| | Dosao je i taj trenutak, konacno... | |
|
|
| Autor | Poruka |
|---|
bodeja VW entuzijasta

Broj poruka: 70 Godina: 41 Lokacija: Nis Datum upisa: 08.09.2007
 | Naslov: Dosao je i taj trenutak, konacno... Sub Dec 08, 2007 1:01 am | |
| |
|
 | |
jovca dr. VW

Broj poruka: 807 Godina: 28 Lokacija: Svilajnac Datum upisa: 24.10.2007
 | Naslov: Re: Dosao je i taj trenutak, konacno... Sub Dec 08, 2007 1:06 am | |
| svaka cast majstore ne mogu da verujem da si sve ovo uradio za samo dva meseca. ima tu dosta posla. |
|
 | |
bodeja VW entuzijasta

| Naslov: Re: Dosao je i taj trenutak, konacno... Sub Dec 08, 2007 1:10 am | |
| Hvala....Jao cuti, zena htela da me ostavi, roditelji da me se odreknu, sin da me zaboravi... Znas i sam sta se prica za ovakve kao sto smo mi..psihijatar i tome slicno....ali vredelo je. |
|
 | |
GibaniTZa dr. VW

Broj poruka: 1972 Godina: 27 Lokacija: Beograd Datum upisa: 02.06.2007
 | Naslov: Re: Dosao je i taj trenutak, konacno... Sub Dec 08, 2007 1:43 am | |
| Uh, perla, i ja bih perla lak...
Ajde pričaj malo o tome, šta gde kako koliko? |
|
 | |
Dika dr. VW

Broj poruka: 3146 Godina: 59 Lokacija: Mladenovac Datum upisa: 01.06.2007
 | Naslov: Re: Dosao je i taj trenutak, konacno... Sub Dec 08, 2007 7:35 am | |
| |
|
 | |
toxic dr. VW

Broj poruka: 972 Godina: 40 Lokacija: Friedrichdorf-NG Datum upisa: 20.06.2007
 | Naslov: Re: Dosao je i taj trenutak, konacno... Sub Dec 08, 2007 9:23 am | |
| najgore je iza tebe, a najsladji dio dolazi.
stretne i zabavne trenutke u daljnjem radu zele ti baka,...... |
|
 | |
cybertel VW zaluđenik

Broj poruka: 156 Godina: 34 Lokacija: Mladenovac Datum upisa: 18.06.2007
 | Naslov: Re: Dosao je i taj trenutak, konacno... Sub Dec 08, 2007 6:12 pm | |
| Svaka cast!Izgleda svetski,stvarno pravo remek delo...  |
|
 | |
bodeja VW entuzijasta

| Naslov: Re: Dosao je i taj trenutak, konacno... Sub Dec 08, 2007 11:57 pm | |
| Hvala vam svima. Jos malo da je sredim pa cu da ubacim nove fotke sa detaljima. Imao sam srecu da su mi drugari profi auto lakireri pa sam dobio perlu gratis. Ostali materijal sam morao da platim. A ja hteo da bude obicna bela, sada je samo dobila na tezini  . Mozda bih i pogresio, ali sada vise nije vazno, i ovako je ok, samo se vise trzam i razmisljam da je neko ne ogrebe namerno ili nesto, sacuvaj Boze jos gore, posto stoji na ulici ispred zgrade  . Varenje sam radio kod drugog majstora van grada, ali stara prica, visis nad glavom i ponavljas u beskraj sta hoces i sta gde treba da se uradi i na sta da obrate paznju.  Krila sam uzeo jos pre dve godine u Astoru, sva cetiri, a sada sam uzimao tunele iz Golasa. Malo pomalo sam skupljao delove i planirao akciju  Eto to je ukratko, 16-og septembra je sve krenulo. Tada sam poceo sa rasturanjem. Pozdrav i jos jednom hvala za lepe reci  |
|
 | |
Braca dr. VW

