutim , interesantno je to sto je vlasnik spreman da ga prepusti nekom ko bi svratio noseci sa sobom 10 k eur. [/qu pa zar on nije pricao kako nema sanse da ga proda | |
|
| |
brabus Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 571 Godina : 44 Lokacija : pirot Datum upisa : 03.03.2010
| Naslov: ... Pet 8 Jul - 1:02 | |
| | |
|
| |
Ivan V dr. VW
Broj poruka : 946 Godina : 52 Lokacija : Beograd Datum upisa : 05.08.2007
| Naslov: Re: Sredjivanje splita novembar 1949 Pet 8 Jul - 10:04 | |
| [quote="AC ACA"] - Ivan V ::
- Bug-ren ::
- Neverovatno!
Ovaj autenticni split je spakovan kompletno, ostalo je da se zavrsi struja i tapaciranje, sve ostalo je manje-vise gotovo.
Medjutim , interesantno je to sto je vlasnik spreman da ga prepusti nekom ko bi svratio noseci sa sobom 10 k eur. [/qu
pa zar on nije pricao kako nema sanse da ga proda Pa predomislio se , da li je zbog toga los covek ? .......................................................................................Ovo je gotovo,... nema,...prodato! | |
|
| |
popesky dr. VW
Broj poruka : 1795 Godina : 53 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: Sredjivanje splita novembar 1949 Pet 8 Jul - 21:46 | |
| | |
|
| |
AC ACA VW zaluđenik
Broj poruka : 264 Godina : 52 Lokacija : Beograd Datum upisa : 06.09.2007
| Naslov: Re: Sredjivanje splita novembar 1949 Pet 8 Jul - 22:32 | |
| [quote="Ivan V"] - AC ACA ::
- Ivan V ::
- Bug-ren ::
- Neverovatno!
Ovaj autenticni split je spakovan kompletno, ostalo je da se zavrsi struja i tapaciranje, sve ostalo je manje-vise gotovo.
Medjutim , interesantno je to sto je vlasnik spreman da ga prepusti nekom ko bi svratio noseci sa sobom 10 k eur. [/qu
pa zar on nije pricao kako nema sanse da ga proda Pa predomislio se , da li je zbog toga los covek ?
.......................................................................................Ovo je gotovo,... nema,...prodato! dali je novi vlasnik iz Srbije | |
|
| |
vladairon pridošlica
Broj poruka : 17 Godina : 34 Lokacija : Velika Plana Datum upisa : 06.12.2011
| Naslov: Re: Sredjivanje splita novembar 1949 Pet 2 Mar - 15:47 | |
| Svaka cast,svaka cast!!!!!!!Uzivao sam dok sam gledao temu!!!!Covece nemam reci kako dobro radis!!!!Jedva cekam da je vidim gotovu!!!! | |
|
| |
xstream dr. VW
Broj poruka : 860 Godina : 52 Lokacija : pula Datum upisa : 07.04.2010
| Naslov: Re: Sredjivanje splita novembar 1949 Pet 2 Mar - 19:17 | |
| | |
|
| |
nebkv dr. VW
Broj poruka : 1463 Godina : 44 Lokacija : Kraljevo Datum upisa : 04.06.2007
| Naslov: Re: Sredjivanje splita novembar 1949 Pet 2 Mar - 21:20 | |
| Crni split je naravno ostao u Srbiji Inace Toma je sva tri splita sa fotografije odradio limarijski Crni split je u zavrsnoj fazi kompletiranja kod novog vlasnika Tamno plavom sa slike predstoji priprema za farbanje,a i treceg ocekuje slicna sudbina kada prodje isti tretman koji je imao tamno plavi kod mene | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sredjivanje splita novembar 1949 | |
| |
|
| |
| Sredjivanje splita novembar 1949 | |
|