| | Moj januar 1952 standard split | |
|
|
| Autor | Poruka |
|---|
Tomas Volk dr. VW

Broj poruka: 2511 Lokacija: Raca Kragujevacka Datum upisa: 02.06.2007
 | Naslov: Moj januar 1952 standard split Ned Dec 23, 2007 3:37 pm | |
| Posto ima novih ljudi na forumu a na dosta mesta se provlaci prica o mojim autima...dobih malo volje ,digitalnu kamericu ponovo pa da vam predstavim moj januar 1952 standard split. Ivan ce me pomoci sa ubacivanjem slika a ostalo sto bi se komentarisalo cu uraditi ja. Pricu manje vise vecina vas zna ali evo da se podsetimo. Za pocetak Ivan...  |
|
 | |
Ivan V dr. VW

Broj poruka: 804 Godina: 40 Lokacija: Beograd Datum upisa: 05.08.2007
 | Naslov: Re: Moj januar 1952 standard split Ned Dec 23, 2007 5:47 pm | |
| |
|
 | |
Tomas Volk dr. VW

| Naslov: Re: Moj januar 1952 standard split Ned Dec 23, 2007 6:40 pm | |
| Hvala Ivanu Takodje hvala i her Beci koji je pomogao u nalazenju veoma retkih i skupih delova za mog ljubimca. Trebalo je izdvojiti 400 EUR za dva split branika,350 EUR za dve stop lampe a gume 5,00/5,25-16 sam dobio od Bece na poklon.Uzgred cena novih je od 80 - 170 EUR za komad. Taj auto je buba a ustvari i nije buba jer se skoro nista na njega nemoze montirati od modela posle oktobra 1952. Da ponovim (jesam dosadan ali da znate kakva je muka to naci i vi biste bili) unutrasnje svetlo,unutrasnji retrovizor,vinkersalter i sve ostale delove imam. Nedostaje mi samo L brava zadnje haube i sve je kompletno. Treba zavariti dno vrata i sto se mene tice split bi mogao na farbanje. Mala prepreka ce biti originalan materijal za tapaciarnje ali ako nadjem novca pazarice se i to. E sad ako koga sta zanima u vezi ovog mog splita stojim na raspolaganju. Ovo mu ujedno i dodje objasnjenje zasto mi oval faltdah nista ne znaci Ovaj split cu ostaviti za svoju kolekciju a sa mesta broj jedan moze da mu se desi pa padne na mesto broj dva  |
|
 | |
nikson dipl. ing. Bubarstva

Broj poruka: 410 Godina: 37 Lokacija: tivat Datum upisa: 09.08.2007
 | Naslov: Re: Moj januar 1952 standard split Ned Dec 23, 2007 9:03 pm | |
|  Impresivno!!! |
|
 | |
Dika dr. VW

Broj poruka: 3146 Godina: 59 Lokacija: Mladenovac Datum upisa: 01.06.2007
 | Naslov: Re: Moj januar 1952 standard split Ned Dec 23, 2007 9:05 pm | |
| Sve je to lepo nego kad ti mislis da se malo ozbiljnije posvetis njemu? A da li ono sto ce potisnuti Splita sa No.1 ne pocinje sa B......  |
|
 | |
toxic dr. VW

Broj poruka: 972 Godina: 40 Lokacija: Friedrichdorf-NG Datum upisa: 20.06.2007
 | Naslov: Re: Moj januar 1952 standard split Ned Dec 23, 2007 9:08 pm | |
| bolje da ne napisem tih par rijeci koje sam rizgovorio kad sam ovo vidio jer ce me admin banati na pola godine. zadovoljit cu se sa ovom... predivno  |
|
 | |
becavw Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka: 578 Godina: 35 Lokacija: Lugano Datum upisa: 03.06.2007
 | Naslov: Re: Moj januar 1952 standard split Ned Dec 23, 2007 9:18 pm | |
| Bravo Tomo, nadam se da uskoro bude na drumovima...  |
|
 | |
Tomas Volk dr. VW

| Naslov: Re: Moj januar 1952 standard split Ned Dec 23, 2007 10:04 pm | |
| To Beca,Nikson and Toxic Hvala  u ime mog splita Only to Toxic Ajd to napisi na moju odgovornost To Dika Aktivan sam i sam znas koliko.Projekti jedni druge prestizu pa tako panel ide na prvo mesto sto se sredjivanja tice. Kad je split u pitanju njega sam rastavio na etape jos pre nego sam ga kupio. Prva faza i najvaznija je bila da ga kupim (zato svima i savetujem da pazare ako im sta natrci).Ako tu ne odigras iz prve nereseno je maksimum. Druga faza je podrazumevala limariju i to je skoro gotovo.Pred kraj prekinuta jer su drugi projekti pristizali. Treca faza je bila nabavka egzoticnih delova i to je her Beca odradio,nesto sam i ja ovde pronasao ili kupio u Astoru. Cetvrta faza je farbanje koje realno mogu da obezbedim ali cekam jer objekat sam tek zapoceo a zamisli sredjen split u komsijinoj supi Znaci sve se samo namesta da mora ovako.Uzgred nesto mi i ne znaci puno da ga sredim i na skupove sa njim (daj da i ostali drugari sta naprave pa da nas je vise). Znas kako razmisljam i pogadjas za ono B Sebi sam dao cilj da imam u kolekciji tri auta: 1)split 52 2)samba 66 3)cviter 52 Ako uzmem barndor sambu onda imam triple 52  i onda bi ona bila broj 1 |
|
 | |
Dika dr. VW