Broj poruka: 1019 Godina: 63 Lokacija: BGD-Pašino brdo Datum upisa: 14.08.2007
 | Naslov: Re: Dosao je i taj trenutak, konacno... Pon Dec 10, 2007 11:17 am | |
| Super super. Evo je jos jedna u nizu restauriranih i to odlicno Radujeme sto se ovakvim restauracijama pristupa ozbiljno i dosta kvalitetno sobzirom sa kakvim potencijalom rezervnih delova raspolazemo. Vidim da ce mo biti izuzetno spremni za prvu paradu tj.sastanak u Maldenovcu 08. Jos jednom sve cestitke.  |
|
 | |
Jovan VW zaluđenik

Broj poruka: 177 Godina: 34 Lokacija: Bačka Palanka Datum upisa: 04.06.2007
 | Naslov: Re: Dosao je i taj trenutak, konacno... Pon Dec 10, 2007 3:29 pm | |
| Svaka čast!!!U zdravlju i veselju je vozio!  Potpuno razumem i delim tvoju euforiju! Ja sam sa tim rasturanjem upravo započeo....po drugi put,i ovaj put SAM! S obzirom da su limari prilikom prošle restauracije 2002-e,samo ovlaš zavarili tu i tamo,korozija je odradila svoje,pa sad ovaj moj švajcarski sir moram da zamenim kvalitetnim novim limom!...Stara priča!A kad kreneš da im kažeš šta,gde i kako da zavare,'ladno se uvrede do koske,i eto svađe! Sve znaju,a kad odrade - da te ubije infarkt.... Jedan mi je samo zavario zdrav lim preko trulog,uz komentar,na moje zabezeknuto iščuđavanje: "Ma šta te bre boli....To se ionako ne vidi!Samo prefarbaj....".... (ne bih hteo da pišem šta sam mu odgovorio...) I moja buba ima taj perla lak,koji je zaista fantastičan,ali,kad se priprema za farbu ne uradi valjano - piši propalo,za godinu-dve...Korozija je neminovna propratna pojava... Pozdrav! |
|
 | |
bodeja VW entuzijasta

| Naslov: Re: Dosao je i taj trenutak, konacno... Uto Dec 11, 2007 12:17 am | |
| Tacno tako. Ja se iskreno nadam da ce duze da traje, jer sam se stvarno potrudio. Ponekad sebi licim na inspektora Radisu koji seta oko kola i zagledjuje da li je pokazala negde. To sam pre radio i uvek mi je bilo pri ruci malo antirosta, cetkica,polir pasta i bela farba. Ali kad krene ona velika rdja tu nema spasa sem da se lepo odradi. Moji majstori su imali jednu recenicu koju su stalno ponavljali: Deki, sad napadamo ovaj cosak i rusimo do zdravicu! Ako vam je poznat juznjacki dijalekt mozete lako da zamislite kako to zvuci  . To je to, sada nema nazad. Ostaje mi samo da je odrzavam i pazim da ostane u ovom stanju koliko god je duze moguce.
Poslednji izmenio bodeja dana Pet Nov 20, 2009 12:59 am, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
 | |
bodeja VW entuzijasta

| Naslov: Re: Dosao je i taj trenutak, konacno... Čet Jan 31, 2008 9:20 pm | |
| |
|
 | |
Slavko St dr. VW

Broj poruka: 1135 Godina: 55 Lokacija: Sr. Kamenica Datum upisa: 07.10.2007
 | Naslov: Re: Dosao je i taj trenutak, konacno... Čet Jan 31, 2008 9:25 pm | |
| Svaka cast, ko nova.
POZDRAV... |
|
 | |
toxic dr. VW

Broj poruka: 972 Godina: 40 Lokacija: Friedrichdorf-NG Datum upisa: 20.06.2007
 | Naslov: Re: Dosao je i taj trenutak, konacno... Čet Jan 31, 2008 10:00 pm | |
| boja je fantazija, a mogao bi se naci netko s foruma ko ima prednji branik viska  |
|
 | |
Dika dr. VW

Broj poruka: 3146 Godina: 59 Lokacija: Mladenovac Datum upisa: 01.06.2007
 | Naslov: Re: Dosao je i taj trenutak, konacno... Čet Jan 31, 2008 10:55 pm | |
| Ako je tatin sin zadovoljan onda svaka cast  |
|
 | |
| | Dosao je i taj trenutak, konacno... | |
|