grof_nula VW entuzijasta

Broj poruka: 101 Godina: 22 Lokacija: beograd Datum upisa: 10.09.2009
 | Naslov: plovak za merenje goriva Pet Apr 02, 2010 12:42 pm | |
| skazaljka za gorivo se stalno setka gore dole..tako da ne mogu tacno utvrditi...koji je nivo goriva..i cesto me je ostavljalo u veoma neprijatnim i tegobnim situacijama ostanka bez benzina..
dal ima neko ispravan plovak....polovan...1200model '76god. i kola je cena? |
|
Pavlepg VW entuzijasta

Broj poruka: 116 Godina: 32 Lokacija: Podgorica Datum upisa: 08.12.2009
 | Naslov: Re: plovak za merenje goriva Ned Apr 04, 2010 3:09 pm | |
| moguce da nije do plovka ja sam imao slican problem i uglavnom mi je vuklo ka punom rezervaru, mijenjao sam dva tri plovka i uvjek isto, dok nisam zicu koja vodi sa ovetljenja do kazaljke prebacio na neki drugi osigurac i o tad radi super  |
|
malimilan dipl. ing. Bubarstva

Broj poruka: 307 Godina: 33 Lokacija: Beograd Datum upisa: 23.02.2009
 | Naslov: Re: plovak za merenje goriva Ned Apr 04, 2010 6:30 pm | |
| da nije na samom cajgeru onaj (lici kao pravougaoni regler uboden direktno u cajger sa zadnje strane) i na njega ide zicica od plovka.To je neki buzzer koji stabilizuje napon pri buckanju goriva da ti kazaljka ne seta ,mozda je on neispravan ,nisam siguran  |
|
Boka bubilak VW zaluđenik

Broj poruka: 185 Godina: 41 Lokacija: Banja Luka Datum upisa: 08.01.2010
 | Naslov: Re: plovak za merenje goriva Ned Apr 04, 2010 7:47 pm | |
| Izgleda standardna bolest svih buboljubaca drugi plovak crkao otvarao sam ga pukla nit . Da li je nekad neko uspio naci neko rijesenje tj nabudziti nesto.Danas sam na otpadu nasao od keca plovak koji 80 % lici na bubin sto me je obradovalo i prebacim onu plastiku po kojoj klize namontiram i ono corak ako je neko uspio nesto daj javi Pozzz |
|