vw-vhs-mladenovac
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
vw-vhs-mladenovac

Ljubitelji vw vozila sa vazduhom hladjenim motorima

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

jos jedan T1 ode na ''klanje''

Ići dole 
+2
pera
blanki
6 posters
AutorPoruka
blanki
pridošlica
pridošlica
blanki

Broj poruka : 44
Godina : 40
Datum upisa : 21.03.2008

jos jedan T1 ode na ''klanje'' Empty
PočaljiNaslov: jos jedan T1 ode na ''klanje''   jos jedan T1 ode na ''klanje'' Icon_minitimePet 11 Apr - 0:24

juce sam saznao da su jos bus T1 oterali cigani na staro gvozdje.
bus se nalazio u jednoj vikendici u blizini Sopota,selo Sibnica
bus je bio u solisnom stanju(imam slike,ali nemogu da ih okacim)za restauraciju,nije imao motor,ali je limariski bio ok!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: jos jedan T1 ode na ''klanje''   jos jedan T1 ode na ''klanje'' Icon_minitimePet 11 Apr - 1:15

trebalo je ranije reagovati....
Nazad na vrh Ići dole
pera
Vazdušno hlađeni mozak
Vazdušno hlađeni mozak
pera

Broj poruka : 728
Godina : 65
Datum upisa : 08.02.2008

PočaljiNaslov: Re: jos jedan T1 ode na ''klanje''   jos jedan T1 ode na ''klanje'' Icon_minitimePet 11 Apr - 7:42

E pa Blanki tako je to kada ti i Aca to krijete,sto mi niste rekli za to i lako bi resili,to je moj kraj,ja sam rodjen ovde,poznajem dosta ljudi u okolini a i oni mene,nemoj me pogresno shvatiti,nasi ljudu su malo nepoverljivi prema nepoznatima. Sopotski cigani ga nisu oterali,znam sve koji to rade ,a i imamo dogovor da kada nesto nadju da mi jave.Aca mi je rekao za taj T1 ali ne i lokaciju,samo je rekao da je u vikendici,ja nisam zainteresovan za T1,imam jedan koji ceka na sredjivanje,trebali ste mi reci,sada je kasno ali drugi put da se bolje organizujemo.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: jos jedan T1 ode na ''klanje''   jos jedan T1 ode na ''klanje'' Icon_minitimePet 11 Apr - 15:29

upravo tako....
Nazad na vrh Ići dole
blanki
pridošlica
pridošlica
blanki

PočaljiNaslov: Re: jos jedan T1 ode na ''klanje''   jos jedan T1 ode na ''klanje'' Icon_minitimeSub 12 Apr - 21:26

ma razumem ja tebe Pero,nasli smo bili vlasnika vikendice,on je skoro kupio zajedno sa kombijem,i rekao je da mu kombi netreba i da ce ga rado prodati!
problem je bio sto gazda zivi u Beogradu i nedolazi cesto u vikendicu,zvali smo ga par puta i nije bio u vikendici,prosli vikend su dosli cigani iz Obranovca i oterali ga!
nebi mi bilo krivo da ga je uzeo neko da ga sredi,ovako je zavrsio karijeru!
Nazad na vrh Ići dole
blanki
pridošlica
pridošlica
blanki

PočaljiNaslov: Re: jos jedan T1 ode na ''klanje''   jos jedan T1 ode na ''klanje'' Icon_minitimeSub 12 Apr - 21:59

jos jedan T1 ode na ''klanje'' 0804pfcb[img]
jos jedan T1 ode na ''klanje'' 0804yhvn
[img=http://www.slicice.com/0804rajv.jpg
ovako je izgledao (nadam se da sam uspeo da okacim slike)
Nazad na vrh Ići dole
Ivan V
dr. VW
dr. VW
Ivan V