Broj poruka: 3146 Godina: 59 Lokacija: Mladenovac Datum upisa: 01.06.2007
 | Naslov: Re: Moj januar 1952 standard split Ned Dec 23, 2007 10:17 pm | |
| |
|
 | |
Tomas Volk dr. VW

| Naslov: Re: Moj januar 1952 standard split Ned Dec 23, 2007 11:50 pm | |
| To Dika Ma jok,nisi u pravu. Sad ce Ivan i Beca,Verko,Nesa,Kafer... Za Zikalea bas nisam siguran skorije ali daj da se nesto makne. Jesu ljudi zagrizli ali treba jos malo da se proizvodnja pre 67 doveze na skupove  |
|
 | |
dexit dr. VW

Broj poruka: 1445 Godina: 34 Lokacija: belgrad[e] Datum upisa: 02.06.2007
 | Naslov: Re: Moj januar 1952 standard split Pon Dec 24, 2007 12:02 am | |
| rispekat! razmisljam nesto, ova buba [i ostalo u dvoristu] kao industrijsko dobro bi trebala od muzeja nauke i tehnike da dobije zastitu da ne sme niko nikad da je ugrozi  |
|
 | |
Doktor Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka: 609 Godina: 33 Lokacija: Poreč Datum upisa: 20.09.2007
 | Naslov: Re: Moj januar 1952 standard split Pon Dec 24, 2007 12:16 am | |
| 2 Volk: ti me stalno iznova iznenađuješ u najpozitivnijem smislu... Kažeš, oval ti ništa ne znaći...  |
|
 | |
cybertel VW zaluđenik

Broj poruka: 156 Godina: 34 Lokacija: Mladenovac Datum upisa: 18.06.2007
 | Naslov: Re: Moj januar 1952 standard split Pon Dec 24, 2007 1:14 am | |
| extra Tomo,koji je ovo split po redu?? |
|
 | |
bubuleja dr. VW

Broj poruka: 864 Godina: 34 Lokacija: rijeka Datum upisa: 03.10.2007
 | Naslov: Re: Moj januar 1952 standard split Pon Dec 24, 2007 7:39 am | |
| volio bih ga vidjeti na cesti jednog dana kako klizi po drumu, a mašina lagano cvrkuće  |
|
 | |
Tomas Volk dr. VW

| Naslov: Re: Moj januar 1952 standard split Pon Dec 24, 2007 9:41 am | |
| To Dexit Pre pet godina kad sam bio skoro sam sa ovim stvarima odem u Luku Beograd na carinu da se raspitam kako idu stvari da se preko prodaju dva T1.Totalno raspadnuta,ovde ih niko nebi pogledao,ja ih kupio bukvalno u sljivaru,dao 900 DM. Kaze meni gospodja na carini da to nemoze tek tako vani.To je drzavno dobro i kako ona rece to na nevidjeno ima vrednost kao dva nova auta. Saznam ja da meni treba saglasnost upravnikazavoda za zastitu spomenika kulture i od carine dozvola za izvoz starog auta. Dobio sam akontaciju iz Holandije a busevi nisu mogli napolje jer pojma nemam ni gde sam trebao da idem ni kome novac da dam. Shvatio sam da drzava nema interes da te krseve sakuplja po jarugama kao mi ali ce zato brze bolje da nas udari po dzepu ako te krseve pozelimo da prodamo. Ja sam stava da je moje privatno vlasnistvo neprikosnoveno i da svoj auto mogu kome hocu da prodam. Njihovo razmisljanje je kao u komunizmu. Od tada moji auti a i tudji idu preko registrovani Razumes me? Da hoce drzava da pomogne klubove,da daju kredite da ljudi naprave hale,kupe alat,delove to bi razumeo kao dobru nameru.Ovako se drzava kaci samo kad je lova u pitanju. Opet takav smo narod da je pravo cudo da i imamo to sto zovu drzavom. Ko da mi garantuje da se komsijina supa nece srusiti na mog splita To Doc Da,oval mi nista ne znaci,posebno jer sam pre toga vozio 59 (nekako su slicne) To Cybertel Taj 52 mi je prvi split a drugi je 49.Ex Dikin cviter je nesto drugo a o ovalima mogu da razmisljam jedino u slucaju da nekom treba pomoc oko toga. To Ogi Videces ga sigurno kako klizi drumom.Samo kad sam uspeo da ga kupim u selu blizu Vrnjacke Banje.Cuvali ljudi u njemu kokoske a bio je okrecen iznutra. Kokosijeg izmeta je bilo da visine grede Nebkv mi ga je nasao dole a i on se seca epizode izvalcenja i tovarenja na kamion |
|
 | |
| | Moj januar 1952 standard split | |
|