Broj poruka : 946
Godina : 52
Datum upisa : 05.08.2007

PočaljiNaslov: Re: jos jedan T1 ode na ''klanje''   jos jedan T1 ode na ''klanje'' Icon_minitimeSub 12 Apr - 23:35

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Sad Sad Sad
Nazad na vrh Ići dole
http://photo.net/photos/luka1905
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: jos jedan T1 ode na ''klanje''   jos jedan T1 ode na ''klanje'' Icon_minitimeNed 13 Apr - 2:40

limarijski sasvim solidan,bar na prvo gledanje....bem ti sve....f###@#@#%$%^@@$%#@^@%#^@%#^@%#^@%#^@%#^@%$#$%@^@@!!!@@####
....
Nazad na vrh Ići dole
becavw
Vazdušno hlađeni mozak
Vazdušno hlađeni mozak
becavw

Broj poruka : 585
Godina : 47
Datum upisa : 03.06.2007

PočaljiNaslov: Re: jos jedan T1 ode na ''klanje''   jos jedan T1 ode na ''klanje'' Icon_minitimeNed 13 Apr - 6:24

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
pera
Vazdušno hlađeni mozak
Vazdušno hlađeni mozak
pera

PočaljiNaslov: Re: jos jedan T1 ode na ''klanje''   jos jedan T1 ode na ''klanje'' Icon_minitimeNed 13 Apr - 7:59

Prava steta,nauk za drugi put da se bolje organizujemo!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: jos jedan T1 ode na ''klanje''   jos jedan T1 ode na ''klanje'' Icon_minitimeNed 13 Apr - 14:39

i da kazemo drugima....ne razumite me pogresno,ali ako ovakve informacije drzimo samo za sebe,a ima drugih koji bi uzeli ovo....razumete i sami....pozz....
Nazad na vrh Ići dole
milanbb
pridošlica
pridošlica
milanbb

Broj poruka : 12
Godina : 48
Datum upisa : 13.04.2008

PočaljiNaslov: Re: jos jedan T1 ode na ''klanje''   jos jedan T1 ode na ''klanje'' Icon_minitimeNed 13 Apr - 14:53

Ima 2-3 busa i nekoliko buba kod Ace Radisica (mislim da se tako covek zove) koji drzi servis u Paragovu (sa desne strane, kada krenete na Iriski Venac posle S. Kamenice) sigurno ima 1 single cab i jedan bus. E sada ne znam da li prodaje ili samo drzi ispred servisa jer nema mesta u dvoristu Smile
Nazad na vrh Ići dole
http://www.audio.co.yu
pera
Vazdušno hlađeni mozak
Vazdušno hlađeni mozak
pera

PočaljiNaslov: Re: jos jedan T1 ode na ''klanje''   jos jedan T1 ode na ''klanje'' Icon_minitimeNed 13 Apr - 19:05

Proveri pa javi.
Nazad na vrh Ići dole
Ekangta
pridošlica
pridošlica

Broj poruka : 41
Godina : 46
Datum upisa : 16.04.2008

PočaljiNaslov: Re: jos jedan T1 ode na ''klanje''   jos jedan T1 ode na ''klanje'' Icon_minitimeSre 16 Apr - 9:52

evo ja cu sto se tice acinih odgovoriti,tu kraj ceste stoji dva kamioneta t1 i dupla kabina t2,i sve to ceka prevoz za banja luku ,kupio ih je moj prijatelj sto ima desetak t1 i t2 kombija ,a pusticu i njegove slike da vidite sta ima cheers
p.s. mi smo ih nasli i rekli mu da kupi.
Nazad na vrh Ići dole
https://vw-vhs-mladenovac.forumotion.com
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: jos jedan T1 ode na ''klanje''   jos jedan T1 ode na ''klanje'' Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

jos jedan T1 ode na ''klanje''
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» jos jedan
» Cao i jos jedan
» Jos jedan N.J. T1
» jos jedan Karman
» Nasao sam (T) jedan

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu